One of those days

  • 08.09.2014 kl. 20:38

Hei fininger ♥

Dette er en slik dag, hvor man kommer hjem og hiver på seg joggebuksa uten å i det hele tatt nøle. Var taco på menyen for min del når jeg kom hjem, og spiste restene fra lørdagen, noe jeg slettes ikke hadde noe i mot. Når jeg var god og mett så vimset jeg meg opp på rommet, hvor jeg sovnet i 4 (!!) timer... Så ja, kan vel ikke si at jeg har gjort så mye i dag, men har i hvert fall fått meg en god søvn. Får bare håpe at jeg klarer å sovne i kveld, det er alltid den store haken ved å sove på dagen. Men det skal nok gå fint, med tanke på det sovehjertet jeg har!

Har egentlig ikke noe mer å fortelle dere, enn at jeg endelig har fått ladet kameraet mitt igjen, noe jeg ikke har fortalt dere at engang var utladet når jeg tenker meg om. Men det har altså ligget uladet i snart èn uke, så da var det på tide å endelig lade det - og heldigvis at jeg fant laderen! Okei, nå er det ikke noe mer å si, så vi snakkes!Hahahaha, se så trøtt!

HVA HAR DU GJORT I DAG?

4 Kommentarer

Ingrid

08.09.2014 kl. 20:56
Høres herlig ut. Får håpe du får sove i natt da :)

malenemk

08.09.2014 kl. 21:07
så fine bilder :)

Mina Kanchan

08.09.2014 kl. 21:20
så deilig med en avslappende dag :D

Jeg var på forelesning til klokken 5, og når jeg kom hjem var det rett i joggebuksa og lese mer :P

Ann-Helèn Milli Asmyhr

09.09.2014 kl. 11:13
det er digg med sånne avslappende dager

Skriv en ny kommentar

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits