Shopping inspirasjon

  • 18.07.2014 kl. 12:45

Nå er det ikke lenge igjen før jeg også skal til varmere strøk denne ferien. Jeg skal ikke til syden da, men jeg reiser med familien til Sopot i Polen på shoppingtur den 1. August hvor vi skal være en uke, og der skal det visstnok være veldig varmt også, så det blir heeerlig. I den forbindelse har jeg brukt en haaug av tid til å se på klær, og tenke over hva jeg skal bruke pengene mine på der nede, og under kan dere se litt inspirasjon til klær og diverse som jeg tenker på å kjøpe.

Jeg har som regel pleid å bare gå rundt i butikkene å se hva jeg liker, for så å kjøpe det, men denne gangen tror jeg det er lurest å lage en liste med det jeg trenger og kjøpe det først, og så springe gal rundt i butikkene etterpå, for da blir jeg nok ennå mer fornøyd når jeg kommer hjem!! Pleier å komme hjem med masse ting jeg ikke trenger og klær jeg ikke liker men som jeg kjøpte bare fordi det var billig... Så det skal det ikke bli noe av denne gangen, håper jeg!HAR DU VÆRT/SKAL UT Å REISE I SOMMER?

Stavanger og gjensynsglede

  • 10.07.2014 kl. 21:06

Hei folkens. I går var en utrolig fin dag, med fint vær og godt humør. Var med Ingrid i Stavanger for å se VG-lista og egentlig bare for å kose oss, men vi fant ut at VG-lista ikke var noe for oss, derfor gikk vi bare derfra og gikk for å finne en plass å spise.

Vi havnet til slutt på Wayne's Coffee, og kjøpte kake og smoothie, for å feire Ingrid som hadde bursdag igår også ♥ Etter vi hadde spist gikk vi hjem til meg og så Peter Pan, og herreguuud for en herlig film, savner virkelig å være liten når jeg ser Disney filmer, spesielt Peter Pan som faktisk handler om å være liten for alltid. Ingrid overnattet hos meg også, så dette ble en utrolig koselig dag.

Nå blogger jeg fra rommet til Maren, som jeg ikke har sett på 2 uker, siden hun har vært i Spania. Så det var utroolig kjekt å se henne igjen, og vi har storkost oss. Tror bildene sier det meste .. og - JA vi elsker mat.

Resten av kvelden skal vi bare slappe av og snakke, slik som jenter gjør. Så må dere kose dere videre også, håper dere har hatt to like fine dager som jeg har med fint vær og god stemning! Vi blogges :-)

Dagens outfit

  • 09.07.2014 kl. 23:36

Bukse fra bikbok, sko fra converse, singlet fra forever21. 
Kommer forresten et innlegg fra idag som jeg poster imorgen, ha en fin kveld videre! HVA SYNES DU?

Ett år siden

  • 08.07.2014 kl. 21:07


Klarer ikke fatte at det allerede er gått ett år siden vi var på ferie i USA, og gud som jeg savner det. Beste fire ukene i mitt liv, hadde det så utrolig gøy! Misunner dere som skal til USA denne sommeren, eller som er der nå. Dere må nyte oppholdet og kose dere masse, dere som allerede har vært i USA vet hva jeg snakker om.

Hei forresten, nå var det jammen lenge siden sist! Herlig å se at dere fortsatt besøker bloggen min og legger igjen kommentarer til meg, blir så glad av og se sånt, dere er best! Skal prøve å få kommet med noen innlegg til dere denne uken, savner litt det å blogge shø...

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no