Ser det er så populært å dele spillelistene sine som man har på spotify, så jeg tenkte å gjøre det jeg også. I min familie så har ikke alle hver sin spotifybruker - men en felles. Så her deler vi på mamma sin hahaha! Men det går helt fint det, fordi vi har forskjellige spillelister.

Her kommer mine som jeg bruker mest;

Solnedgang - Her er det sommersanger det går i, og denne har jeg hørt på siden januar når jeg lagde den! Er så sykt stemning å høre på både gamle og nye sommersanger. Av gamle sanger kommer liksom minnene fra de tidligere somrene, og av nye så tenker man på hvilken galskap som kommer til å skje til sommeren som kommer. Girer meg så syyykt. Dere finner den HER.

Run the world, girls - På denne lista er det bare masse sanger som de fleste jenter har hatt som favoritt, både gamle og nye. Mye som de fleste kan teksten på og mye remixer, utrolig kjekt å høre på denne lista om man er samlet en jentegjeng. Dere finner den HER.

SÅÅÅKS - Uten tvil favoritt-lista når jeg og jentene er på fest!! Denne lista er fyllt av syke melodier, og masse bass. Hvis du er glad i Project X følelse når du er på fest, så fyr på denne lista, du kommer til å elske den! Hvis du lurer på hvorfor lista har det navnet den har, så er det bare noe internt vi jentene har funnet på. Lista finner du HER.

Magisk - Her legger jeg inn alle de fineste sangene jeg finner. Helst rolige sanger. Pleier av og til å sette på denne lista når jeg kommer hjem fra skolen og vil ta meg en powernap, eller på skolen hvis jeg vil slappe av med behagelig jobbe-musikk. Du finner lista HER.


Sånn, det var de fire listene jeg bruker mest. Dere er velkomne til å følge hvilke av listene dere vil, det er bare kjekt om dere gjør det! Nå skal jeg en kjapp tur i dusjen før jeg legger meg, så godnatt alle sammen!

Postet av: bea
SÅÅÅÅÅÅKS❤️❤️❤️❤️
13.04.2014, 23:28
URL: http://beatricemendez.tumblr.com
Postet av: Leah Isabell
masse bra musikk :D
13.04.2014, 23:47
URL: http://iscakes.blogg.no
Postet av: theresekristina
Kjekt med litt musikkinspo :)
13.04.2014, 23:51
URL: http://theresekristina.blogg.no
Postet av: niggaen din
solnedgang as❤️
14.04.2014, 00:19
Postet av: juliaamyklebust
Mye bra musikk!
14.04.2014, 00:56
URL: http://juliaamyklebust.blogg.no
Postet av: Veronica
skal sjekke de ut :D
14.04.2014, 09:45
URL: http://www.veronicawi.blogg.no
Postet av: Mina Kanchan
Så fint med litt musikkinspirasjon :) Skal sjekke ut sangene!
14.04.2014, 12:58
URL: http://m1nakanchan.blogg.no
Postet av: Karina Larsen
herlig :)
14.04.2014, 17:06
URL: http://fashi0ndoll.blogg.no
Postet av: Sunniva Almås Slinning
Takk for musikkråd!
14.04.2014, 18:05
URL: http://smasen.blogg.no
Postet av: Charlotte
Skal sjekke ut! <3

SV: Tusen takk, god påske til deg også! <3

Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:hits