Ting jeg elsker med våren

  • 22.03.2014 kl. 18:01

- Blomstene begynner som smått å vokse frem, og snart er det det eneste vi ser.

- Det går mot lysere dager, og det er til å merke allerede. Klokken syv på kvelden kan det fortsatt være sol ute, noe som er herlig!

- Vi kan snart legge fra oss vinterjakken, og gå med tynnere klær.

- Om våren blir det kjekkere å fikse håret sitt, og i hvert fall jeg liker å prøve mye nytt.

- Det blir mer spennende å mikse sammen fine antrekk.

- Freshe farger kommer på moten, og det blir mye kjekkere å kle seg til skolen eller andre ting.

- Man blir mer sosial med vennene sine, og det blir lettere å finne på ting fordi man kan være ute.

- Det frister å spise god og sunn mat, med friske farger.

- Solbrillene kommer til nytte igjen, fordi solen kommer!!


HVA ER DINE FAVORITT TING MED VÅREN?

Tyvende mars

  • 20.03.2014 kl. 21:25

Hallo alle fininger! Kom hjem i dag fra skolen og var helt alene hjemme, og det er ikke vanlig når klokken er halv tre her i huset. Måtte ringe til mamma for å spørre hvor alle ble av, og det viste seg at mamma og Malin var på Kvadrat, og at pappa var på jobb, så da fikk jeg noen timer alene for meg selv i dag! Var egentlig ganske greit, men jeg gjorde ikke så mye, gikk bare rundt å sang falskt og spiste mat.

I dag var ikke en helt vanlig skoledag, vi var nemlig på to besøk. Det ene var på et proservice, der vi fikk se hvordan mennesker med forskjellige hemmelser kunne jobbe, og at de fikk tilbydd jobber der. Var veldig spennende og lærerikt. Den andre plassen vi besøkte var et bo- og aktivitetssenter, og det var så utrolig koselig! For oss som skal bli helsefagarbeidere og som brenner for dette, så var det veldig gøy, og jeg elsker virkelig mennesker. Kan skrive et innlegg om dette senere, for dere som er interesserte, hehe!

Fredag i morgen, og det betyr heeelg ♥ Det er så typisk blogger å si det, men tiden går så utrolig fort, spesielt nå mot sommeren. Det blir bare lettere å våkne om morningene nå fremover, og det gleder jeg meg til! Planene mine i morgen er kanskje at jeg skal være med ei venninne fra klassen, Hannah, og på lørdag skal jeg overnatte hos Maren. Ser virkelig frem til denne helgen!

HVA ER DINE PLANER FOR HELGA?

De siste månedene

  • 18.03.2014 kl. 22:16

Hvordan er det man gjør dette nå igjen? Det med blogg. Jeg husker nesten ikke, er jo mange måneder siden sist jeg blogget. Har forresten slettet alle innleggene mine på bloggen, noe jeg synes er herlig - men samtidig vet jeg at jeg kommer til å angre fordi det er så morsomt (og flaut) å se gjennom i senere tid. Men det er ingenting å gjøre med det nå, så da er det bare å fylle denne bloggen med nye innlegg! Får se hvor ofte jeg kommer til å blogge. Jeg kjenner at jeg begynner å miste interessen for dette med tanke på at jeg hele tiden blogger i en liten periode, for så å ta meg en laaang pause. Fra nå av skal jeg ikke holde noen løfter, det tror jeg er best for både meg og for bloggen!

Tenkte å vise noen bilder fra de siste månedene som en liten start på den "nye bloggen" min. Tror ikke jeg har blogget siden i fjor, så godt nyttår forresten, håper dere har hatt et fint år hittil, for det har jeg :-)

1. Koselig lunsj med mamma og søsteren min, Malin. Hadde clubsandwich, noe som var utrolig godt! 2. Bilde av meg under lunsjen. 3. Endelig har det fine været begynt å komme, så snart hiver jeg vinterjakken på loftet, wiii. 4. Planleggingsdag og chilleklær, kan ikke bli bedre.

1. Kosekveld med Ingrid, og vi valgte for en gangs skyld å faktisk være sunne, haha ... 2. Bursdagsfeiring av fineste og beste Maren, som ble hele 17 år i februar! 3. Meg og Ingelin på fest, ilu hatti. 4. Meg i solariumet, som har blitt en av mine nye bestevenner nå som det ikke går ann å sole seg ute ennå!

Jaaa... Her er det jo bare bilder av meg som dere ser, så trenger ikke forklare noe til hvert bilde egentlig. Men på bilde nummer to er jeg faktisk helt uten extensions og har ikke på meg et fnugg med sminke. Bare naturlige lille meg. Har faktisk begynt å gå slik til vanlig utenom når jeg skal ut på noe, og gud hvor herlig der har vært! Merker at huden min er blitt mye finere av det også.

Alle disse bildene er tatt fra instagramen min, så hvis du vil følge meg der heter jeg siljeorreolsen :-) Vi blogges!

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no