Første skoledag

  • 18.08.2014 kl. 13:54

Hallo mine fine. I dag var det jo som sagt første skoledag for mange, og den varte ikke spesielt lenge. Det var først oppmøte, slik at vi fikk skoleplassen vår. Etter det gikk vi rett og slett bare hjem, og alt dette på grunn av den forbanna streiken. Så nå er det ferie igjen, hahaha wiiuu!! Neida, jeg vil egentlig på skolen jeg med tanke på at det blir så sinnsykt hardt å måtte ta alt igjen når vi begynner på. Men nå siden vi har fri, så må jeg nesten bare nyte det også. Fikk ikke engang vite klassene i dag, så det var også litt dritt. Nå er det altså bare å vente å se hva som skjer med skole osv.

Tidlig i morges kom Karen til meg, og dette var før skolen (vi begynte seint vel og merke). Da hun kom tok vi litt bilder, og spiste litt jordbær og egentlig bare koste oss i noen raske minutter før vi stakk videre til schoool. Så her er noen bilder av min morgen, og senere tenker jeg det kommer antrekksbilder, så stay tuned! :-)

HVORDAN VAR DIN FØRSTE SKOLEDAG?

6 Kommentarer

Karina Larsen

18.08.2014 kl. 14:05
Så skjønne bilder :) Kjedelig med streiken, godt med fri, men får satse på at den ikke blir langvarig. Utrolig dumt når det går utover læringen.

daydreamersdiary

18.08.2014 kl. 14:16
Det må være de søteste sjokolademelk-boksene jeg har sett i mitt liv :o hvor finnes det :o vår første skoledag var ikke preget av streik heldigvis, men ganske kjedelig og kort med bare litt info og slikt :)

tiggerlilly

18.08.2014 kl. 14:23
min å var veldig kort. med info og inndeling i grupper. jeg går på høgskolen, så er litt annerledes da men ;)

Siri Kolstad

18.08.2014 kl. 14:58
Min første skoledag var også rolig :) Bare info og opprop her også!

Kamilla Haaland

18.08.2014 kl. 14:58
Hos meg ble det en pangstart uten like. Hardt og brutalt var man tilbake på skolebenken ;)

R0sey Navruzi

18.08.2014 kl. 15:21
Kjedelig, det var en del av læreren våre som også hadde streik! Det er jo litt kjipt og kjedelig..

Skriv en ny kommentar

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits