Todays

  • 10.09.2014 kl. 17:01

Hallo folkens!

I dag har vært en rolig dag på skolen, og finværet er kommet tilbake, noe som er ufattelig deilig. Går liksom hjemmefra uten jakke om morningen og håper at jeg ikke kommer til å fryse i hjel, så når jeg er på vei hjem så koker jeg nesten over fordi det er så sinnsykt varmt. Tror det skal bli opp mot 20 grader disse dagene her i Sandnes!!

Dagen i morgen blir også veldig herlig, da skal vi nemlig på Dalsnuten med helsefagarbeider klassene. Synes faktisk at slike dager er veldig kjekke, og man får snakket med alle man går i klassen med på en litt annen måte enn hva man får gjort på skolen. Ikke bare faglig, liksom. Så det gleder jeg meg veldig til. Her er forresten antrekket mitt for dagen, og som dere ser så måtte jeg henge cardiganen rundt hoftene når jeg skulle ta bilder, fordi det var for varmt til å ha den på. Uansett, nå er jeg nødt til å gjøre litt skolearbeid som skal være ferdig til i morgen. Vi blogges! :-)Tskjorte fra Bershka, bukse fra Bikbok, cardigan fra C&A, sko fra H&M.

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

4 Kommentarer

Hanne Elizabeth

10.09.2014 kl. 17:08
Fint antrekk! Så vakker du er :-)

10.09.2014 kl. 17:23
Så fin du e, å fint antrekk ! :)

Har noen spørsmål til ukens spørsmål :)

Kan du blogga om kossen romme ditt ser ut??

Ka like du å gjør på fritiden?

Kor lange tid bruke du på å Stella deg om morningen?

Ka programmer har du sett som du anbefale?

Ingrid

10.09.2014 kl. 17:24
Fint antrekk :)

Marie Oma

10.09.2014 kl. 17:34
kjempe fint antrekk! :D

Skriv en ny kommentar

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits