Travle dager

  • 04.04.2016 kl. 20:58


Heihei! Shit så sykt mye det er å gjøre for tiden, ikke bare på skolen, men med russetiden som nærmer seg også. Det går farlig fort nå, og allerede på fredag starter russetiden for oss i Sandnes!! Det blir helt sykt, og vi jobber på spreng for å få bilen og buksene våre klare. I tillegg til alt dette så er jeg president på skolen, så jeg har tatt på meg mye ekstra ansvar, noe jeg kjenner veldig på nå at begynner å bli slitsomt, men jeg håper og tror at det kommer til å være verdt strevet.

Jeg skal prøve å være flinkere å oppdatere bloggen i russetiden, med bilder og kanskje en video som et tilbakeblikk, synes det er SÅ stemning å se slike videoer, så vi får se! Bilder blir det i hvert fall, hvis jeg får tid og husker det. Er greit å ha en plass å poste bilder utenom instagram og vsco liksom. Nå skal jeg fortsette på russebuksa mi, har kun strøket på bokstavene, så jeg må få fingen ut snart hahaha. Vi snakkes!!

ER DU RUSS I ÅR?

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no