Første høstmåned

  • 02.09.2014 kl. 16:55

Tenk at det allerede er September, og andre dagen i en helt ny årstid. Tiden går så utrolig fort, spesielt når man har det som best ... altså om sommeren for min del! Mørketiden som vi nå går inn i er ikke akkurat favoritt tiden min av året. Det blir som regel til at jeg aldri klarer å holde meg våken når jeg kommer hjem fra skolen, og derfor bare går å legger meg, selvom jeg prøver så godt jeg kan å ikke gjøre det. Noen ganger er det faktisk bare helt umulig, og det blir sikkert verre denne vinteren - på grunn av den nye sengen min (nok snakk om den sengen snart eller?! hahhaha).

Som jeg regner alle har fått med seg, så ble jo streiken avblåst i går, noe jeg har gledet meg til. Ikke siden jeg er bitter fordi "vi var en av klassene som måtte på skolen hver dag", men for nå får alle kommet skikkelig i gang. Endelig sier nå bare jeg, ♥ skole ♥

Har forresten begynt på en serie, noe som ikke er typisk meg! De som kjenner meg vet at jeg ikke ser på serier, og hvis jeg gjør det så bruker jeg døødslang tid på å fullføre kun èn sesong. Begynte på Pretty Little Liars for litt mer enn to år siden tror jeg, og har ikke kommet lenger enn litt forbi andre sesong... Så flink er altså jeg! På grunn av alle pausene jeg hadde mellom hver gang jeg så på det, så sluttet jeg å se det, siden det ble så vanskelig å følge med.

Nå har jeg begynt på Gossip Girl, og er heeelt hekta. Elsker det allerede, og har bare sett 5 episoder. Andre hadde sikkert sett 5 episoder på en dag, jeg klarer ikke det jeg, haha blir så utrolig rastløs, og føler jeg ikke klarer å følge med etter en stund.

Men nu må jeg si hade til dere, er nødt å se i hvert fall to episoder av Gossip Girl nå, det er såå gøy! Anbefaler det til alle jenter som elsker storbyliv, luksus, deilige gutter, drama, kjærlighet og å drømme seg bort. Vi snakkes ♥

SER DU PÅ EN SERIE?

 

7 Kommentarer

Astrid (:

02.09.2014 kl. 17:03
Kos deg masse :)

Jeg ser på pretty little liars for det meste :)

Edel Kristina

02.09.2014 kl. 17:25
Så pen du er! Gleder meg mest til vinteren jeg, høsten er litt sur her syns jeg, haha :D

Ingrid

02.09.2014 kl. 17:26
Gossip girl er så gøy :)

Anna

02.09.2014 kl. 18:13
Ja, jeg ser på Awkward :)

Så pen du er!

Mina Kanchan

02.09.2014 kl. 22:05
Det er ikke bare-bare med denne mørketiden. Men jeg synes faktisk det er litt koselig. Man kan kose seg under et pledd, med en serie eller film å drikke varm kakao, mens regnet høljer ned utenfor. Hehe. Klisje, men er koselig å tenke på da :-)

Jeg ser ikke på noen spesiell serie for øyeblikket egentlig.

Maiken

02.09.2014 kl. 23:00
Hei, har sendt deg mail :)

Oda

03.09.2014 kl. 17:58
Jeg ser på true bloog, OG DET ANBEFALES!! Det er mye seksuelle handlinger i begynnelsen, men det er en kjempebra serie, elsker den.

Skriv en ny kommentar

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits