Siste dag før ferie

  • 10.04.2014 kl. 19:22

Sitter her med joggebukse og hettegenser, og føler meg egentlig jævlig ekkel. Har vært syk i noen dager nå, og var borte fra skolen både i dag og på tirsdag. Er ikke lett å skulle forstå denne årstiden - når det er sol og varmt, så vil vi selvfølgelig gå med mindre klær, noe som resulterer i at vi ligger med tett nese og hoster i noen dager. Der har dere meg for øyeblikket, men jeg har bare meg selv å takke!

Prøver alt jeg kan for å bli frisk nå, fordi i morgen begynner jo påskeferien, endeliiig. Skal bli ufattelig herlig, fordi jeg begynner å bli veldig skolelei nå, så èn uke fri passer meg helt perfekt akkurat nå. Har ingen planer i ferien, så regner med at jeg bare skal slappe av og kose meg masse med venner!

Nå må jeg tilbake til det siste av skolearbeidet som må gjøres før jeg kan ta fri, er jo noe man må gjøre for å ta seg en fortjent ferie, og at det skal føles bedre. Så vi blogges! :-)Bildene er fra et outfit en gang i høst, som jeg aldri har postet. Dere ser forresten på håret mitt at her var det mye lysere enn det det er nå!

3 Kommentarer

Oda Helene Hjørnevik

10.04.2014 kl. 19:23
Så utrolig fin blogg du har, med fine bilder! Jeg hadde blitt veldig glad hvis du hadde tatt turen innom min blogg også ! :D

Helene Sofie Tofte

10.04.2014 kl. 20:02
Finamii <3

Monica Lindstad

10.04.2014 kl. 21:41
Kjempefint antrekk! :) blir digg med ferie! :)

Skriv en ny kommentar

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits