Tyvende mars

  • 20.03.2014 kl. 21:25

Hallo alle fininger! Kom hjem i dag fra skolen og var helt alene hjemme, og det er ikke vanlig når klokken er halv tre her i huset. Måtte ringe til mamma for å spørre hvor alle ble av, og det viste seg at mamma og Malin var på Kvadrat, og at pappa var på jobb, så da fikk jeg noen timer alene for meg selv i dag! Var egentlig ganske greit, men jeg gjorde ikke så mye, gikk bare rundt å sang falskt og spiste mat.

I dag var ikke en helt vanlig skoledag, vi var nemlig på to besøk. Det ene var på et proservice, der vi fikk se hvordan mennesker med forskjellige hemmelser kunne jobbe, og at de fikk tilbydd jobber der. Var veldig spennende og lærerikt. Den andre plassen vi besøkte var et bo- og aktivitetssenter, og det var så utrolig koselig! For oss som skal bli helsefagarbeidere og som brenner for dette, så var det veldig gøy, og jeg elsker virkelig mennesker. Kan skrive et innlegg om dette senere, for dere som er interesserte, hehe!

Fredag i morgen, og det betyr heeelg ♥ Det er så typisk blogger å si det, men tiden går så utrolig fort, spesielt nå mot sommeren. Det blir bare lettere å våkne om morningene nå fremover, og det gleder jeg meg til! Planene mine i morgen er kanskje at jeg skal være med ei venninne fra klassen, Hannah, og på lørdag skal jeg overnatte hos Maren. Ser virkelig frem til denne helgen!

HVA ER DINE PLANER FOR HELGA?

4 Kommentarer

prinsessen

20.03.2014 kl. 21:28
så herlig blogg du har! Elsker å titte innom her!

Masse klemmer fra Prinsessen <3

milly<3

20.03.2014 kl. 21:46
du e så flinke vennen <3

petra

20.03.2014 kl. 21:47
du e goe! stå på.

sandra

20.03.2014 kl. 21:51
Så fin blogg du har! <3

Ja, kan du skrive et innlegg om hva du vil bli og hva du skal velge videre og sånt?

Skriv en ny kommentar

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits