De siste månedene

  • 18.03.2014 kl. 22:16

Hvordan er det man gjør dette nå igjen? Det med blogg. Jeg husker nesten ikke, er jo mange måneder siden sist jeg blogget. Har forresten slettet alle innleggene mine på bloggen, noe jeg synes er herlig - men samtidig vet jeg at jeg kommer til å angre fordi det er så morsomt (og flaut) å se gjennom i senere tid. Men det er ingenting å gjøre med det nå, så da er det bare å fylle denne bloggen med nye innlegg! Får se hvor ofte jeg kommer til å blogge. Jeg kjenner at jeg begynner å miste interessen for dette med tanke på at jeg hele tiden blogger i en liten periode, for så å ta meg en laaang pause. Fra nå av skal jeg ikke holde noen løfter, det tror jeg er best for både meg og for bloggen!

Tenkte å vise noen bilder fra de siste månedene som en liten start på den "nye bloggen" min. Tror ikke jeg har blogget siden i fjor, så godt nyttår forresten, håper dere har hatt et fint år hittil, for det har jeg :-)

1. Koselig lunsj med mamma og søsteren min, Malin. Hadde clubsandwich, noe som var utrolig godt! 2. Bilde av meg under lunsjen. 3. Endelig har det fine været begynt å komme, så snart hiver jeg vinterjakken på loftet, wiii. 4. Planleggingsdag og chilleklær, kan ikke bli bedre.

1. Kosekveld med Ingrid, og vi valgte for en gangs skyld å faktisk være sunne, haha ... 2. Bursdagsfeiring av fineste og beste Maren, som ble hele 17 år i februar! 3. Meg og Ingelin på fest, ilu hatti. 4. Meg i solariumet, som har blitt en av mine nye bestevenner nå som det ikke går ann å sole seg ute ennå!

Jaaa... Her er det jo bare bilder av meg som dere ser, så trenger ikke forklare noe til hvert bilde egentlig. Men på bilde nummer to er jeg faktisk helt uten extensions og har ikke på meg et fnugg med sminke. Bare naturlige lille meg. Har faktisk begynt å gå slik til vanlig utenom når jeg skal ut på noe, og gud hvor herlig der har vært! Merker at huden min er blitt mye finere av det også.

Alle disse bildene er tatt fra instagramen min, så hvis du vil følge meg der heter jeg siljeorreolsen :-) Vi blogges!

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits