Min helg

  • 31.08.2014 kl. 21:38

Denne helgen har vært veldig kjekk, og jeg og Karen har kost oss kjempemasse! Vi reiste som sagt til Tau på fredag for å sitte "barnevakt" for ungene til søskenbarnet mitt, siden de skulle i bursdag til tanten min som ble 60 år. Jeg skulle egentlig reise dit alene, men fikk lov til å ha med meg en venninne, som da ble Karen. Har det alltid like gøy med Karen, og vi finner alltid på mye tull. Karen er liksom med på alt, og ingenting er flaut med henne, derfor er begge seg selv 100%. Elsker når man kan ha det sånn!!

Det var en ting som var litt dumt, og det var at Karen var litt forkjølet og litt feber av og på, men det stoppet ikke oss for å ha det kjekt. Takk Karen, at selvom du har vært litt syk så har du fremdeles vært like kjekk å være med og holdt ut med meg ♥ ♥ You tha best.

Haha, så her er noen bilder som vi tok med mobilen, og som dere ikke har sett ennå. Vi har vært på shopping blant annet, tatt masse bilder, dere ser også det rotete rommet vi hadde (haha typisk) og hvor sunne vi har vært, haha. Med andre ord, en vellykket helg med verdens beste venninne!

HVA HAR DU GJORT I HELGEN?

4 Kommentarer

Amalie

31.08.2014 kl. 22:09
Hørtes kjempe kjekt ut :-) masse fine bilder også!

nr 1 fanny

31.08.2014 kl. 22:17
det var masse säte bildet silje, guu asså !

missyou

Petrine Angell

31.08.2014 kl. 22:34
Så herlige bilder, ser ut som at dere har kost dere mye :-) Jeg har jobbet og vært med venner!

Mina Kanchan

01.09.2014 kl. 14:37
Høres ut som du har kost deg masse i helgen :-) Mange fine bilder!

Jeg har jobbet litt og ellers slappet av hjemme :-D

Skriv en ny kommentar

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits