Å drømme seg bort

  • 29.02.2016 kl. 21:02

A dream is your creative vision for your life in the future. You must break out of your current comfort zone and be comfortable with the unfamiliar and the unknown.

- Denis Waitley

Siden sist

  • 28.02.2016 kl. 22:55

For å få denne bloggingen til å gå rundt, og for at alle skal kunne henge med så er det et par ting siden sist som jeg føler må bli nevnt. Man forandrer seg jo veldig på et år, og mye har skjedd i 2015 - både forskjellige hendelser, og med meg som person. Jeg lagde en liten oppsummering av ting som har skjedd siden jeg sluttet å blogge frem til nå, for at dere skal kunne få et lite innblikk i hvordan jeg har hatt det og hva dere ikke har fått med dere. Dette blir nesten litt som "mitt år 2015", så håper dere synes det er interessant å lese! :-)


- Jeg husker ikke om jeg har skrevet det på bloggen før, men jeg har begynt å jobbe på sykehjem annen hver helg. Begynte i november 2014, så har jobbet der litt over et år nå, og trives veldig godt!

- ​I påskeferien for et år siden var jeg i Skagen i Danmark med mamma og søsteren min Malin. Det var en veldig kjekk jentetur hvor vi shoppet masse, spiste god mat og lo utrooolig masse!

- Hadde et drittår på skolen det siste halve året jeg gikk på Jåttå, men kom meg heldigvis gjennom det, og jeg er utrolig glad for at jeg klarte det!

- Jeg reiste til Ayia Napa med en god jentegjeng i en uke, og festet masse og hadde det dritkjekt. Savner det såpass mye at jeg tror jeg skal tilbake til sommeren som kommer!

Dagen jeg kom hjem fra Ayia var jeg hjemme i 6 timer før jeg reiste til flyplassen igjen, for å nå flyet mitt til Tyrkia sammen med Kamilla. Herlig med en uke hvor jeg kunne slappe av etter en så hektisk uke med festing og alkohol!

- I sommer begynte jeg på "prosjekt-blondie" og stripte meg blondere, og etter det har jeg gjort det kanskje 3-4 ganger til. Så jeg har blitt mye blondere enn dere husker meg på bloggen, men det er kjekt med forandringer!

Jeg har begynt på påbygg på Øksnevad, altså en landbruksskole hahaha! Har heldigvis kommet i en klasse med kjekke folk, og fått mange nye gode venner ♥

- I høstferien feiret jeg 18 års dagen min, som jeg hadde ventet utrolig lenge på! Å fylle så seint på året er ikke veldig kjekt, men det ble min tur til slutt heldigvis.

- Russetiden nærmer seg, og jeg er russ dette året - noe som blir døøødsrått! Jeg er også med i russebil, og vi kaller oss Bad Habits 2016. En utrolig kjekk jentegjeng som jeg gleder meg til å gå inn i russetiden sammen med ♥


Ja, det er vel egentlig de "viktigste" og mest spennende tingene som har skjedd dette året. Andre ting som har skjedd er nok mer privat, og det kan hende jeg skriver mer senere når jeg kommer på noe! Håper dere likte innlegget og fikk et lite innblikk i hvordan jeg har hatt det det siste året!

Hello, it's me!

  • 26.02.2016 kl. 18:08

Dere skulle bare visst hvor lang tid det har tatt meg å poste dette innlegget. Av en eller annen grunn er dette dritskummelt, haha.

Mitt første innlegg på langt over et år. Okei, wow!! Siden sist er det mye som har skjedd, og jeg vet ikke engang hvor jeg skal starte! Hahaha dette er veldig rart, og at jeg sitter her og prøver meg på et OK blogginnlegg igjen når jeg nesten ikke engang husker hvordan man laster opp bilder her, føles utrolig merkelig. Neida, men altså HEI, her er jeg!!

Jeg sitter her og det kribler i fingrene, men jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg skal skrive. Har den rareste følelsen, og føler at jeg har så mye å skrive - men samtidig ingenting. Husker liksom ikke helt hvordan man gjør dette med blogg, det er så lenge siden og jeg har glemt hvordan det er å være så inni den boblen. Jeg har hatt så utrolig mange dager og spesielt kvelder hvor jeg har kjent at blogglysten har tatt helt over, men jeg har liksom ikke turt å begynne å blogge igjen, fordi jeg vet hvor krevende det er å ha en blogg hvor man skal prøve å oppdatere minst èn gang til dagen.

Jeg tenkte at jeg kan prøve meg for en periode, og se hvordan det går. Så kan jeg ta det der ifra. Jeg har veldig lyst til dette, selvom tanken skremmer meg litt, men samtidig gleder jeg meg til å ha noe å gjøre på og ha en plass å kunne uttrykke meg igjen!

HAR DERE SAVNET MEG? ♥

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no