Bilder fra Polen

  • 12.08.2014 kl. 15:07

Hallooo folkens<3 På fredag kom jeg hjem fra en herlig uke i Sopot som ligger i Polen. Hadde det utrolig greit der nede og det var utrolig fint vær, billige priser, det lå veldig nærme stranden og det var god mat. Det minnet veldig mye om sånn typiske syden land, så jeg er veldig glad for at vi ikke betalte masse penger for å reise til syden i år, for det fikk vi allikevel hjemme og i Sopot. Så der var vi heldige!

Merket at det var utrolig herlig å komme hjem, og at man faktisk blir veldig sliten av å være på en slappe-av-ferie. Haha det høres så rart ut, men det er sant. Dette var vel mest en shopping ferie, så det har blitt utrolig mye shopping på meg, med tanke på at jeg shoppet noe hver eneste av de syv dagene vi var der, hahaha.. Kanskje litt for mye shopping? Så nå skal jeg ikke kjøpe noe på en god stund tenker jeg!! Vurderer forresten å lage en innkjøpsvideo før det er forseint og at jeg roter bort eller skitner til alle de nye klærne, hva tenker dere om det?

Har tatt en del bilder på turen, så tenkte å vise dere noen av dem. Har lagt ut veldig mye bilder på instagram denne uken, så nå skal jeg prøve å poste noen bilder her som jeg ikke har på instagram, slik at det blir litt mer variasjon på det.
Sååånn! Dette var bare noen av bildene, resten kan jeg spare til innlegg senere, jeg vet hvor slitsomt det er å bare se på bilder nedover i et innlegg, så jeg tenker vi stopper her. Jeg har i hvert fall hatt en veldig fin tur, og håper dere også har hatt en fin ferie hvor enn dere har vært, om så dere bare har vært hjemme!

HVA TENKER DERE OM INNKJØPS VIDEO?

2 Kommentarer

Nina

12.08.2014 kl. 15:16
Jaa, innkjøpsvideo<3<3

Monica Lindstad

12.08.2014 kl. 15:41
Så herlige bilder! jaa innkjøpsvideo :D

Skriv en ny kommentar

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits