Christmas Wishlist

  • 12.11.2014 kl. 23:16

Christmas Wishlist

For å se hvor tingene er fra, kan du trykke på bildet!

Jeg føler egentlig det er altfor tidlig å skrive om hva jeg ønsker meg til jul i år, men når jeg tenker meg om så er vi faktisk snart halvveis i november. Det er jo nå man skal skrive ønskelister, og snakke om jula. Tiden går så utrolig fort, og høsten er snart over. Det er ikke lenge igjen til jul dere, bare litt mer enn en måned!! Haha jeg synes det er så sykt. På denne tiden hvert år drikker jeg julebrus i slutten av oktober og begynner å høre på julesanger i begynnelsen av november. I år har tanken om jul nesten ikke slått meg engang. Har drukket èn julebrus, og det er det hahaha.

Fant til slutt ut at det var på tide å skrive ønskeliste, så her er min. Merker at jeg har sluttet å ønske meg like mye klær som før, nå tenker jeg veldig på at jeg faktisk skal flytte ut en dag, og om jeg virkelig trenger de klærne? Ironisk som jeg alltid klarer å være så er det jo selvfølgelig 50% med klær på min ønskeliste i år... Men til mitt eget forsvar så har jeg ingen kjoler som passer til nyttårsaften, og skoleveska mi er ødelagt:-):-) Neida, men jeg har blitt mye bedre enn før. De forrige årene har jeg kun ønsket meg klær, spesielt som jeg syntes var fine der og da og som jeg ikke har brukt etter to runder i vaskemaskinen.


Okei jeg blir jo aldri ferdig, så nå skal jeg bli det. Nå skal jeg legge meg, har fri i morgen så da kan jeg sove leeenge. Skal ikke drøye det altfor lenge med tanke på at jeg faktisk vil få noe ut av dagen i morgen, noe jeg ikke er flink til når jeg først har fri. Så vi blogges i morgen, forhåpentligvis ikke sent på kvelden. Haha, natta!

Anbefaling: Babylips

  • 21.08.2014 kl. 23:05

Hei alle sammen. Jeg har en liten anbefaling å komme med nå faktisk! Jeg er sikker på at dere har hørt om de såkalte "babylips", og det er nettopp de jeg skal anbefale. Jeg kjøpte mine når jeg var i Polen, fordi jeg hadde hørt veldig mye bra om de. I Polen er det jo som dere sikkert vet veldig billig, og for èn babylips så måtte jeg kun betale 20 norske kroner, derfor endte det opp med at jeg kjøpte alle. Tror det koster rundt 50 kroner for èn her hjemme, så jeg gjorde altså et godt kupp!

Seee så søte ♥

Som dere ser så er det noen av dem som er hvite, og noen er med farge på. De som har farge gir litt farge fra seg på leppene i tillegg til fuktighet, men de er ikke veldig pigmenterte. Hvis man tar på mye så viser det litt, spesielt av den knæsjrosa i rosa beholder. De som er hvite har ikke noe farge, men gir bare veldig god fuktighet.

Regner ikke med at dere ser det, men her kan det hende at dere ser litt farge som den oransje babylipsen har gitt fra seg. Det er altså ikke mye som dere ser. Min favoritt av alle er den lilla, fordi den har litt farge i seg, men det ser veldig naturlig ut.Vil anbefale babylips til dere som vil ha en bra lipsyl som gir bra fuktighet som varer leeenge, og hvis du vil ha litt farge på leppene i tillegg så er jo det også mulig. Håper dere likte dette innlegget, så blogges vi mer i morgen! Godnatt :-)

HAR DU PRØVD BABYLIPS?

Sneak peek

  • 17.08.2014 kl. 21:25

Hallo folkens! Tipper det er mange som sitter med blandede følelser for morgendagen? Jeg er i hvert fall veldig spent med tanke på helt ny skole, nye klasser, nye lærere... og ja, nytt skoleår! Vet ikke om jeg skal glede meg eller grue meg, men jeg tror nok det kommer til å bli veldig kjekt å begynne på igjen med vanlige rutiner, selvom jeg merker at jeg faktisk er litt nervøs på samme tid. Men det er spennende da!

Siden sist innlegg så har jeg lett etter hva jeg skal gå med i morgen, og jeg har endelig bestemt meg, hahaha. Kommer nok antrekksbilder i morgen, men her er en liten "sneak peek" på morgendagens outfit!

Bukse H&M, genser H&M, klokke Reversed.

Ja dette er altså det jeg tenker å gå med i morgen. Ikke noe altfor overdrevent, siden det er jo bare skole, og i tillegg så må man ikke overgå seg selv hvis man ikke har tenkt til å kle seg fint hver eneste dag hele året. Så her er mitt antrekk!

Nå er klokken blitt så mye at jeg snart skal spise kveldsmat og hoppe i dusjen. Det kommer faktisk til å bli utrolig herlig å begynne å stå opp litt tidligere og faktisk få noe ut av dagene, i motsetning til hva jeg har gjort denne ferien. Men nå stikker jeg, og jeg håper at alle får en fiiin dag i morgen, og lykke til med første skoledag til alle som skal på skolen! Goood natt ♥

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

Antrekk til skolestart

  • 17.08.2014 kl. 14:36

Jeg regner med at de fleste av dere er lik meg, når det gjelder klær til første skoledag. At dere legger klærne klart dagen før dere skal på skolen, slik at det ikke skal være noe stress på morningen? En annen ting jeg ikke tror jeg er alene om er hva jeg faktisk skal legge fram?! Jeg tenker alltid at jeg ikke kan være for fin, eller for stygg på en måte, men at det skal se ut som jeg bryr meg, hahaha! Tror dere forstår.

Nedenfor har jeg altså satt sammen fire antrekk til inspirasjon for antrekk til første skoledag. Trenger ikke være til første skoledag heller, men dette er fire forskjellige høstantrekk til skolen :-)

1l

Jeg synes at svart og hvitt er så utrolig fint sammen, og man ser så classy ut! Hvis man steller seg litt i tillegg til å ta på seg noe som dette, blir man utroolig fin synes jeg, og jeg elsker sånn classy look. Man ser liksom så vellstelt ut, uten å ha gjort så veldig mye ekstra.
2l
Denne looken er på en måte en litt kul og chill på samme tid. Elsker sånn stil som dette, og jeg tror at denne er mest meg hvis jeg skulle stelt meg en dag. Ikke at jeg er en "skatergirl" liksom, men dere skjønner hahaha. Svart bukse og hvite converse og en slakk men ok fin tskjorte er tyyypisk meg.
3m
Hvis jeg skulle kledd meg slik som dette tror jeg at folk hadde fått sjokk, siden jeg steller meg aldri til skolen - i hvertfall ikke fint! Men jeg synes det er utrolig fint når folk kler seg slik og jeg elsker hvor elegant det er (haha elegant). Men det viser liksom at de bryr seg om hvordan de ser ut, samtidig så synes jeg det blir litt mye hvis det skal være slik hver dag.
4k
Denne looken synes blir sånn "stygg-fin" men fremdeles ser den bra ut. Det finnes to forskjellige måter å kle seg stygg på - "stygg-stygg" og "stygg-fin" hahaha. Denne måten ser bra ut selvom man ikke bryr seg så mye om å være fin heller. Noe som er et pluss for meg, siden jeg hater egentlig å stelle meg til skolen, i tillegg til at jeg alltid forsover meg, så derfor regner jeg med at folk blir å se meg i noe som dette veldig ofte, er for lat til noen av de ovenfor, hehe.
HVILKEN STIL ER MEST DEG? VAR DETTE TIL HJELP?

Shopping inspirasjon

  • 18.07.2014 kl. 12:45

Nå er det ikke lenge igjen før jeg også skal til varmere strøk denne ferien. Jeg skal ikke til syden da, men jeg reiser med familien til Sopot i Polen på shoppingtur den 1. August hvor vi skal være en uke, og der skal det visstnok være veldig varmt også, så det blir heeerlig. I den forbindelse har jeg brukt en haaug av tid til å se på klær, og tenke over hva jeg skal bruke pengene mine på der nede, og under kan dere se litt inspirasjon til klær og diverse som jeg tenker på å kjøpe.

Jeg har som regel pleid å bare gå rundt i butikkene å se hva jeg liker, for så å kjøpe det, men denne gangen tror jeg det er lurest å lage en liste med det jeg trenger og kjøpe det først, og så springe gal rundt i butikkene etterpå, for da blir jeg nok ennå mer fornøyd når jeg kommer hjem!! Pleier å komme hjem med masse ting jeg ikke trenger og klær jeg ikke liker men som jeg kjøpte bare fordi det var billig... Så det skal det ikke bli noe av denne gangen, håper jeg!HAR DU VÆRT/SKAL UT Å REISE I SOMMER?

Hudsminken min

  • 17.04.2014 kl. 15:14

Hallo folkens. Tenkte å vise dere hva jeg bruker av sminke på huden. Selv elsker jeg å se slike innlegg på andre blogger, og føler det er ganske populært egenlig. Bruker ikke hudsminke til hverdags faktisk, bare hvis jeg skal noe spesielt. Egentlig så bruker jeg ikke sminke i det hele tatt, synes det er så herlig å gå uten. Men nå skal jeg sette i gang, så håper jeg dere liker innlegget.

Dette er kostene jeg bruker, og den store kosten som det står "Ricky's paintbrush 37" på er fra en random butikk i USA som jeg ikke husker navnet på, og den svarte er fra Sephora. Den lille fikk jeg med i et lite kit fra IsaDora.

Her ser dere hvilke produkter jeg bruker, og som regel bruker jeg bare de to til høyre.

1. Fra venstre ser du en bronzer med veldig mye shimmer i. Denne er det så mye shimmer i at man nesten ikke kan være borti med kosten for at det skal bli for mye, så det gjelder å være forsiktig. Denne kjøpte jeg på Sparkjøp faktisk, fordi den kom i en pakke med selvbruningen "St.Moriz".

2. I midten er det foundationen jeg bruker, og den er fra H&M. En veldig god foundation, som dekker utrolig bra, men som desverre gir veldig mye kviser. Jeg får i hvert fall veldig uren hud av den, derfor prøver jeg å ikke bruke den på hele huden, bare der hvor det trengs.

(3.) Glemte å ta bilde av Bare Minerals pudderet jeg bruker, haha men det bruker jeg altså etter at jeg har tatt på foundation. Dette er bare av og til for å matte ut den rennende foundationen. Jeg kjøpte mitt første Bare Minerals pudder i høstferien 2012, og jeg er utrolig fornøyd! Selvom dette er en foundation i pudderform skulle man ikke trodd at det dekket så bra som det gjør. Det gir heller ikke lett kviser.

4. Til høyre på bildet ser du solpudderet mitt, og dette er det beste solpudderet jeg har vært borti! Det både lukter og smaker sjokolade, og er selvfølgelig veldig fint når du påfører det. Jeg har mitt i fargen "Chocolate" som jeg tror er den mørkeste. Tror faktisk bare det er to forskjellige farger i den, hvis jeg ikke tar feil og det er "Milk chocolate" og "Chocolate". Dette er kjøpt på Sephora.

Slik er det jeg bruker kostene mine. Haha nei jeg bruker ikke den store kosten til å påføre den rennende foundationen, men etterpå til å ta på litt pudder til å matte det med. Så skjønner dere det!

HVA SYNES DU OM INNLEGGET?

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no