Hallo folkens. Om bare noen få timer må jeg stå opp for å rekke taxien til flyplassen, for neste stopp er nemlig Polen!! Har gledet meg så utrolig mye til dette, og endelig skal det skje. Har spart opp over ti tusen som jeg skal ha med meg (haha nei jeg tror nok ikke jeg kommer til å bruke opp alt) så nå blir det shopping, og en hel uke hvor jeg bare lever som en dans på roser!

Tror flyturen tar litt mindre enn to timer, så den første august klokken tre på dagen er Silje altså ankommet Polen, noe jeg nesten ikke klarer å vente til. Vil også bare informere om at selvom det er mye å blogge om mens jeg er der nede, så kommer jeg ikke til å ta med meg macen, så det blir ingen blogging denne uken, det får bli når jeg kommer hjem. Følg meg heller på instagram, regner med at instagram kommer til å bli myyye brukt mens jeg er der nede! Kommer sikkert også til å legge ut noen bilder fra instagram på bloggen når jeg kommer hjem også, til dere som ikke har instagram. Min instagram er siljeorreolsen.

Okei, det var det. Et lite hei før jeg må si hade, hahaha :-) Håper dere koser dere denne uken, det skal i alle fall jeg! Snakkes om en uke fineste dere ♥
Postet av: Sandra
Kos deg masse i Polen! :-D
01.08.2014, 10:03
URL: http://summerlove1.blogg.no
Postet av:
Hva skal du gå neste år???
02.08.2014, 12:45
Postet av: R0sey Navruzi
Du er så fin
02.08.2014, 15:04
URL: http://r0sey.blogg.no

Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:hits