Har en god del bilder fra sommerferien som jeg fortsatt ikke har postet, og som jeg ikke kommer til å få bruk for til andre anledninger/innlegg. Derfor blir dette innlegget en slags liten "throwback" på sommeren 2014, og legg merke til at jeg sier "liten". Hmm.... Kanskje dere har en video i vente? ;-)

Innkjøpene jeg gjorde i Sopot som ligger i Polen. Stooorfornøyd, og som dere ser så har jeg nok fornyet garderoben min litt, så jeg skal ikke klage på at jeg har lite klær på en stund.

En herlig dag i Stavanger med Ingrid, dette var samme dag VG-lista var, men vi var ikke på den allikevel siden det var så stappet med folk. Derfor gikk vi bare rundt i byen nesten alene, siden alle andre var på VG-lista og hang, så det var koselig!

Hihi meg siste kvelden i Polen, glaaad og veldig fornøyd med en FIN ferie i Sopot.

På Cafè med verdens mest tolmodige pappa, som var med meg og shoppet hele denne dagen bare for min skyld!! Og herregud seeee på de stykkene, hahaha! Vi ble dødsmette begge to og klarte ikke engang å spise opp, men det var utrolig godt og det passte to kakemonstre som oss midt i blinken etter en lang shoppingtur.

Meg en dag før vi skulle ut å spise tror jeg. Dette var den eneste dagen hele uken i Polen hvor jeg brukte speilrefleksen til å ta bilder, og selvfølgelig resulterte det i selfies all the way... hahaha!

Og lille meg første skoledag - fornøyd etter en vellykket sommerferie, selvom jeg har jobbet nesten hele ferien, så har jeg fremdeles hatt det dødsgøy! Denne sommeren kommer jeg til å se tilbake på og savne.


Jeg er flau over bloggingen min de to siste dagene og jeg lover at det skal bli bedre. Jobber med en del innlegg til bloggen som jeg har liggende som utkast. Skal også prøve å slutte med iphonebilder, jeg synes også selv det er fælt å se mobilbilder på en blogg ... Så det er det slutt på nå! Jeg må bli mye flinkere til å bruke speilrefleksen. Men okei, nok om alt, nå er det lalletid og bedre blogging blir det de neste dagene, jeg lover ♥ Forresten - Tusen takk for at akkurat DU leser bloggen min, det gjør meg utrolig glad!! Si hvis det er noe dere vil jeg skal blogge om, jeg liker å gi noe tilbake til dere når dere er så aktive på bloggen min.

Postet av: Nancy
så fine bilder!!

VIL GJERNE HA SANGVIDEO!
26.08.2014, 00:08
Postet av: ingrid<3
beste bloggen<3
26.08.2014, 07:16
Postet av: Sofie Lind
Åå, hvor er genseren fra på det nederste bildet? 😍
26.08.2014, 11:15
Postet av: camillasliife
flotte bilder! :)
26.08.2014, 13:04
URL: http://camillasliife.blogg.no
Postet av: Silje Orre Olsen
Sofie Lind: H&M :-D
26.08.2014, 13:20
URL: http://siljeit.blogg.no/
Postet av: Milly
SAAAANGVIDEOOO!!!!!!! <3<3<3
26.08.2014, 23:48

Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:hits