I love chocolate

  • 07.09.2014 kl. 15:35

Hei søtinger!

Har hatt et lite fravær fra bloggen denne helgen, uten å si i fra (jeg vet..), men blogglysten gikk fra hundre til null på utrolig kort tid. Derfor fikk jeg ikke blogget, da hadde det bare blitt dårlige innlegg. Jeg hater å se bloggere som blogger dårlige innlegg bare fordi de ikke har noe å blogge om, i stedet for å blogge bare bra innlegg litt sjeldnere. Jeg setter kvalitet foran kvantitet, er dere ikke litt enige?

Denne helgen har for det meste gått ut på å slappe av, utenom på fredag. Da var det ut med jentene, og vi hadde det dødsmorro! Er herlig når man kan være mange sammen, og finne på noe gøy. Resten av helgen har jeg som sagt bare slappet av, og sett på Gossip Girl selvfølgelig. Om en time så er det jobb på meg, og når jeg kommer hjem så er det å hoppe rett i køya for en ny uke i morgen.

Se denne søte koppen jeg fikk av mamma forresten! Den er slik at du legger sjokolade oppi koppen, og tenner et lys under så smelter sjokoladen, og du har etter 10 minutter sjokolade som du kan dyppe noe i. Jeg hadde dette i går, og dyppet jordbær i sjokoladen, dødsgodt og utrolig genialt. Så slipper man å stresse med vannbad til sjokoladen, eller andre ting.

Apropos sjokolade, så koste jeg meg med denne i dag. Sunnheten kaller :-) Hahaha, men nei denne var ikke noe god. Ikke kjøp denne isen med mindre du liker helt mørk sjokoladeis uten noe i seg, og kakao-lignende sjokoladesaus som var døds sterk og ekkel. Testet den for første gang idag, og jeg blir aldri å ha den igjen. Heldigvis likte jeg halve siden av den da, som var cookie dough!

Men uansett - håper alle har hatt en fin helg, og har en fortsatt fin søndag videre, vi blogges ♥

6 Kommentarer

Anna

07.09.2014 kl. 16:20
Nam, jeg elsker sjokolade! :)

Thale Sunniva - Livet i Spania!

07.09.2014 kl. 16:27
Åh, digger koppen!

Sandra

07.09.2014 kl. 18:54
Naam!

Ida

07.09.2014 kl. 19:16
Så stilig kopp!

Anette

08.09.2014 kl. 21:40
Den koppen er så utrolig søt :))

10.09.2014 kl. 17:16
ååå, kor e koppen fraa?

koss mye penger bruke du sånn cirka i ugå/måneden?

Ka tenke du videre i livet? har du planer på ka du vil bli?

Kan du laga et innlegg om heile dagen din, der du skrive ka du gjør fra morningen t kvelden?:D:D:D:D

Skriv en ny kommentar

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits