Hallo alle sammen! Så utrolig deilig det har vært å ta påskeferie. Ingen bekymringer, eller noe som må bli gjort, det er en så herlig følelse! Startet helgen med å være med Karen på fredag, som jeg ikke har vært med på en stund. Det blir litt tidsrom mellom hver gang vi får sett hverandre, med tanke på at vi går på forskjellige skoler, men det gjør ingenting, for det er som om vi fortsetter fra der vi slapp fra sist gang. Er så kjekt med gode venninner ♥

Det vi gjorde på fredagen var å ta bilder, av hverandre, altså at vi hadde "fotoshoot" hahaha. Med oss ut hadde vi en bag med klær, så vi skiftet klær (ute haha) etterhvert som vi ble fornøyde med bildene. Det var veldig gøy, men utrolig kaldt, trodde vi skulle fryse i hjel. Men mange av bildene ble veldig bra, så jeg kommer nok til å poste noen av dem senere!

Hahahaha, blir ofte mye tull når man tar bilder slik som dette. Det gikk blant annet folk forbi mens vi stod og tok bilder, og det er jo iiikke kleint. Haha!

Senere på fredagen spiste vi taco hos meg så reiste vi til Karen, som kun bor fem hundre meter fra meg eller noe, så det er ikke langt i det hele tatt. Der spiste vi jordbær og sjokolade, og så på Norske Talenter. Utrolig koselig kveld med andre ord!

<3


I går gjorde jeg ingenting på dagen, og var bare litt med Birgitte, noe som var veldig koselig, siden henne har jeg heller ikke sett på en liten stund nå. Jeg trodde jeg kom til å være hjemme hele kvelden også, men jeg ble med Amalie og Caroline ut. Vi reiste på en fest, men der ble jeg ikke lenge, jeg reiste heller hjem og så film, hehehe. Er ikke like kjekt å være på fest når man er syk! Men nå skal jeg rydde litt på rommet, som jeg ikke fikk gjort i går, så blogges vi!

Postet av:
hvor er jakken fra?:)
13.04.2014, 13:50
Postet av: theresekristina
Så koselig! :)
13.04.2014, 14:03
URL: http://theresekristina.blogg.no
Postet av: Silje Orre Olsen
Anonym: Hvis det er jakken til Karen du mener, så tror jeg den er fra Abercrombie & Fitch :-)
13.04.2014, 14:46
URL: http://siljeit.blogg.no/
Postet av: knudemor
flott ungdom, stay strong :-)
13.04.2014, 21:55
Postet av: Veronica
Hørtes kjempe kos ut, og fine bilder :D
14.04.2014, 17:02
URL: http://www.veronicawi.blogg.no

Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:hits