March checklist

  • 01.03.2016 kl. 20:59

Det er allerede første Mars, og vi er inne i tredje måneden i 2016, hvor sykt er ikke det? Jeg synes tiden går så fort at vi glemmer å fullføre ting, og å sette pris på ting som er nå. Derfor tenkte jeg å komme med et lurt lite innlegg. Jeg så et innlegg på en annen blogg som gjorde meg litt inspirert til å gjøre noe av det samme - nemlig å lage en "checklist" over mål jeg skal ha og ting jeg skal fullføre i Mars måned! Så får vi se når April begynner om jeg faktisk har klart det, og om det er vits å fortsette med det:-)


 Komme meg opp om morgenen i myyye bedre tid, og ikke være for sen til ting hele tiden.
Her er jeg fæl, haha! Jeg sover alltid lenger enn hva jeg egentlig har tid til, og kommer enten akkurat i tide til noe med ustelt hår og stygg sminke, eller fem minutter forsent med OK øyenbryn og håret i en dult.

Fortsette å være flink med treningen, og ikke gi opp når ting blir hardt.
Har en tendens til å streike når jeg føler motstand, noe som absolutt ikke skal skje når jeg først har klart å begynne å trene! Godt at jeg ikke trener alene, så er det ikke såå vanskelig å komme seg gjennom det.

Ikke bruke så sykt mye unødvendige penger.
Jeg kjøper meg mye småting overalt hele tiden, uten å tenke meg om. Litt her og litt der blir veldig fort veldig mye, det har jeg merket etterhvert! Jeg vil myye heller klare å spare disse pengene.

 Være mer nøye med skolearbeid, og tenke at det jeg gjør nå får jeg igjen for senere.
Er det noe jeg er lei av for tiden, så er det skole. Jeg sliter virkelig med å komme i gang med arbeidet og klarer ikke se hva positivt det kommer til å gi meg. Så dette målet er kanskje et av det viktigste!

 Komme meg mer inn i bloggingen.
Det er faktisk utrolig vanskelig å blogge! Merker det nå etter en så lang periode borte fra bloggen, og tenker å bruke litt av tiden fremover til å bli vandt til det igjen.

 

HVA ER DINE MÅL FOR MARS MÅNED?

   

 

Siden sist

  • 28.02.2016 kl. 22:55

For å få denne bloggingen til å gå rundt, og for at alle skal kunne henge med så er det et par ting siden sist som jeg føler må bli nevnt. Man forandrer seg jo veldig på et år, og mye har skjedd i 2015 - både forskjellige hendelser, og med meg som person. Jeg lagde en liten oppsummering av ting som har skjedd siden jeg sluttet å blogge frem til nå, for at dere skal kunne få et lite innblikk i hvordan jeg har hatt det og hva dere ikke har fått med dere. Dette blir nesten litt som "mitt år 2015", så håper dere synes det er interessant å lese! :-)


- Jeg husker ikke om jeg har skrevet det på bloggen før, men jeg har begynt å jobbe på sykehjem annen hver helg. Begynte i november 2014, så har jobbet der litt over et år nå, og trives veldig godt!

- ​I påskeferien for et år siden var jeg i Skagen i Danmark med mamma og søsteren min Malin. Det var en veldig kjekk jentetur hvor vi shoppet masse, spiste god mat og lo utrooolig masse!

- Hadde et drittår på skolen det siste halve året jeg gikk på Jåttå, men kom meg heldigvis gjennom det, og jeg er utrolig glad for at jeg klarte det!

- Jeg reiste til Ayia Napa med en god jentegjeng i en uke, og festet masse og hadde det dritkjekt. Savner det såpass mye at jeg tror jeg skal tilbake til sommeren som kommer!

Dagen jeg kom hjem fra Ayia var jeg hjemme i 6 timer før jeg reiste til flyplassen igjen, for å nå flyet mitt til Tyrkia sammen med Kamilla. Herlig med en uke hvor jeg kunne slappe av etter en så hektisk uke med festing og alkohol!

- I sommer begynte jeg på "prosjekt-blondie" og stripte meg blondere, og etter det har jeg gjort det kanskje 3-4 ganger til. Så jeg har blitt mye blondere enn dere husker meg på bloggen, men det er kjekt med forandringer!

Jeg har begynt på påbygg på Øksnevad, altså en landbruksskole hahaha! Har heldigvis kommet i en klasse med kjekke folk, og fått mange nye gode venner ♥

- I høstferien feiret jeg 18 års dagen min, som jeg hadde ventet utrolig lenge på! Å fylle så seint på året er ikke veldig kjekt, men det ble min tur til slutt heldigvis.

- Russetiden nærmer seg, og jeg er russ dette året - noe som blir døøødsrått! Jeg er også med i russebil, og vi kaller oss Bad Habits 2016. En utrolig kjekk jentegjeng som jeg gleder meg til å gå inn i russetiden sammen med ♥


Ja, det er vel egentlig de "viktigste" og mest spennende tingene som har skjedd dette året. Andre ting som har skjedd er nok mer privat, og det kan hende jeg skriver mer senere når jeg kommer på noe! Håper dere likte innlegget og fikk et lite innblikk i hvordan jeg har hatt det det siste året!

LAST Chapter

  • 01.12.2014 kl. 21:34

Første desember. Endelig, men samtidig... allerede?! Føler det nettopp var desember og jul, men ett år går jammen meg fort og det sier jeg hvert år. Av og til synes jeg ting som dette er så sykt at jeg blir helt satt ut og jeg klarer ikke å la det synke inn. Føler ikke det har gått et år ennå, og jeg føler meg ikke et år eldre enn i fjor liksom. Må nesten lage et innlegg med tilbakeblikk fra i år, for at jeg faktisk skal skjønne at vi ikke har hoppet over noen måneder, så det skal jeg fikse slik at det kommer ut en gang i løpet av måneden. Synes at slike innlegg er veldig kjekke og jeg, så håper dere og synes det!

Det er snart jul, bare 23 dager igjen, og disse dagene skal nytes! Har allerede avtalt med mamma hvilke julekaker som skal bakes og hva vi skal gjøre hele julen, så det blir koselig og greit er det at mange av planene er klare! Det som manlger nå er bare snøen og julestemningen, så er vi i mål. Avslutter dette innlegget med et par bilder fra desember i fjor, så kommer bilder fra mitt 2014 senere!Tviler også på at det blir snø i år, griner:(((Jævlig dårlig kvalitet på bildene, men de var så små når jeg lagret dem at det måtte bli sånn. Nå skal jeg legge meg, så blogges viiiii.

Deatils in my room

  • 18.09.2014 kl. 21:09Her ser dere litt av rommet mitt, jeg er dødsfornøyd. Rommet har vært ferdig en stund, men har ikke tatt meg tiden til å ta bilder av det ennå. Her har dere noen "detalje"-bilder, så får dere se bedre bilder senere, når jeg har ryddet litt av det som ligger på gulvet her, haha. Tenkte også kanskje å lage en video av det, selvom det kanskje er litt kjedelig? Jeg vet ikke. Kan prøve å lage det og sørge for at den ikke blir for lang. Håper det høres bra ut!

Har ikke mye å blogge om for tiden, er ikke veldig mye som skjer i disse dager. Steller meg aldri spesielt fint til skolen heller, så blir ikke til at jeg går hjem og stiller meg opp for å ta bilder heller. Men dette er det ingen andre enn meg som kan gjøre noe med, så det skal jeg prøve å ta tak i! Vet hvor kjedelig det er å lese blogger som aldri oppdaterer, og når det først skjer så er det bare klaging... Håper på å ikke forsove meg mer fremover, slik at dagene ikke blir helt ødelagte fra morningen av, og at jeg orker å kle meg fint for så å gå hjem og ta bilder.

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Dalsnuten

  • 11.09.2014 kl. 15:16

Heei.

I dag har hele trinnet på helsefagarbeider vært og gått tur til Dalsnuten. Turen opp var faktisk mye tyngre enn jeg trodde, og det ble mange pauser, hahaha. Men veien ned gikk fint, og det ble en kort dag med tanke på at vi begynte turen klokken 10 og var nede igjen til ca klokken 12. Så fra jeg kom hjem til nå, så har jeg og Maren bare slappet av med film. Tenker faktisk å sove de siste 20 minuttene før jeg må på jobb, så vi blogges kanskje senere i kveld!Eilen, Maren, Thea, Kine og Karen, fineste jentene! 

Instagram

  • 26.08.2014 kl. 23:37

Jeg trenger noen nye instabrukere å følge, så gjerne legg igjen din bruker i kommentarfeltet, så tar jeg en titt og kanskje jeg følger deg! Eller hvis du vet om en bruker som du synes har veldig fine bilder, så vil jeg veldig gjerne høre om tips. Takk på forhånd!

Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder - siljeorreolsen

Spillelistene mine

  • 13.04.2014 kl. 23:08

Ser det er så populært å dele spillelistene sine som man har på spotify, så jeg tenkte å gjøre det jeg også. I min familie så har ikke alle hver sin spotifybruker - men en felles. Så her deler vi på mamma sin hahaha! Men det går helt fint det, fordi vi har forskjellige spillelister.

Her kommer mine som jeg bruker mest;

Solnedgang - Her er det sommersanger det går i, og denne har jeg hørt på siden januar når jeg lagde den! Er så sykt stemning å høre på både gamle og nye sommersanger. Av gamle sanger kommer liksom minnene fra de tidligere somrene, og av nye så tenker man på hvilken galskap som kommer til å skje til sommeren som kommer. Girer meg så syyykt. Dere finner den HER.

Run the world, girls - På denne lista er det bare masse sanger som de fleste jenter har hatt som favoritt, både gamle og nye. Mye som de fleste kan teksten på og mye remixer, utrolig kjekt å høre på denne lista om man er samlet en jentegjeng. Dere finner den HER.

SÅÅÅKS - Uten tvil favoritt-lista når jeg og jentene er på fest!! Denne lista er fyllt av syke melodier, og masse bass. Hvis du er glad i Project X følelse når du er på fest, så fyr på denne lista, du kommer til å elske den! Hvis du lurer på hvorfor lista har det navnet den har, så er det bare noe internt vi jentene har funnet på. Lista finner du HER.

Magisk - Her legger jeg inn alle de fineste sangene jeg finner. Helst rolige sanger. Pleier av og til å sette på denne lista når jeg kommer hjem fra skolen og vil ta meg en powernap, eller på skolen hvis jeg vil slappe av med behagelig jobbe-musikk. Du finner lista HER.


Sånn, det var de fire listene jeg bruker mest. Dere er velkomne til å følge hvilke av listene dere vil, det er bare kjekt om dere gjør det! Nå skal jeg en kjapp tur i dusjen før jeg legger meg, så godnatt alle sammen!

Ting jeg elsker med våren

  • 22.03.2014 kl. 18:01

- Blomstene begynner som smått å vokse frem, og snart er det det eneste vi ser.

- Det går mot lysere dager, og det er til å merke allerede. Klokken syv på kvelden kan det fortsatt være sol ute, noe som er herlig!

- Vi kan snart legge fra oss vinterjakken, og gå med tynnere klær.

- Om våren blir det kjekkere å fikse håret sitt, og i hvert fall jeg liker å prøve mye nytt.

- Det blir mer spennende å mikse sammen fine antrekk.

- Freshe farger kommer på moten, og det blir mye kjekkere å kle seg til skolen eller andre ting.

- Man blir mer sosial med vennene sine, og det blir lettere å finne på ting fordi man kan være ute.

- Det frister å spise god og sunn mat, med friske farger.

- Solbrillene kommer til nytte igjen, fordi solen kommer!!


HVA ER DINE FAVORITT TING MED VÅREN?

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no