Hallo folkens!

Jeg vet at jeg for tiden blogger veldig mye på kveldene, men det bare blir sånn når jeg går på skole og i tillegg må hjem å sove etter skolen, det er liksom en prioritet for meg, hahaha. Neida, nå er jeg teit, men det er litt sant i det jeg sier. Kanskje jeg bør endre prioriteringene mine hvis jeg skal klare å få en bra blogg? HAHA.

I hvert fall, i dag har jeg hatt det utrolig travelt. Jeg skal ikke lyve og si at jeg ikke har sovet i dag, for det har jeg brukt litt av dagen min på. Men i dag har jeg faktisk vært veldig produktiv i tillegg, og har derfor ikke rukket å blogge før nå, så travelt har det faktisk vært. Jeg sluttet skolen og gikk rett hjem for å rydde rommet og Maren var med meg og bar ut alle møblene mine for så å støvsuge gulvet. For etter dette, så reiste vi nemlig på IKEA og kjøpte ny seng♥!!! Den sengen jeg har hatt før, er så utroolig stygg og hard .... Egentlig bare negative ting med den, så det er godt å tenke på at jeg aldri trenger å verken se eller ligge i den igjen, hihi.

På IKEA brukte vi kanskje 1 time til sammen, med å finne alt og kjøre det hjem, og vi trodde det var slutt der, men det var det laaaangt i fra .... Vi måtte jo selvfølgelig montere dette beistet, og satte i gang i halv 7 tiden, og var ferdige litt over klokken 9. Det var (helt ærlig) et helvete å sette sammen, men vi fikk det til til slutt!! Mye takket være typen til Maren, som hjalp oss masse. Så tusen takk Oli!

Flinkeste Maren, hihi. Hadde aldri klart det uten henne! Verken å bygge sengen, eller å finne ut hva jeg skulle ha. Tusen takk, verdens beste ♥Dette er altså resultatet av mesterverket. Jeg mener, den er sykt stor og god, og fin og ALT. Jeg er verdens lykkeligste jente akkurat nå, kommer til å sove som en stein i natt. Nå skal jeg tilbringe min første natt i denne sengen, kan sikkert blogge om hvor godt jeg sov i morgen, hehe:):) Hahaha neida, men vi blogges i morgen, fordi nååå er jeg trøtt. GOD NATT 

Dere skal forresten få se bedre bilder av sengen når alt er klart. Dere kan sikkert se at under sengen så er det et ingenting, men der skal det altså være skuffer. Så dette er det eneste bildet dere får se før resten av rommet også er klart! Håper det går fiiint, gled dere for det blir dødsbra.

Postet av: Cecilia Catharina
Så fine bilder og så utrolig fint rom du har :D
27.08.2014, 23:30
URL: http://styleus.blogg.no
Postet av: Gudrunn
så fint de blei!!! glede meg t å se det når alt e klart <3 elske bloggen din
27.08.2014, 23:30
Postet av: Anette
Så fint det ble!
27.08.2014, 23:40
URL: http://byanette.blogg.no
Postet av: Karina Larsen - Konkurranse på bloggen
Fine bilder :) Nydelig rom!
27.08.2014, 23:58
URL: http://fashi0ndoll.blogg.no
Postet av: Astrid
Så flink er du :)
28.08.2014, 00:19
URL: http://www.astridjohansen.blogg.no
Postet av: nr. 1 fan
endelig, kingsize klogginnlegget haha <3. såg deiligt ut!!
28.08.2014, 05:56
Postet av:
blogginnlegget* :PPPPPppppppPPPPPpppPPPp flaut
28.08.2014, 05:56
Postet av: Monica Lindstad
Så fiiint! Gleder meg til å se rommet når det er ferdig :)
28.08.2014, 11:41
URL: http://monicali.blogg.no
Postet av: tenderloove
fine bilder :)
28.08.2014, 13:15
URL: http://www.tenderloove.blogg.no
Postet av: Ida Charlotte
oii, e imponert! ble veldig fint :D
28.08.2014, 16:05
URL: http://icharlotte.blogg.no

Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:hits