Christmas Wishlist

  • 12.11.2014 kl. 23:16

Christmas Wishlist

For å se hvor tingene er fra, kan du trykke på bildet!

Jeg føler egentlig det er altfor tidlig å skrive om hva jeg ønsker meg til jul i år, men når jeg tenker meg om så er vi faktisk snart halvveis i november. Det er jo nå man skal skrive ønskelister, og snakke om jula. Tiden går så utrolig fort, og høsten er snart over. Det er ikke lenge igjen til jul dere, bare litt mer enn en måned!! Haha jeg synes det er så sykt. På denne tiden hvert år drikker jeg julebrus i slutten av oktober og begynner å høre på julesanger i begynnelsen av november. I år har tanken om jul nesten ikke slått meg engang. Har drukket èn julebrus, og det er det hahaha.

Fant til slutt ut at det var på tide å skrive ønskeliste, så her er min. Merker at jeg har sluttet å ønske meg like mye klær som før, nå tenker jeg veldig på at jeg faktisk skal flytte ut en dag, og om jeg virkelig trenger de klærne? Ironisk som jeg alltid klarer å være så er det jo selvfølgelig 50% med klær på min ønskeliste i år... Men til mitt eget forsvar så har jeg ingen kjoler som passer til nyttårsaften, og skoleveska mi er ødelagt:-):-) Neida, men jeg har blitt mye bedre enn før. De forrige årene har jeg kun ønsket meg klær, spesielt som jeg syntes var fine der og da og som jeg ikke har brukt etter to runder i vaskemaskinen.


Okei jeg blir jo aldri ferdig, så nå skal jeg bli det. Nå skal jeg legge meg, har fri i morgen så da kan jeg sove leeenge. Skal ikke drøye det altfor lenge med tanke på at jeg faktisk vil få noe ut av dagen i morgen, noe jeg ikke er flink til når jeg først har fri. Så vi blogges i morgen, forhåpentligvis ikke sent på kvelden. Haha, natta!

7 Kommentarer

Petrine Angell

12.11.2014 kl. 23:21
Fine ønsker! Har den vesten, og jeg elsker den - er så fin!

Charlotte

12.11.2014 kl. 23:26
Wow, så myyee fint :-D Elsket putene!

Victoria Wisløff

12.11.2014 kl. 23:43
Håper du har hatt en fin onsdag :)

andelly

13.11.2014 kl. 10:53
Utrolig fine ønsker! Liker veldig godt vesten, putene, og kjolen^^

Ida

13.11.2014 kl. 13:18
Så fine ønsker :)

Ingrid

13.11.2014 kl. 15:54
Så fine ønsker :)

Audhild :) Mamma til William <3

29.12.2014 kl. 11:39
Fine ønsker :)

Skriv en ny kommentar

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits