Hei folkens. I går var en utrolig fin dag, med fint vær og godt humør. Var med Ingrid i Stavanger for å se VG-lista og egentlig bare for å kose oss, men vi fant ut at VG-lista ikke var noe for oss, derfor gikk vi bare derfra og gikk for å finne en plass å spise.

Vi havnet til slutt på Wayne's Coffee, og kjøpte kake og smoothie, for å feire Ingrid som hadde bursdag igår også ♥ Etter vi hadde spist gikk vi hjem til meg og så Peter Pan, og herreguuud for en herlig film, savner virkelig å være liten når jeg ser Disney filmer, spesielt Peter Pan som faktisk handler om å være liten for alltid. Ingrid overnattet hos meg også, så dette ble en utrolig koselig dag.

Nå blogger jeg fra rommet til Maren, som jeg ikke har sett på 2 uker, siden hun har vært i Spania. Så det var utroolig kjekt å se henne igjen, og vi har storkost oss. Tror bildene sier det meste .. og - JA vi elsker mat.

Resten av kvelden skal vi bare slappe av og snakke, slik som jenter gjør. Så må dere kose dere videre også, håper dere har hatt to like fine dager som jeg har med fint vær og god stemning! Vi blogges :-)

Postet av: theresekristina
Så herlig!
11.07.2014, 10:16
URL: http://theresekristina.blogg.no
Postet av: EliseBrobakk - kommenterer alltid tilbake
Så utrolig herlig! kjempe fine bilder! kos deg :)
18.07.2014, 01:45
URL: http://elisescrazyworld.blogg.no

Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:hits