Best av alle

  • 09.11.2014 kl. 15:19
Hahahaha, må le når jeg ser disse bildene. På fredag var Maren her og vi hadde det som vanlig utrolig morsomt. Vi fant ut at vi skulle ta bilder, noe som ikke ble veldig lett og det var heller ikke lett å få noen fine poseringsbilder - det ble bare masse tulling. Men herregud så morsomt vi hadde det, og så glad jeg er for at jeg har en venninne jeg kan være meg selv hundre prosent med og hun er der for meg uansett. Du er så viktig for meg, love you ♥

Resten av helga har jeg ikke gjort noe spesielt egentlig, var på jobb i går og i dag slapper jeg bare av og har lar søndag være søndag. Jo forresten! I går kom søsteren min hjem fra USA-tur i sammenheng med folkehøyskolen hun går på i Trondheim. Så det var herlig å få henne hjem i en liten uke nå før hun reiser tilbake. Godt å se henne igjen!! Fikk også mye fint av henne som hun hadde kjøpt til meg i USA, så det kan jeg vise på bloggen litt senere når jeg har fått tatt bilder av det. Blogges om ikke så altfor lenge!!

HVORDAN HAR DIN HELG VÆRT?

Vet ikke bedre enn ABC

  • 14.10.2014 kl. 23:54

I dag fant jeg tilfeldigvis ut at det var veldig lenge siden jeg blogget sist, derfor var det kanskje på tide å stikke innom her for å si hei? Hei. Jeg lever, og jeg har det ok. På tiden jeg har vært borte har jeg rukket å fylle 17 år, nå på lørdag som var faktisk - så hurra for meg, wiiuu! Det var en veldig kjekk feiring, med alle de beste og jeg håper og tror alle koste seg veldig ♥

Når jeg snakker om bursdagen min minner det meg på hvor langt i 2014 vi faktisk er kommet, og hvor skremmende fort tiden går! Føler liksom at vi nettopp begynte et nytt år, men nå er vi langt over halvveis til et nytt år igjen. Om ett år er jeg 18 år og blir sett på som voksen, men det føles som om det var i går at jeg satt på jenterommet og ikke visste bedre enn ABC. Haha, neida skal ikke overdrive så mye, men det er faktisk mye sant i det. Nå sitter jeg og ler av meg selv, hva vil jeg med dette? hahhaha.

Viser dere heller noen bilder jeg tok i dag, i stedet for å bable så mye (!!!). Skulle ønske å si at dette var dagens outfit, men da lyver jeg. Gikk hjem for å stelle meg og stilte meg opp bare for å ta bilder til dere, så håper dere er fornøyde med meg nå.Nå er jeg faktisk nødt til å legge meg, dette har vært en hard dag! Husker ikke om jeg har sagt dette men jeg er i hvert fall i praksis på sykehjem hver tirsdag, onsdag og torsdag i fem uker. Har tre uker igjen nå da. Men da er jeg i hvert fall nødt til å stå opp tiiidlig, og denne ungdommen har ikke sovet etter hun kom hjem i dag, så dere kan tenke dere hvor trøtt jeg er. Nei huff nå skal jeg slutte å syte og heller legge meg, heheee. Kan hende vi blogges i nærmeste fremtid, vi får se, haaade:):)

Barnevakt + bilder

  • 30.08.2014 kl. 17:49

Her kommer noen av bildene som jeg og Karen tok i dag. Det begynte å regne så det ble ikke så mange, men jeg tror vi har planer om å ta litt flere senere. Om ikke det blir i dag, så tar vi det kanskje i morgen, vi får se!
Slik ser forresten dagens outfit ut, haha. Bukse fra Bikbok, cardigan fra Reversed, klokke fra Reversed, topp fra Bershka.

Nå sitter vi bare i sengen og slapper av. Vi skal være barnevakt i kveld, fordi tanten min skal feire 60års dagen sin, så da reiser de voksne i huset her på fest. Blir nok en koselig kveld med film. Kan hende jeg blogger mer senere også, vi får se. Dere får ha en fin kveld i hvert fall, hejdååå :-D

Unblogged pictures

  • 25.08.2014 kl. 23:06

Har en god del bilder fra sommerferien som jeg fortsatt ikke har postet, og som jeg ikke kommer til å få bruk for til andre anledninger/innlegg. Derfor blir dette innlegget en slags liten "throwback" på sommeren 2014, og legg merke til at jeg sier "liten". Hmm.... Kanskje dere har en video i vente? ;-)

Innkjøpene jeg gjorde i Sopot som ligger i Polen. Stooorfornøyd, og som dere ser så har jeg nok fornyet garderoben min litt, så jeg skal ikke klage på at jeg har lite klær på en stund.

En herlig dag i Stavanger med Ingrid, dette var samme dag VG-lista var, men vi var ikke på den allikevel siden det var så stappet med folk. Derfor gikk vi bare rundt i byen nesten alene, siden alle andre var på VG-lista og hang, så det var koselig!

Hihi meg siste kvelden i Polen, glaaad og veldig fornøyd med en FIN ferie i Sopot.

På Cafè med verdens mest tolmodige pappa, som var med meg og shoppet hele denne dagen bare for min skyld!! Og herregud seeee på de stykkene, hahaha! Vi ble dødsmette begge to og klarte ikke engang å spise opp, men det var utrolig godt og det passte to kakemonstre som oss midt i blinken etter en lang shoppingtur.

Meg en dag før vi skulle ut å spise tror jeg. Dette var den eneste dagen hele uken i Polen hvor jeg brukte speilrefleksen til å ta bilder, og selvfølgelig resulterte det i selfies all the way... hahaha!

Og lille meg første skoledag - fornøyd etter en vellykket sommerferie, selvom jeg har jobbet nesten hele ferien, så har jeg fremdeles hatt det dødsgøy! Denne sommeren kommer jeg til å se tilbake på og savne.


Jeg er flau over bloggingen min de to siste dagene og jeg lover at det skal bli bedre. Jobber med en del innlegg til bloggen som jeg har liggende som utkast. Skal også prøve å slutte med iphonebilder, jeg synes også selv det er fælt å se mobilbilder på en blogg ... Så det er det slutt på nå! Jeg må bli mye flinkere til å bruke speilrefleksen. Men okei, nok om alt, nå er det lalletid og bedre blogging blir det de neste dagene, jeg lover ♥ Forresten - Tusen takk for at akkurat DU leser bloggen min, det gjør meg utrolig glad!! Si hvis det er noe dere vil jeg skal blogge om, jeg liker å gi noe tilbake til dere når dere er så aktive på bloggen min.

Bilder fra Polen

  • 12.08.2014 kl. 15:07

Hallooo folkens<3 På fredag kom jeg hjem fra en herlig uke i Sopot som ligger i Polen. Hadde det utrolig greit der nede og det var utrolig fint vær, billige priser, det lå veldig nærme stranden og det var god mat. Det minnet veldig mye om sånn typiske syden land, så jeg er veldig glad for at vi ikke betalte masse penger for å reise til syden i år, for det fikk vi allikevel hjemme og i Sopot. Så der var vi heldige!

Merket at det var utrolig herlig å komme hjem, og at man faktisk blir veldig sliten av å være på en slappe-av-ferie. Haha det høres så rart ut, men det er sant. Dette var vel mest en shopping ferie, så det har blitt utrolig mye shopping på meg, med tanke på at jeg shoppet noe hver eneste av de syv dagene vi var der, hahaha.. Kanskje litt for mye shopping? Så nå skal jeg ikke kjøpe noe på en god stund tenker jeg!! Vurderer forresten å lage en innkjøpsvideo før det er forseint og at jeg roter bort eller skitner til alle de nye klærne, hva tenker dere om det?

Har tatt en del bilder på turen, så tenkte å vise dere noen av dem. Har lagt ut veldig mye bilder på instagram denne uken, så nå skal jeg prøve å poste noen bilder her som jeg ikke har på instagram, slik at det blir litt mer variasjon på det.
Sååånn! Dette var bare noen av bildene, resten kan jeg spare til innlegg senere, jeg vet hvor slitsomt det er å bare se på bilder nedover i et innlegg, så jeg tenker vi stopper her. Jeg har i hvert fall hatt en veldig fin tur, og håper dere også har hatt en fin ferie hvor enn dere har vært, om så dere bare har vært hjemme!

HVA TENKER DERE OM INNKJØPS VIDEO?

Ett år siden

  • 08.07.2014 kl. 21:07


Klarer ikke fatte at det allerede er gått ett år siden vi var på ferie i USA, og gud som jeg savner det. Beste fire ukene i mitt liv, hadde det så utrolig gøy! Misunner dere som skal til USA denne sommeren, eller som er der nå. Dere må nyte oppholdet og kose dere masse, dere som allerede har vært i USA vet hva jeg snakker om.

Hei forresten, nå var det jammen lenge siden sist! Herlig å se at dere fortsatt besøker bloggen min og legger igjen kommentarer til meg, blir så glad av og se sånt, dere er best! Skal prøve å få kommet med noen innlegg til dere denne uken, savner litt det å blogge shø...

Gårsdagen + shoot

  • 15.04.2014 kl. 16:07

Hei skatter! I går reiste jeg jo som sagt til Maren litt sent på kvelden, for å overnatte der. Som vanlig så hadde vi det utrolig morsomt, og lo utrolig masse! Her kommer litt bilder i går, som jeg tror jeg lovte dere. Tok med meg speilrefleksen også, men den ble ikke brukt, uupsi. Dere får nøye dere med noen iphone bilder!

Maren har så sykt fint rom, kan ikke si jeg er lite misunnelig der nei ....

Som jeg snakket om, så tok jo jeg og Karen masse bilder av hverandre på fredagen som var nå, og her er noen av de som jeg ble mest fornøyde med av meg. Har mange flere også egentlig, men jeg tenker jeg kan vise de senere i så fall :-) Disse bildene er forresten redigert i pixlr.com hvis noen skulle lure.

Men nå skal jeg stelle meg litt, for jeg skal ut med noen venninner! Jeg vet faktisk ikke helt hva vi skal finne på, men jeg håper de har planene klare. Så hejdååå <3 Gjerne kommenter hva dere vil jeg skal blogge om, eller ha mindre/mer av, da blir det bare lettere for meg å vite hva jeg skal skrive. Hihi okei men nå må jeg gå, HADE.

De siste månedene

  • 18.03.2014 kl. 22:16

Hvordan er det man gjør dette nå igjen? Det med blogg. Jeg husker nesten ikke, er jo mange måneder siden sist jeg blogget. Har forresten slettet alle innleggene mine på bloggen, noe jeg synes er herlig - men samtidig vet jeg at jeg kommer til å angre fordi det er så morsomt (og flaut) å se gjennom i senere tid. Men det er ingenting å gjøre med det nå, så da er det bare å fylle denne bloggen med nye innlegg! Får se hvor ofte jeg kommer til å blogge. Jeg kjenner at jeg begynner å miste interessen for dette med tanke på at jeg hele tiden blogger i en liten periode, for så å ta meg en laaang pause. Fra nå av skal jeg ikke holde noen løfter, det tror jeg er best for både meg og for bloggen!

Tenkte å vise noen bilder fra de siste månedene som en liten start på den "nye bloggen" min. Tror ikke jeg har blogget siden i fjor, så godt nyttår forresten, håper dere har hatt et fint år hittil, for det har jeg :-)

1. Koselig lunsj med mamma og søsteren min, Malin. Hadde clubsandwich, noe som var utrolig godt! 2. Bilde av meg under lunsjen. 3. Endelig har det fine været begynt å komme, så snart hiver jeg vinterjakken på loftet, wiii. 4. Planleggingsdag og chilleklær, kan ikke bli bedre.

1. Kosekveld med Ingrid, og vi valgte for en gangs skyld å faktisk være sunne, haha ... 2. Bursdagsfeiring av fineste og beste Maren, som ble hele 17 år i februar! 3. Meg og Ingelin på fest, ilu hatti. 4. Meg i solariumet, som har blitt en av mine nye bestevenner nå som det ikke går ann å sole seg ute ennå!

Jaaa... Her er det jo bare bilder av meg som dere ser, så trenger ikke forklare noe til hvert bilde egentlig. Men på bilde nummer to er jeg faktisk helt uten extensions og har ikke på meg et fnugg med sminke. Bare naturlige lille meg. Har faktisk begynt å gå slik til vanlig utenom når jeg skal ut på noe, og gud hvor herlig der har vært! Merker at huden min er blitt mye finere av det også.

Alle disse bildene er tatt fra instagramen min, så hvis du vil følge meg der heter jeg siljeorreolsen :-) Vi blogges!

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no