Travle dager

 • 04.04.2016 kl. 20:58


Heihei! Shit så sykt mye det er å gjøre for tiden, ikke bare på skolen, men med russetiden som nærmer seg også. Det går farlig fort nå, og allerede på fredag starter russetiden for oss i Sandnes!! Det blir helt sykt, og vi jobber på spreng for å få bilen og buksene våre klare. I tillegg til alt dette så er jeg president på skolen, så jeg har tatt på meg mye ekstra ansvar, noe jeg kjenner veldig på nå at begynner å bli slitsomt, men jeg håper og tror at det kommer til å være verdt strevet.

Jeg skal prøve å være flinkere å oppdatere bloggen i russetiden, med bilder og kanskje en video som et tilbakeblikk, synes det er SÅ stemning å se slike videoer, så vi får se! Bilder blir det i hvert fall, hvis jeg får tid og husker det. Er greit å ha en plass å poste bilder utenom instagram og vsco liksom. Nå skal jeg fortsette på russebuksa mi, har kun strøket på bokstavene, så jeg må få fingen ut snart hahaha. Vi snakkes!!

ER DU RUSS I ÅR?

Hello, it's me!

 • 26.02.2016 kl. 18:08

Dere skulle bare visst hvor lang tid det har tatt meg å poste dette innlegget. Av en eller annen grunn er dette dritskummelt, haha.

Mitt første innlegg på langt over et år. Okei, wow!! Siden sist er det mye som har skjedd, og jeg vet ikke engang hvor jeg skal starte! Hahaha dette er veldig rart, og at jeg sitter her og prøver meg på et OK blogginnlegg igjen når jeg nesten ikke engang husker hvordan man laster opp bilder her, føles utrolig merkelig. Neida, men altså HEI, her er jeg!!

Jeg sitter her og det kribler i fingrene, men jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg skal skrive. Har den rareste følelsen, og føler at jeg har så mye å skrive - men samtidig ingenting. Husker liksom ikke helt hvordan man gjør dette med blogg, det er så lenge siden og jeg har glemt hvordan det er å være så inni den boblen. Jeg har hatt så utrolig mange dager og spesielt kvelder hvor jeg har kjent at blogglysten har tatt helt over, men jeg har liksom ikke turt å begynne å blogge igjen, fordi jeg vet hvor krevende det er å ha en blogg hvor man skal prøve å oppdatere minst èn gang til dagen.

Jeg tenkte at jeg kan prøve meg for en periode, og se hvordan det går. Så kan jeg ta det der ifra. Jeg har veldig lyst til dette, selvom tanken skremmer meg litt, men samtidig gleder jeg meg til å ha noe å gjøre på og ha en plass å kunne uttrykke meg igjen!

HAR DERE SAVNET MEG? ♥

Farsdag

 • 09.11.2014 kl. 20:20

Gratulerer med farsdagen til verdens beste pappa! Håper du har hatt en fin feiring ♥Ja, søndag og farsdag på samme tid, kan vel ikke klage. I dag har vært en veldig herlig søndag. Startet dagen med å sove lenge, og når jeg først våknet så var det å åpne macen for å se serier og spise sjokolade, haha. Som dere ser på bildene har vi også hatt god middag og feiret farsdag, noe som var veldig koselig. Utenom det, ingenting. Ligger her i sengen fortsatt, det er slik alle mine søndager ser ut, og jeg elsker det. Kommer sikkert alltid til å ha det slik også, "hold hviledagen hellig" er det ikke det de sier? Hahaha jeg tuller (men jeg mener det litt også).

Nå skal jeg fortsette å ligge her og gjøre ingenting, og begynne å forberede meg på en ny uke. Rart hvor fort tiden går, det er snart jul!! Blir herlig det også, elsker den tiden. Jeg har ikke mer å si nå, merker jeg bare skriver tull her. Vi blogges ♥

11:11

 • 06.11.2014 kl. 11:11

11:11 - Make a wish!!!

Haha en liten fun fact om meg, at jeg alltid sier det og ønsker meg noe...

Hei igjen folkens. Det er så rart å skrive et blogg innlegg når det er lenge siden jeg har blogget. Blir nesten som å snakke til en person du ikke har snakket med på lenge, og man må prøve å ikke gjøre det altfor kleint. Jeg vet liksom ikke helt hvor jeg skal begynne eller hva jeg kan fortelle, men jeg kan vel starte med å si HEI :-)

Har faktisk noe å fortelle dere, og det er at vi ble ferdige med den største oppgaven for dette halvåret på skolen i dag. Eller jeg ble ferdig i går, og de som var ferdige kunne levere den i papirform i dag tidlig og fikk lov å gå hjem tidlig. Jeg var en av dem ♥ Sooo worth it. Så her ligger jeg i sengen og hører på musikk og slapper av før jeg skal på jobb klokken 4, etter det blir det langhelg på meg, for det er nemlig planleggingsdag for skolen min i morgen. Noe så herlig!

I morgen er planen å være med Maren og bare ta det chill tror jeg, håper det i alle fall. Nå skal jeg ta meg en liten powernap før det som sagt bærer videre på jobb, så vi blogges!

HVA SKAL DU GJØRE I DAG?

Lørdag

 • 27.09.2014 kl. 13:54

Hallo alle sammen, og god lørdag! De to siste dagene har jeg vært på skole og i praksis på sykehjem for eldre. Noe jeg synes er veldig kjekt! Etter det så har jeg reist rett på jobb, noe som er dritt, men penger blir det jo!

Siden jeg har fri i dag og ikke skal på jobb, skal jeg være med Kamilla som jeg gikk i klasse med i fjor. Har ikke vært med henne skikkelig på dødslenge. Sist gang var på onsdag da ironisk nok, hahha, men utenom det så var det før sommerferien. Så det skal bli veldig godt å finne på noe igjen. Vi skal altså ut, og ha en skikkelig kjekk kveld! Alltid kjekt å være med glade Kamilla ♥

Nå tenker jeg å bare slappe av før jeg reiser ut, kanskje se noen episoder av Gossip Girl, og bare ha litt alenetid før vi sier hallo til kvelden. Håper alle får en fin lørdag, det skal i hvert fall jeg!HVORDAN SER DIN LØRDAG UT?

One of those days

 • 08.09.2014 kl. 20:38

Hei fininger ♥

Dette er en slik dag, hvor man kommer hjem og hiver på seg joggebuksa uten å i det hele tatt nøle. Var taco på menyen for min del når jeg kom hjem, og spiste restene fra lørdagen, noe jeg slettes ikke hadde noe i mot. Når jeg var god og mett så vimset jeg meg opp på rommet, hvor jeg sovnet i 4 (!!) timer... Så ja, kan vel ikke si at jeg har gjort så mye i dag, men har i hvert fall fått meg en god søvn. Får bare håpe at jeg klarer å sovne i kveld, det er alltid den store haken ved å sove på dagen. Men det skal nok gå fint, med tanke på det sovehjertet jeg har!

Har egentlig ikke noe mer å fortelle dere, enn at jeg endelig har fått ladet kameraet mitt igjen, noe jeg ikke har fortalt dere at engang var utladet når jeg tenker meg om. Men det har altså ligget uladet i snart èn uke, så da var det på tide å endelig lade det - og heldigvis at jeg fant laderen! Okei, nå er det ikke noe mer å si, så vi snakkes!Hahahaha, se så trøtt!

HVA HAR DU GJORT I DAG?

I love chocolate

 • 07.09.2014 kl. 15:35

Hei søtinger!

Har hatt et lite fravær fra bloggen denne helgen, uten å si i fra (jeg vet..), men blogglysten gikk fra hundre til null på utrolig kort tid. Derfor fikk jeg ikke blogget, da hadde det bare blitt dårlige innlegg. Jeg hater å se bloggere som blogger dårlige innlegg bare fordi de ikke har noe å blogge om, i stedet for å blogge bare bra innlegg litt sjeldnere. Jeg setter kvalitet foran kvantitet, er dere ikke litt enige?

Denne helgen har for det meste gått ut på å slappe av, utenom på fredag. Da var det ut med jentene, og vi hadde det dødsmorro! Er herlig når man kan være mange sammen, og finne på noe gøy. Resten av helgen har jeg som sagt bare slappet av, og sett på Gossip Girl selvfølgelig. Om en time så er det jobb på meg, og når jeg kommer hjem så er det å hoppe rett i køya for en ny uke i morgen.

Se denne søte koppen jeg fikk av mamma forresten! Den er slik at du legger sjokolade oppi koppen, og tenner et lys under så smelter sjokoladen, og du har etter 10 minutter sjokolade som du kan dyppe noe i. Jeg hadde dette i går, og dyppet jordbær i sjokoladen, dødsgodt og utrolig genialt. Så slipper man å stresse med vannbad til sjokoladen, eller andre ting.

Apropos sjokolade, så koste jeg meg med denne i dag. Sunnheten kaller :-) Hahaha, men nei denne var ikke noe god. Ikke kjøp denne isen med mindre du liker helt mørk sjokoladeis uten noe i seg, og kakao-lignende sjokoladesaus som var døds sterk og ekkel. Testet den for første gang idag, og jeg blir aldri å ha den igjen. Heldigvis likte jeg halve siden av den da, som var cookie dough!

Men uansett - håper alle har hatt en fin helg, og har en fortsatt fin søndag videre, vi blogges ♥

Første høstmåned

 • 02.09.2014 kl. 16:55

Tenk at det allerede er September, og andre dagen i en helt ny årstid. Tiden går så utrolig fort, spesielt når man har det som best ... altså om sommeren for min del! Mørketiden som vi nå går inn i er ikke akkurat favoritt tiden min av året. Det blir som regel til at jeg aldri klarer å holde meg våken når jeg kommer hjem fra skolen, og derfor bare går å legger meg, selvom jeg prøver så godt jeg kan å ikke gjøre det. Noen ganger er det faktisk bare helt umulig, og det blir sikkert verre denne vinteren - på grunn av den nye sengen min (nok snakk om den sengen snart eller?! hahhaha).

Som jeg regner alle har fått med seg, så ble jo streiken avblåst i går, noe jeg har gledet meg til. Ikke siden jeg er bitter fordi "vi var en av klassene som måtte på skolen hver dag", men for nå får alle kommet skikkelig i gang. Endelig sier nå bare jeg, ♥ skole ♥

Har forresten begynt på en serie, noe som ikke er typisk meg! De som kjenner meg vet at jeg ikke ser på serier, og hvis jeg gjør det så bruker jeg døødslang tid på å fullføre kun èn sesong. Begynte på Pretty Little Liars for litt mer enn to år siden tror jeg, og har ikke kommet lenger enn litt forbi andre sesong... Så flink er altså jeg! På grunn av alle pausene jeg hadde mellom hver gang jeg så på det, så sluttet jeg å se det, siden det ble så vanskelig å følge med.

Nå har jeg begynt på Gossip Girl, og er heeelt hekta. Elsker det allerede, og har bare sett 5 episoder. Andre hadde sikkert sett 5 episoder på en dag, jeg klarer ikke det jeg, haha blir så utrolig rastløs, og føler jeg ikke klarer å følge med etter en stund.

Men nu må jeg si hade til dere, er nødt å se i hvert fall to episoder av Gossip Girl nå, det er såå gøy! Anbefaler det til alle jenter som elsker storbyliv, luksus, deilige gutter, drama, kjærlighet og å drømme seg bort. Vi snakkes ♥

SER DU PÅ EN SERIE?

 

Min helg

 • 31.08.2014 kl. 21:38

Denne helgen har vært veldig kjekk, og jeg og Karen har kost oss kjempemasse! Vi reiste som sagt til Tau på fredag for å sitte "barnevakt" for ungene til søskenbarnet mitt, siden de skulle i bursdag til tanten min som ble 60 år. Jeg skulle egentlig reise dit alene, men fikk lov til å ha med meg en venninne, som da ble Karen. Har det alltid like gøy med Karen, og vi finner alltid på mye tull. Karen er liksom med på alt, og ingenting er flaut med henne, derfor er begge seg selv 100%. Elsker når man kan ha det sånn!!

Det var en ting som var litt dumt, og det var at Karen var litt forkjølet og litt feber av og på, men det stoppet ikke oss for å ha det kjekt. Takk Karen, at selvom du har vært litt syk så har du fremdeles vært like kjekk å være med og holdt ut med meg ♥ ♥ You tha best.

Haha, så her er noen bilder som vi tok med mobilen, og som dere ikke har sett ennå. Vi har vært på shopping blant annet, tatt masse bilder, dere ser også det rotete rommet vi hadde (haha typisk) og hvor sunne vi har vært, haha. Med andre ord, en vellykket helg med verdens beste venninne!

HVA HAR DU GJORT I HELGEN?

Hjemreise

 • 31.08.2014 kl. 13:56

Heiii. Nå rekker jeg ikke å skrive så veldig masse, fordi vi blir hentet hvert øyeblikk for å ta turen hjemover. Det har vært en veldig kjekk helg, og vi har kost oss masse! Gleder meg til å komme hjem til senga mi, hahahaha. Neida, men vi blogges når jeg er hjemme, da har jeg flere bilder å vise dere. Vi snakkes, nå må vi skynde oss!!
HVORDAN HAR DIN HELG VÆRT?

Gårsdagen

 • 30.08.2014 kl. 11:11

Hei folkens! Hadde egentlig tenkt til å blogge i går, men det fikk jeg rett og slett ikke tid til. Karen kom til meg i ett tiden i går og da begynte jeg å pakke og stelle meg. Deretter gikk turen til Tau. Bilturen var lengre enn vanlig, sikkert fordi det var fredag og begge var slitne og trøtte, men det var gøy fordeom. Vi har faktisk hatt det sykt artig, og idag tenker vi oss en tur til byen for å se litt, og kanskje handle litt om vi finner noe. Begge fikk lønn i går, så det passet oss midt i blinken!!

Her er noen bilder som jeg egentlig skulle legge ut på bloggen i går, men internettet funket ikke på soverommet vi ligger på, så det får bli nå. Etterpå skal vi som sagt stelle oss og stikke en tur til byen, og kjenner jeg oss rett så blir det nok en fotoshoot også, haha.
HEHE:DFineste Karen <3

HVA SKAL DU I DAG?

Matmonster

 • 28.08.2014 kl. 13:32

Hei skjønninger. I dag var nok en herlig skoledag, og opplegget i dag likte jeg veldig godt. Vi hadde først en økt med vanlig undervisning, og så gjorde vi noe jeg ikke hadde noe i mot - vi lagde nemlig pannekaker! Det passte selvfølgelig meg (matmonsteret) midt i blinken, og etter dette gikk vi hjem. Så dere skjønner vel kanskje at det å gå på skolen mens det er streik ikke er så ille allikevel!

Nå sitter jeg i den nye herlige sengen min (dere kommer sikkert til å bli lei av hvor mye jeg snakker om den til slutt), skal snart på jobb, men jeg slapper av litt først. Senere i kveld kommer det outfitinnlegg, så da blogges vi :-)

HVORDAN ER DINE SKOLEDAGER MED STREIKEN?

Travel onsdag

 • 27.08.2014 kl. 23:24

Hallo folkens!

Jeg vet at jeg for tiden blogger veldig mye på kveldene, men det bare blir sånn når jeg går på skole og i tillegg må hjem å sove etter skolen, det er liksom en prioritet for meg, hahaha. Neida, nå er jeg teit, men det er litt sant i det jeg sier. Kanskje jeg bør endre prioriteringene mine hvis jeg skal klare å få en bra blogg? HAHA.

I hvert fall, i dag har jeg hatt det utrolig travelt. Jeg skal ikke lyve og si at jeg ikke har sovet i dag, for det har jeg brukt litt av dagen min på. Men i dag har jeg faktisk vært veldig produktiv i tillegg, og har derfor ikke rukket å blogge før nå, så travelt har det faktisk vært. Jeg sluttet skolen og gikk rett hjem for å rydde rommet og Maren var med meg og bar ut alle møblene mine for så å støvsuge gulvet. For etter dette, så reiste vi nemlig på IKEA og kjøpte ny seng♥!!! Den sengen jeg har hatt før, er så utroolig stygg og hard .... Egentlig bare negative ting med den, så det er godt å tenke på at jeg aldri trenger å verken se eller ligge i den igjen, hihi.

På IKEA brukte vi kanskje 1 time til sammen, med å finne alt og kjøre det hjem, og vi trodde det var slutt der, men det var det laaaangt i fra .... Vi måtte jo selvfølgelig montere dette beistet, og satte i gang i halv 7 tiden, og var ferdige litt over klokken 9. Det var (helt ærlig) et helvete å sette sammen, men vi fikk det til til slutt!! Mye takket være typen til Maren, som hjalp oss masse. Så tusen takk Oli!

Flinkeste Maren, hihi. Hadde aldri klart det uten henne! Verken å bygge sengen, eller å finne ut hva jeg skulle ha. Tusen takk, verdens beste ♥Dette er altså resultatet av mesterverket. Jeg mener, den er sykt stor og god, og fin og ALT. Jeg er verdens lykkeligste jente akkurat nå, kommer til å sove som en stein i natt. Nå skal jeg tilbringe min første natt i denne sengen, kan sikkert blogge om hvor godt jeg sov i morgen, hehe:):) Hahaha neida, men vi blogges i morgen, fordi nååå er jeg trøtt. GOD NATT 

Dere skal forresten få se bedre bilder av sengen når alt er klart. Dere kan sikkert se at under sengen så er det et ingenting, men der skal det altså være skuffer. Så dette er det eneste bildet dere får se før resten av rommet også er klart! Håper det går fiiint, gled dere for det blir dødsbra.

Nobody said it was easy

 • 26.08.2014 kl. 14:04

Hei, og god tirsdag!

Nå er det fine været tilbake igjen her i Sandnes, wiiihuu!! Jeg vet ikke hvordan været er hos dere, men her er det i hvert fall superfint igjen, og jeg tror det skal holde seg slik noen dager, så det blir veldig bra! Er godt at alt ikke blir helt grått og kjedelig når det blir høst og skole.

Nå tenkte jeg å ta meg en liten powernap før jobb, fordi jeg er dødstrøtt. Er som sagt veldig herlig å være tilbake på skolen, "but nobody said it was easy" hahaha. Merker jeg blir utrolig sliten av ingenting, siden jeg ikke har gjort noe i sommerferien. Det blir nok bedre med en gang vi kommer litt bedre inn i det. Vi blogges senere i kveld, når jeg er hjemme fra jobb :-)Genser fra H&M, bukse fra Bikbok.

HVA SKAL DU GJØRE I DAG?

Gårsdagens festligheter

 • 24.08.2014 kl. 21:05

Hallo folkens! Beklager for to dager uten blogging, men jeg har hatt det litt travelt med jobbing og bursdagsfeiring, så nå er jeg tilbake og skal prøve å gjøre det godt igjen, hahaha. Neida, men som sagt så har jeg vært i bursdag, og vi feiret verdens fineste Ingrid. Det ble en veldig kjekk feiring med jentegjengen først, og vi spiste pizza og koste oss. Etter noen timer kom det noen flere folk, og kvelden var alt i alt veldig bra!

Upsiii, utrolig dårlige bilder, men alle er tatt med mobil og da kan man ikke forvente den beste kvaliteten desverre... Tar aldri med meg kameraet når jeg er ute på ting, så da blir det ofte til at jeg bruker iphonen og knipser litt bilder, så det får bare være av og til, håper det går fint!

Nå skal jeg legge fram klær til i morgen, for i morgen er det mandag - noe som betyr ny uke, og skole! Kjenner faktisk at jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang. Siden det er streik så har denne første uken vært gaanske så rolig og med tanke på at vi bare har èn lærer som ikke streiker så er vi ikke lenge på skolen hver dag. Men jeg har ikke noe i mot å snart begynne skikkelig med skole og vanlige hverdager, blir bare herlig.

HVA HAR DU GJORT DENNE HELGEN?

Første skoledag

 • 18.08.2014 kl. 13:54

Hallo mine fine. I dag var det jo som sagt første skoledag for mange, og den varte ikke spesielt lenge. Det var først oppmøte, slik at vi fikk skoleplassen vår. Etter det gikk vi rett og slett bare hjem, og alt dette på grunn av den forbanna streiken. Så nå er det ferie igjen, hahaha wiiuu!! Neida, jeg vil egentlig på skolen jeg med tanke på at det blir så sinnsykt hardt å måtte ta alt igjen når vi begynner på. Men nå siden vi har fri, så må jeg nesten bare nyte det også. Fikk ikke engang vite klassene i dag, så det var også litt dritt. Nå er det altså bare å vente å se hva som skjer med skole osv.

Tidlig i morges kom Karen til meg, og dette var før skolen (vi begynte seint vel og merke). Da hun kom tok vi litt bilder, og spiste litt jordbær og egentlig bare koste oss i noen raske minutter før vi stakk videre til schoool. Så her er noen bilder av min morgen, og senere tenker jeg det kommer antrekksbilder, så stay tuned! :-)

HVORDAN VAR DIN FØRSTE SKOLEDAG?

Catching Fire

 • 14.08.2014 kl. 21:27Her kan dere altså se hva jeg har brukt kvelden min på! Burde kanskje heller ha ryddet rommet, men jeg har altså sett Catching Fire. En veldig bra film, med en utrolig dum slutt, hahaha. Nå skal jeg stelle meg for å hoppe i sengs. Skal nemlig på jobb i morgen tidlig... Men sånn er det, og jeg må bare tenke på pengene!

HVA HAR DU GJORT I DAG?

Time you enjoyed wasting, was not wasted

 • 13.08.2014 kl. 13:21

Hei. Akkurat nå sitter jeg foran tven og har nettopp spist frokost, så nå koser jeg meg med sjokolade før det bærer videre på jobb. Elsker når man har litt tid før jobb eller før man skal noe, til bare å sitte å gjøre ingenting, å kose seg med det. "Time you enjoyed wasting, was not wasted" hahahaha, jeg lever litt for den. Neida... joda:)

Jobber til sent i kveld idag, til klokken 11 tror jeg... så regner ikke med at jeg gidder å blogge når jeg kommer hjem, uansett så har jeg jo bare vært på jobb. Til dere som lurer så jobber jeg på McDonalds. Men i morgen har jeg friiii, så da kan jeg nok blogge litt mer. Håper uansett dere får en fin dag, mens vi andre jobber...

ANDRE ENN MEG SOM HAR JOBBET MYE AV FERIEN? Haha, føler nesten ikke jeg har hatt fri.

Shopping, here I come

 • 01.08.2014 kl. 02:16

Hallo folkens. Om bare noen få timer må jeg stå opp for å rekke taxien til flyplassen, for neste stopp er nemlig Polen!! Har gledet meg så utrolig mye til dette, og endelig skal det skje. Har spart opp over ti tusen som jeg skal ha med meg (haha nei jeg tror nok ikke jeg kommer til å bruke opp alt) så nå blir det shopping, og en hel uke hvor jeg bare lever som en dans på roser!

Tror flyturen tar litt mindre enn to timer, så den første august klokken tre på dagen er Silje altså ankommet Polen, noe jeg nesten ikke klarer å vente til. Vil også bare informere om at selvom det er mye å blogge om mens jeg er der nede, så kommer jeg ikke til å ta med meg macen, så det blir ingen blogging denne uken, det får bli når jeg kommer hjem. Følg meg heller på instagram, regner med at instagram kommer til å bli myyye brukt mens jeg er der nede! Kommer sikkert også til å legge ut noen bilder fra instagram på bloggen når jeg kommer hjem også, til dere som ikke har instagram. Min instagram er siljeorreolsen.

Okei, det var det. Et lite hei før jeg må si hade, hahaha :-) Håper dere koser dere denne uken, det skal i alle fall jeg! Snakkes om en uke fineste dere ♥
Stavanger og gjensynsglede

 • 10.07.2014 kl. 21:06

Hei folkens. I går var en utrolig fin dag, med fint vær og godt humør. Var med Ingrid i Stavanger for å se VG-lista og egentlig bare for å kose oss, men vi fant ut at VG-lista ikke var noe for oss, derfor gikk vi bare derfra og gikk for å finne en plass å spise.

Vi havnet til slutt på Wayne's Coffee, og kjøpte kake og smoothie, for å feire Ingrid som hadde bursdag igår også ♥ Etter vi hadde spist gikk vi hjem til meg og så Peter Pan, og herreguuud for en herlig film, savner virkelig å være liten når jeg ser Disney filmer, spesielt Peter Pan som faktisk handler om å være liten for alltid. Ingrid overnattet hos meg også, så dette ble en utrolig koselig dag.

Nå blogger jeg fra rommet til Maren, som jeg ikke har sett på 2 uker, siden hun har vært i Spania. Så det var utroolig kjekt å se henne igjen, og vi har storkost oss. Tror bildene sier det meste .. og - JA vi elsker mat.

Resten av kvelden skal vi bare slappe av og snakke, slik som jenter gjør. Så må dere kose dere videre også, håper dere har hatt to like fine dager som jeg har med fint vær og god stemning! Vi blogges :-)

Be fabulous

 • 14.04.2014 kl. 20:59Tskjorte fra Cubus, som egentlig er søsteren min sin, hehehe.

Nå skal jeg faktisk pakke bagen og ta turen opp til Maren, for å overnatte der. Så det blir sikkert veldig kjekt. Håper dere får en fin kveld :-D Det tror jeg i hvert fall jeg får! Skal prøve å få tatt noen bilder, selvom det ikke er det letteste å huske på når man er med venner og har det kjekt. Jeg glemmer det i alle fall alltid. Nå må jeg nesten stikke, hade bra søtinger.

En fin mandag

 • 14.04.2014 kl. 19:21

Det er ikke ofte man sier at mandager er bra, men det finnes faktisk ganger man sier det. Som i dag. Grunnen til at denne mandagen har vært så bra, har selvfølgelig veldig mye å gjøre med at det er påskeferie, og at jeg ikke har gjort noen verdens ting i dag. Har gått tur i det nydelige været, spist god mat og akkurat nå ser jeg en film som heter "This means war". Utrolig bra film faktisk, har sett den en gang før også :-)

Hahaha, det er så utrolig typisk oss bloggere å ta bilde av alt vi spiser.Håper de neste dagene blir like fine, med like fint vær. Selvom det ikke er varmt i luften ennå, og vi ikke kan gå i shorts, så er det jo utrolig kjekt når det er sol og lyst ute! Kjenner jeg gleder meg masse til sommer nå, alt blir mye bedre da. Nå skal jeg se ferdig filmen, og så skal jeg jobbe litt mer med bloggen, faktisk. Er i veldig godt blogghumør i det siste, som dere kanskje har merket? Da må man utnytte det så lenge det varer! Vi blogges, kanskje i kveld ♥

Min helg

 • 13.04.2014 kl. 13:35

Hallo alle sammen! Så utrolig deilig det har vært å ta påskeferie. Ingen bekymringer, eller noe som må bli gjort, det er en så herlig følelse! Startet helgen med å være med Karen på fredag, som jeg ikke har vært med på en stund. Det blir litt tidsrom mellom hver gang vi får sett hverandre, med tanke på at vi går på forskjellige skoler, men det gjør ingenting, for det er som om vi fortsetter fra der vi slapp fra sist gang. Er så kjekt med gode venninner ♥

Det vi gjorde på fredagen var å ta bilder, av hverandre, altså at vi hadde "fotoshoot" hahaha. Med oss ut hadde vi en bag med klær, så vi skiftet klær (ute haha) etterhvert som vi ble fornøyde med bildene. Det var veldig gøy, men utrolig kaldt, trodde vi skulle fryse i hjel. Men mange av bildene ble veldig bra, så jeg kommer nok til å poste noen av dem senere!

Hahahaha, blir ofte mye tull når man tar bilder slik som dette. Det gikk blant annet folk forbi mens vi stod og tok bilder, og det er jo iiikke kleint. Haha!

Senere på fredagen spiste vi taco hos meg så reiste vi til Karen, som kun bor fem hundre meter fra meg eller noe, så det er ikke langt i det hele tatt. Der spiste vi jordbær og sjokolade, og så på Norske Talenter. Utrolig koselig kveld med andre ord!

<3


I går gjorde jeg ingenting på dagen, og var bare litt med Birgitte, noe som var veldig koselig, siden henne har jeg heller ikke sett på en liten stund nå. Jeg trodde jeg kom til å være hjemme hele kvelden også, men jeg ble med Amalie og Caroline ut. Vi reiste på en fest, men der ble jeg ikke lenge, jeg reiste heller hjem og så film, hehehe. Er ikke like kjekt å være på fest når man er syk! Men nå skal jeg rydde litt på rommet, som jeg ikke fikk gjort i går, så blogges vi!

Siste dag før ferie

 • 10.04.2014 kl. 19:22

Sitter her med joggebukse og hettegenser, og føler meg egentlig jævlig ekkel. Har vært syk i noen dager nå, og var borte fra skolen både i dag og på tirsdag. Er ikke lett å skulle forstå denne årstiden - når det er sol og varmt, så vil vi selvfølgelig gå med mindre klær, noe som resulterer i at vi ligger med tett nese og hoster i noen dager. Der har dere meg for øyeblikket, men jeg har bare meg selv å takke!

Prøver alt jeg kan for å bli frisk nå, fordi i morgen begynner jo påskeferien, endeliiig. Skal bli ufattelig herlig, fordi jeg begynner å bli veldig skolelei nå, så èn uke fri passer meg helt perfekt akkurat nå. Har ingen planer i ferien, så regner med at jeg bare skal slappe av og kose meg masse med venner!

Nå må jeg tilbake til det siste av skolearbeidet som må gjøres før jeg kan ta fri, er jo noe man må gjøre for å ta seg en fortjent ferie, og at det skal føles bedre. Så vi blogges! :-)Bildene er fra et outfit en gang i høst, som jeg aldri har postet. Dere ser forresten på håret mitt at her var det mye lysere enn det det er nå!

Tyvende mars

 • 20.03.2014 kl. 21:25

Hallo alle fininger! Kom hjem i dag fra skolen og var helt alene hjemme, og det er ikke vanlig når klokken er halv tre her i huset. Måtte ringe til mamma for å spørre hvor alle ble av, og det viste seg at mamma og Malin var på Kvadrat, og at pappa var på jobb, så da fikk jeg noen timer alene for meg selv i dag! Var egentlig ganske greit, men jeg gjorde ikke så mye, gikk bare rundt å sang falskt og spiste mat.

I dag var ikke en helt vanlig skoledag, vi var nemlig på to besøk. Det ene var på et proservice, der vi fikk se hvordan mennesker med forskjellige hemmelser kunne jobbe, og at de fikk tilbydd jobber der. Var veldig spennende og lærerikt. Den andre plassen vi besøkte var et bo- og aktivitetssenter, og det var så utrolig koselig! For oss som skal bli helsefagarbeidere og som brenner for dette, så var det veldig gøy, og jeg elsker virkelig mennesker. Kan skrive et innlegg om dette senere, for dere som er interesserte, hehe!

Fredag i morgen, og det betyr heeelg ♥ Det er så typisk blogger å si det, men tiden går så utrolig fort, spesielt nå mot sommeren. Det blir bare lettere å våkne om morningene nå fremover, og det gleder jeg meg til! Planene mine i morgen er kanskje at jeg skal være med ei venninne fra klassen, Hannah, og på lørdag skal jeg overnatte hos Maren. Ser virkelig frem til denne helgen!

HVA ER DINE PLANER FOR HELGA?

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no