Hudsminken min

  • 17.04.2014 kl. 15:14

Hallo folkens. Tenkte å vise dere hva jeg bruker av sminke på huden. Selv elsker jeg å se slike innlegg på andre blogger, og føler det er ganske populært egenlig. Bruker ikke hudsminke til hverdags faktisk, bare hvis jeg skal noe spesielt. Egentlig så bruker jeg ikke sminke i det hele tatt, synes det er så herlig å gå uten. Men nå skal jeg sette i gang, så håper jeg dere liker innlegget.

Dette er kostene jeg bruker, og den store kosten som det står "Ricky's paintbrush 37" på er fra en random butikk i USA som jeg ikke husker navnet på, og den svarte er fra Sephora. Den lille fikk jeg med i et lite kit fra IsaDora.

Her ser dere hvilke produkter jeg bruker, og som regel bruker jeg bare de to til høyre.

1. Fra venstre ser du en bronzer med veldig mye shimmer i. Denne er det så mye shimmer i at man nesten ikke kan være borti med kosten for at det skal bli for mye, så det gjelder å være forsiktig. Denne kjøpte jeg på Sparkjøp faktisk, fordi den kom i en pakke med selvbruningen "St.Moriz".

2. I midten er det foundationen jeg bruker, og den er fra H&M. En veldig god foundation, som dekker utrolig bra, men som desverre gir veldig mye kviser. Jeg får i hvert fall veldig uren hud av den, derfor prøver jeg å ikke bruke den på hele huden, bare der hvor det trengs.

(3.) Glemte å ta bilde av Bare Minerals pudderet jeg bruker, haha men det bruker jeg altså etter at jeg har tatt på foundation. Dette er bare av og til for å matte ut den rennende foundationen. Jeg kjøpte mitt første Bare Minerals pudder i høstferien 2012, og jeg er utrolig fornøyd! Selvom dette er en foundation i pudderform skulle man ikke trodd at det dekket så bra som det gjør. Det gir heller ikke lett kviser.

4. Til høyre på bildet ser du solpudderet mitt, og dette er det beste solpudderet jeg har vært borti! Det både lukter og smaker sjokolade, og er selvfølgelig veldig fint når du påfører det. Jeg har mitt i fargen "Chocolate" som jeg tror er den mørkeste. Tror faktisk bare det er to forskjellige farger i den, hvis jeg ikke tar feil og det er "Milk chocolate" og "Chocolate". Dette er kjøpt på Sephora.

Slik er det jeg bruker kostene mine. Haha nei jeg bruker ikke den store kosten til å påføre den rennende foundationen, men etterpå til å ta på litt pudder til å matte det med. Så skjønner dere det!

HVA SYNES DU OM INNLEGGET?

Gårsdagen + shoot

  • 15.04.2014 kl. 16:07

Hei skatter! I går reiste jeg jo som sagt til Maren litt sent på kvelden, for å overnatte der. Som vanlig så hadde vi det utrolig morsomt, og lo utrolig masse! Her kommer litt bilder i går, som jeg tror jeg lovte dere. Tok med meg speilrefleksen også, men den ble ikke brukt, uupsi. Dere får nøye dere med noen iphone bilder!

Maren har så sykt fint rom, kan ikke si jeg er lite misunnelig der nei ....

Som jeg snakket om, så tok jo jeg og Karen masse bilder av hverandre på fredagen som var nå, og her er noen av de som jeg ble mest fornøyde med av meg. Har mange flere også egentlig, men jeg tenker jeg kan vise de senere i så fall :-) Disse bildene er forresten redigert i pixlr.com hvis noen skulle lure.

Men nå skal jeg stelle meg litt, for jeg skal ut med noen venninner! Jeg vet faktisk ikke helt hva vi skal finne på, men jeg håper de har planene klare. Så hejdååå <3 Gjerne kommenter hva dere vil jeg skal blogge om, eller ha mindre/mer av, da blir det bare lettere for meg å vite hva jeg skal skrive. Hihi okei men nå må jeg gå, HADE.

Be fabulous

  • 14.04.2014 kl. 20:59Tskjorte fra Cubus, som egentlig er søsteren min sin, hehehe.

Nå skal jeg faktisk pakke bagen og ta turen opp til Maren, for å overnatte der. Så det blir sikkert veldig kjekt. Håper dere får en fin kveld :-D Det tror jeg i hvert fall jeg får! Skal prøve å få tatt noen bilder, selvom det ikke er det letteste å huske på når man er med venner og har det kjekt. Jeg glemmer det i alle fall alltid. Nå må jeg nesten stikke, hade bra søtinger.

En fin mandag

  • 14.04.2014 kl. 19:21

Det er ikke ofte man sier at mandager er bra, men det finnes faktisk ganger man sier det. Som i dag. Grunnen til at denne mandagen har vært så bra, har selvfølgelig veldig mye å gjøre med at det er påskeferie, og at jeg ikke har gjort noen verdens ting i dag. Har gått tur i det nydelige været, spist god mat og akkurat nå ser jeg en film som heter "This means war". Utrolig bra film faktisk, har sett den en gang før også :-)

Hahaha, det er så utrolig typisk oss bloggere å ta bilde av alt vi spiser.Håper de neste dagene blir like fine, med like fint vær. Selvom det ikke er varmt i luften ennå, og vi ikke kan gå i shorts, så er det jo utrolig kjekt når det er sol og lyst ute! Kjenner jeg gleder meg masse til sommer nå, alt blir mye bedre da. Nå skal jeg se ferdig filmen, og så skal jeg jobbe litt mer med bloggen, faktisk. Er i veldig godt blogghumør i det siste, som dere kanskje har merket? Da må man utnytte det så lenge det varer! Vi blogges, kanskje i kveld ♥

Spillelistene mine

  • 13.04.2014 kl. 23:08

Ser det er så populært å dele spillelistene sine som man har på spotify, så jeg tenkte å gjøre det jeg også. I min familie så har ikke alle hver sin spotifybruker - men en felles. Så her deler vi på mamma sin hahaha! Men det går helt fint det, fordi vi har forskjellige spillelister.

Her kommer mine som jeg bruker mest;

Solnedgang - Her er det sommersanger det går i, og denne har jeg hørt på siden januar når jeg lagde den! Er så sykt stemning å høre på både gamle og nye sommersanger. Av gamle sanger kommer liksom minnene fra de tidligere somrene, og av nye så tenker man på hvilken galskap som kommer til å skje til sommeren som kommer. Girer meg så syyykt. Dere finner den HER.

Run the world, girls - På denne lista er det bare masse sanger som de fleste jenter har hatt som favoritt, både gamle og nye. Mye som de fleste kan teksten på og mye remixer, utrolig kjekt å høre på denne lista om man er samlet en jentegjeng. Dere finner den HER.

SÅÅÅKS - Uten tvil favoritt-lista når jeg og jentene er på fest!! Denne lista er fyllt av syke melodier, og masse bass. Hvis du er glad i Project X følelse når du er på fest, så fyr på denne lista, du kommer til å elske den! Hvis du lurer på hvorfor lista har det navnet den har, så er det bare noe internt vi jentene har funnet på. Lista finner du HER.

Magisk - Her legger jeg inn alle de fineste sangene jeg finner. Helst rolige sanger. Pleier av og til å sette på denne lista når jeg kommer hjem fra skolen og vil ta meg en powernap, eller på skolen hvis jeg vil slappe av med behagelig jobbe-musikk. Du finner lista HER.


Sånn, det var de fire listene jeg bruker mest. Dere er velkomne til å følge hvilke av listene dere vil, det er bare kjekt om dere gjør det! Nå skal jeg en kjapp tur i dusjen før jeg legger meg, så godnatt alle sammen!

Min helg

  • 13.04.2014 kl. 13:35

Hallo alle sammen! Så utrolig deilig det har vært å ta påskeferie. Ingen bekymringer, eller noe som må bli gjort, det er en så herlig følelse! Startet helgen med å være med Karen på fredag, som jeg ikke har vært med på en stund. Det blir litt tidsrom mellom hver gang vi får sett hverandre, med tanke på at vi går på forskjellige skoler, men det gjør ingenting, for det er som om vi fortsetter fra der vi slapp fra sist gang. Er så kjekt med gode venninner ♥

Det vi gjorde på fredagen var å ta bilder, av hverandre, altså at vi hadde "fotoshoot" hahaha. Med oss ut hadde vi en bag med klær, så vi skiftet klær (ute haha) etterhvert som vi ble fornøyde med bildene. Det var veldig gøy, men utrolig kaldt, trodde vi skulle fryse i hjel. Men mange av bildene ble veldig bra, så jeg kommer nok til å poste noen av dem senere!

Hahahaha, blir ofte mye tull når man tar bilder slik som dette. Det gikk blant annet folk forbi mens vi stod og tok bilder, og det er jo iiikke kleint. Haha!

Senere på fredagen spiste vi taco hos meg så reiste vi til Karen, som kun bor fem hundre meter fra meg eller noe, så det er ikke langt i det hele tatt. Der spiste vi jordbær og sjokolade, og så på Norske Talenter. Utrolig koselig kveld med andre ord!

<3


I går gjorde jeg ingenting på dagen, og var bare litt med Birgitte, noe som var veldig koselig, siden henne har jeg heller ikke sett på en liten stund nå. Jeg trodde jeg kom til å være hjemme hele kvelden også, men jeg ble med Amalie og Caroline ut. Vi reiste på en fest, men der ble jeg ikke lenge, jeg reiste heller hjem og så film, hehehe. Er ikke like kjekt å være på fest når man er syk! Men nå skal jeg rydde litt på rommet, som jeg ikke fikk gjort i går, så blogges vi!

Siste dag før ferie

  • 10.04.2014 kl. 19:22

Sitter her med joggebukse og hettegenser, og føler meg egentlig jævlig ekkel. Har vært syk i noen dager nå, og var borte fra skolen både i dag og på tirsdag. Er ikke lett å skulle forstå denne årstiden - når det er sol og varmt, så vil vi selvfølgelig gå med mindre klær, noe som resulterer i at vi ligger med tett nese og hoster i noen dager. Der har dere meg for øyeblikket, men jeg har bare meg selv å takke!

Prøver alt jeg kan for å bli frisk nå, fordi i morgen begynner jo påskeferien, endeliiig. Skal bli ufattelig herlig, fordi jeg begynner å bli veldig skolelei nå, så èn uke fri passer meg helt perfekt akkurat nå. Har ingen planer i ferien, så regner med at jeg bare skal slappe av og kose meg masse med venner!

Nå må jeg tilbake til det siste av skolearbeidet som må gjøres før jeg kan ta fri, er jo noe man må gjøre for å ta seg en fortjent ferie, og at det skal føles bedre. Så vi blogges! :-)Bildene er fra et outfit en gang i høst, som jeg aldri har postet. Dere ser forresten på håret mitt at her var det mye lysere enn det det er nå!

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no