Ukens spørsmål #2

  • 13.11.2014 kl. 15:51

Kan du fortelle i et innlegg hvordan du redigerer bildene dine? De er så lyse og fine.
Det kan jeg nok! Jeg er ikke veldig god til å forklare ting, men det er jo verdt et forsøk hvis det kan være til hjelp for dere.

Kan du blogge om hvordan rommet ditt ser ut?
Det skal jeg få til! Var forresten et par som lurte på dette, og om jeg kunne ha videoblogg av rommet også. Får se hva jeg velger, men bilder skal jeg klare i hvert fall:-)


 

Hva liker du å gjøre på fritiden?
Jeg liker veldig godt å være med venner og selvfølgelig å blogge. I ukedagene blir det som regel til at jeg går hjem og legger meg i sengen og enten sover eller så er jeg med venner, haha! Når det blir helg går jeg for det meste på fest, ligger hjemme med godteri og film, eller så jobber jeg.

Kan du lage sangvideo igjen snart?
Haha, dere er så søte. Det er ikke noe problem i å gjøre det egentlig, men jeg kommer aldri på det og hvis jeg kommer på det så er jeg selvfølgelig ikke i humør til å lage sangvideo, hahaha. Men selvfølgelig kommer det nok en gang, spørsmålet er bare når, hehe. Time will show;-)

Hvor er "I Love Chocolate"-koppen fra?
Det vet jeg desverre ikke, det var mamma som kjøpte den til meg. Skal si i fra med en gang jeg finner ut hvor den er fra, den er genial og jeg elsker den ♥

Hvilke serier har du sett som du anbefaler?
Jeg ser ikke så mye serier, eller jeg er ikke veldig flink i hvert fall. Jeg begynte på Pretty Little Liars for mange år siden, og har fortsatt bare sett 2 sesonger. Men jeg liker det jo, så det er å anbefale! I tillegg ser jeg Gossip Girl i blandt, noe jeg også synes er veldig gøy.

Hvor mye penger bruker du sånn ca. i måneden?
Dette skulle jeg likt å ha kontroll over, men jeg vet ikke desverre... ikke presist i hvert fall. Men jeg kan tenke meg at bruker rundt 1-2tusen i måneden? Det er ikke så mye håper jeg. Kommer an på hva jeg skal og hva jeg kjøper selvfølgelig.

Er de hvite skoene dine fra H&M?
Hihi, ja det er de.

Hvor lang tid bruker du på å stelle deg om morgenen?
Jeg forsover meg alltiiiiid, så det vil si at jeg ikke får god tid til å stelle meg, og jeg kan ikke bruke tiden på hvordan jeg ser ut, men rett og slett å springe ut døren. Men hvis jeg ikke forsover meg så bruker jeg vel 20 minutter hvis jeg vil være fin en dag? Noe sånt.

Kan du lage et innlegg om hele dagen din? Hva du gjør fra du står opp til du legger deg?
Hmm, oi. Dagene mine er ikke så veldig spennende egentlig, men hvis det er en dag hvor jeg vet at jeg skal noe og at det skjer ting så kan jeg sikkert det!

Hva tenker du videre i livet? Har du planer på hva du vil bli?
Akkurat nå ser jeg for meg at jeg vil bli helsefagarbeider. Jeg liker veldig godt den linjen jeg går nå, og trives på sykehjem, så for øyeblikket er det det jeg tenker. Kan hende at jeg forandrer mening senere, har heldigvis litt tid til å bestemme meg ennå! 

Hvordan er det å gå helsefagarbeider på Jåttå vgs? Trives du? Er det en bra skole?
Det er veldig kjekt og jeg lærer veldig mye! Jeg trives kjempegodt, og har mange av de beste vennene mine der, så det passer meg midt i blinken. Det er også en bra skole, med et veldig godt læringsmiljø.

Hvor mye kostet dine Nike Air Max og hvor kjøpte du dem?
Nå må jeg tenke, hahaha! Jeg tror jeg betalte 700,- for dem (?) og jeg kjøpte dem på en Nike butikk i Polen når jeg var der i sommer. Jeg er ikke sikker på hva de koster her hjemme, men jeg tror det er ca dobbelt så mye.


 

Hvis det er noe dere lurer på til neste gang, så ikke vær redd for å spytte ut. Synes faktisk det er veldig kjekt å svare på spørsmålene deres! Er veldig kjekt når det er mange spørsmål også (ja, det var et hint). Vi blogges!

NOE DU LURER PÅ?

4 Kommentarer

Sandra

14.11.2014 kl. 18:36
Fine spørsmål og svar :-)

Anna Tejera

15.11.2014 kl. 15:17
Hei ! Veldig fin blogg du har, inspireende å ta en titt innom ;)

-Anna Tejera

Charlotte

23.11.2014 kl. 00:53
Så fine svar :-D

Har du noen blogger du anbefaler?

Kan du lage en sminke video?

Hvor redigerer du bildene dine?

25.11.2014 kl. 20:13
Skal du ikke blogge mer?:-)

Skriv en ny kommentar

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits