Ukens spørsmål #1

  • 01.09.2014 kl. 15:18

Heihei! Nå tenkte jeg at jeg kunne svare på noen spørsmål som jeg har fått inn de siste ukene. Er ikke mange spørsmål, men er et par, derfor tenkte jeg at jeg like så greit kan ta det i et innlegg i tilfelle at noen av dere lurer på det samme - da får dere svar her! Mange av spørsmålene er (vel og merke) veldig lenge siden de ble spurt, så derfor kan det hende at det er gjort endringer på siden da, eller at de er obvious. Men jeg velger å svare på dem allikevel!

Forresten så tenker jeg å begynne med ukens spørsmål. Det er noe jeg har hatt før, og det er veldig genialt med tanke på at jeg får svart dere på spørsmål gjevnlig, og at jeg slipper å svare i kommentarfeltet der ingen ser hva jeg svarer til dem. Og de som lurer på det samme gidder ikke lete etter om noen har spurt om det, hvis dere skjønner. Derfor begynner jeg med dette igjen, så hvis det er noe dere lurer på fremover, så kommer jeg altså til å samle opp alle spørsmålene som har blitt stilt den uken, og svare på dem i innleggene "ukens spørsmål". Høres det ut som en grei deal? Hehe, så bare begynn å spør masse!!


Hvilken størrelse bruker du i den buksa fra Bikbok?
I den bruker jeg enten M eller L. Jeg bruker L i de som er low-waist, fordi hvis ikke detter dem ned, men i de som er high-waist så bruker jeg M, siden da sitter de bedre og får på en måte "feste" seg til hoftene om dere skjønner, haha.

Vurderer å kjøpe ei av de buksene på nettet, men lurer på hvordan du synes de er i størrelsen? Føler ofte størrelser kan variere veldig!
Ja størrelser kan variere veldig! Men disse buksene er helt normale i størrelsen. Jeg bruker som regel M eller L i bukser, og M går akkurat for meg, siden det er så mye stretch i dem. Jeg bruker L hvis jeg vil ha en som jeg på en måte kan "slappe litt mer av i" om det gir mening? Haha. Den er fortsatt stram, så det er spiller på en måte ingen rolle hvilken jeg tar av de to.

Blir de fort slitt i vask?
Jeg synes faktisk ikke det. Kanskje litt, men de er vel slik som alle bukser. At hvis du vasker dem mye, så blir fargen falmet vekk. Men det er jo normalt, så jeg tror de er ganske normale. Jeg har hatt min ene i ett år nå, og jeg kaster den ikke fordeom liksom, selvom den er veldig falmet ved siden av en som er ny.

Hvor jobber du?
Jeg jobber på McDonalds, haha. Ikke den herligste jobben en kan ha, men jeg tjener i hvert fall penger, og jeg har i det minste en jobb, i forhold til mange andre ungdommer rundt om i landet.

Hvor lenge har du blogget?
Jeg husker faktisk ikke helt. Jeg slettet alle innleggene mine når jeg begynte å blogge igjen i Mars i år, og da forsvant arkivet mitt, og hvor det står hva som var den første måneden jeg blogget. Så det husker jeg desverre ikke presist, men på denne bloggen er det nok snart 3 år, og med alle bloggene jeg har hatt så tror jeg det er 5 år. Haha, oi.. Det er faktisk veldig mye.

Hvor er Hello Kitty flasken din fra? Link?
Den kjøpte jeg på Tax Freen på Sola Flyplass, så du får desverre ikke tak i den tror jeg hvis ikke du skal ut å fly.

Hva skal du gå neste år?
Dette tror jeg var spurt i sommerferien en gang, men jeg går altså Helsefagarbeider på Jåttå videregående skole, andre året. Til neste år tror jeg at jeg skal gå påbygg, men jeg har ikke helt bestemt meg ennå.

Kan du blogge oftere?
Dette var også et av spørsmålene som ble stilt for lenge siden, og jeg tror det har blitt forandringer på det nå, heldigvis. Prøver så godt jeg kan å blogge ofte, og jeg legger mye tid ned i bloggen, i forhold til før!


Sånn! Nå fikk jeg svart på mange av spørsmålene deres, så håper dere ble fornøyde med det. Fortsett å spør masse, så svarer jeg i neste "Ukens spørsmål". Spør om alt, så skal jeg svare så godt jeg klarer.

NOE DU LURER PÅ TIL NESTE GANG?

8 Kommentarer

Mina Kanchan

01.09.2014 kl. 15:45
Fine spørsmål som du svarte bra på :-) Gøy å lese!

Ida

01.09.2014 kl. 18:37
Bra svart!

cheerchrissy.blogg.no

01.09.2014 kl. 18:38
så bra svart! til neste gang så lurer jeg på hvordan det er å ga helsefagarbeider? jeg går på vg1 helse og oppvekst, og er usikker på om jeg skal velge helsefagarbeider neste år eller barne og ungdomsarbeider. jeg har lyst å bli barnepleier men er veldig usikker på hvilke linje jeg bør velge.
Bra svart :))

Olga

02.09.2014 kl. 01:17
Kjempe bra svart! Kan du ha en sangvideo igjen snart?

Emilie Torkelsen

02.09.2014 kl. 13:26
JELI BRA SILJE DU EIE Å BLOGGA!!!!!

Astrid (:

02.09.2014 kl. 16:49
Veldig bra spørsmål og svar :)

mari

02.09.2014 kl. 17:42
kan du vise bildet eller video av rommet ditt? :-)))

Skriv en ny kommentar

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits