Min helg

 • 31.08.2014 kl. 21:38

Denne helgen har vært veldig kjekk, og jeg og Karen har kost oss kjempemasse! Vi reiste som sagt til Tau på fredag for å sitte "barnevakt" for ungene til søskenbarnet mitt, siden de skulle i bursdag til tanten min som ble 60 år. Jeg skulle egentlig reise dit alene, men fikk lov til å ha med meg en venninne, som da ble Karen. Har det alltid like gøy med Karen, og vi finner alltid på mye tull. Karen er liksom med på alt, og ingenting er flaut med henne, derfor er begge seg selv 100%. Elsker når man kan ha det sånn!!

Det var en ting som var litt dumt, og det var at Karen var litt forkjølet og litt feber av og på, men det stoppet ikke oss for å ha det kjekt. Takk Karen, at selvom du har vært litt syk så har du fremdeles vært like kjekk å være med og holdt ut med meg ♥ ♥ You tha best.

Haha, så her er noen bilder som vi tok med mobilen, og som dere ikke har sett ennå. Vi har vært på shopping blant annet, tatt masse bilder, dere ser også det rotete rommet vi hadde (haha typisk) og hvor sunne vi har vært, haha. Med andre ord, en vellykket helg med verdens beste venninne!

HVA HAR DU GJORT I HELGEN?

Hjemreise

 • 31.08.2014 kl. 13:56

Heiii. Nå rekker jeg ikke å skrive så veldig masse, fordi vi blir hentet hvert øyeblikk for å ta turen hjemover. Det har vært en veldig kjekk helg, og vi har kost oss masse! Gleder meg til å komme hjem til senga mi, hahahaha. Neida, men vi blogges når jeg er hjemme, da har jeg flere bilder å vise dere. Vi snakkes, nå må vi skynde oss!!
HVORDAN HAR DIN HELG VÆRT?

Barnevakt + bilder

 • 30.08.2014 kl. 17:49

Her kommer noen av bildene som jeg og Karen tok i dag. Det begynte å regne så det ble ikke så mange, men jeg tror vi har planer om å ta litt flere senere. Om ikke det blir i dag, så tar vi det kanskje i morgen, vi får se!
Slik ser forresten dagens outfit ut, haha. Bukse fra Bikbok, cardigan fra Reversed, klokke fra Reversed, topp fra Bershka.

Nå sitter vi bare i sengen og slapper av. Vi skal være barnevakt i kveld, fordi tanten min skal feire 60års dagen sin, så da reiser de voksne i huset her på fest. Blir nok en koselig kveld med film. Kan hende jeg blogger mer senere også, vi får se. Dere får ha en fin kveld i hvert fall, hejdååå :-D

Dagens innkjøp

 • 30.08.2014 kl. 14:43

Alt fra Cubus

 Så produktive som meg og Karen er, så har vi altså vært i byen for å svi kortet litt. Dette var det jeg handlet meg, og jeg er veldig fornøyd. Bruker som regel alltid koseklær, så dette er jeg veldig fornyød med. Og skjerfet kommer jo snart til bruk det også, det er jo allerede blitt høst! Cubus hadde 40% på alle dameklær, så dette ble ikke så veldig dyrt, så det er bra! Er i hvert fall veldig fornøyd med dagens innkjøp.

Karen og jeg har selvfølgelig tatt bilder også i dag, selvom det begynte å regne mens vi holdt på, men da var det bare å sette opp farten, haha. De kommer senere, så får dere ha en fin dag videre ♥

HVA SYNES DU OM INNKJØPENE?

Gårsdagen

 • 30.08.2014 kl. 11:11

Hei folkens! Hadde egentlig tenkt til å blogge i går, men det fikk jeg rett og slett ikke tid til. Karen kom til meg i ett tiden i går og da begynte jeg å pakke og stelle meg. Deretter gikk turen til Tau. Bilturen var lengre enn vanlig, sikkert fordi det var fredag og begge var slitne og trøtte, men det var gøy fordeom. Vi har faktisk hatt det sykt artig, og idag tenker vi oss en tur til byen for å se litt, og kanskje handle litt om vi finner noe. Begge fikk lønn i går, så det passet oss midt i blinken!!

Her er noen bilder som jeg egentlig skulle legge ut på bloggen i går, men internettet funket ikke på soverommet vi ligger på, så det får bli nå. Etterpå skal vi som sagt stelle oss og stikke en tur til byen, og kjenner jeg oss rett så blir det nok en fotoshoot også, haha.
HEHE:DFineste Karen <3

HVA SKAL DU I DAG?

Outfit 28.08/14

 • 28.08.2014 kl. 22:27

Endelig kveld og ferdig på jobb, og endelig ligger jeg i min herlige seng igjen, hihi. Jeg elsker torsdagskvelder når jeg ligger og nesten har helg. I morgen skal vi på skolen fra kvart over åtte, til kvart på ti, så det er ikke lange skoledagen akkurat. Etter skolen i morgen så rekker jeg nok ikke å blogge med en gang, siden da må jeg nok pakke. For i morgen reiser jeg og Karen til Tau for å bo en helg hos søskenbarnet mitt, og sitte barnevakt der!! Det skal bli utrolig kjekt, og jeg gleder meg masse. Skal selvfølgelig blogge denne helgen, og med Karen blir det alltid tatt masse bilder med oss to, så ikke vær redde for det!

Her kommer dagens antrekk, før jeg dro på jobb. Blir ikke veldig motivert til å kle meg så fint når vi kun har skoledager som slutter før klokken 12, og i tillegg til at jeg skal på jobb senere på dagen. Da kler jeg meg som regel bare med noe enkelt slik som dette.
Solbriller fra Accessorize, resten fra Bershka. HVA SYNES DU?

Matmonster

 • 28.08.2014 kl. 13:32

Hei skjønninger. I dag var nok en herlig skoledag, og opplegget i dag likte jeg veldig godt. Vi hadde først en økt med vanlig undervisning, og så gjorde vi noe jeg ikke hadde noe i mot - vi lagde nemlig pannekaker! Det passte selvfølgelig meg (matmonsteret) midt i blinken, og etter dette gikk vi hjem. Så dere skjønner vel kanskje at det å gå på skolen mens det er streik ikke er så ille allikevel!

Nå sitter jeg i den nye herlige sengen min (dere kommer sikkert til å bli lei av hvor mye jeg snakker om den til slutt), skal snart på jobb, men jeg slapper av litt først. Senere i kveld kommer det outfitinnlegg, så da blogges vi :-)

HVORDAN ER DINE SKOLEDAGER MED STREIKEN?

Travel onsdag

 • 27.08.2014 kl. 23:24

Hallo folkens!

Jeg vet at jeg for tiden blogger veldig mye på kveldene, men det bare blir sånn når jeg går på skole og i tillegg må hjem å sove etter skolen, det er liksom en prioritet for meg, hahaha. Neida, nå er jeg teit, men det er litt sant i det jeg sier. Kanskje jeg bør endre prioriteringene mine hvis jeg skal klare å få en bra blogg? HAHA.

I hvert fall, i dag har jeg hatt det utrolig travelt. Jeg skal ikke lyve og si at jeg ikke har sovet i dag, for det har jeg brukt litt av dagen min på. Men i dag har jeg faktisk vært veldig produktiv i tillegg, og har derfor ikke rukket å blogge før nå, så travelt har det faktisk vært. Jeg sluttet skolen og gikk rett hjem for å rydde rommet og Maren var med meg og bar ut alle møblene mine for så å støvsuge gulvet. For etter dette, så reiste vi nemlig på IKEA og kjøpte ny seng♥!!! Den sengen jeg har hatt før, er så utroolig stygg og hard .... Egentlig bare negative ting med den, så det er godt å tenke på at jeg aldri trenger å verken se eller ligge i den igjen, hihi.

På IKEA brukte vi kanskje 1 time til sammen, med å finne alt og kjøre det hjem, og vi trodde det var slutt der, men det var det laaaangt i fra .... Vi måtte jo selvfølgelig montere dette beistet, og satte i gang i halv 7 tiden, og var ferdige litt over klokken 9. Det var (helt ærlig) et helvete å sette sammen, men vi fikk det til til slutt!! Mye takket være typen til Maren, som hjalp oss masse. Så tusen takk Oli!

Flinkeste Maren, hihi. Hadde aldri klart det uten henne! Verken å bygge sengen, eller å finne ut hva jeg skulle ha. Tusen takk, verdens beste ♥Dette er altså resultatet av mesterverket. Jeg mener, den er sykt stor og god, og fin og ALT. Jeg er verdens lykkeligste jente akkurat nå, kommer til å sove som en stein i natt. Nå skal jeg tilbringe min første natt i denne sengen, kan sikkert blogge om hvor godt jeg sov i morgen, hehe:):) Hahaha neida, men vi blogges i morgen, fordi nååå er jeg trøtt. GOD NATT 

Dere skal forresten få se bedre bilder av sengen når alt er klart. Dere kan sikkert se at under sengen så er det et ingenting, men der skal det altså være skuffer. Så dette er det eneste bildet dere får se før resten av rommet også er klart! Håper det går fiiint, gled dere for det blir dødsbra.

Instagram

 • 26.08.2014 kl. 23:37

Jeg trenger noen nye instabrukere å følge, så gjerne legg igjen din bruker i kommentarfeltet, så tar jeg en titt og kanskje jeg følger deg! Eller hvis du vet om en bruker som du synes har veldig fine bilder, så vil jeg veldig gjerne høre om tips. Takk på forhånd!

Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder - siljeorreolsen

Nobody said it was easy

 • 26.08.2014 kl. 14:04

Hei, og god tirsdag!

Nå er det fine været tilbake igjen her i Sandnes, wiiihuu!! Jeg vet ikke hvordan været er hos dere, men her er det i hvert fall superfint igjen, og jeg tror det skal holde seg slik noen dager, så det blir veldig bra! Er godt at alt ikke blir helt grått og kjedelig når det blir høst og skole.

Nå tenkte jeg å ta meg en liten powernap før jobb, fordi jeg er dødstrøtt. Er som sagt veldig herlig å være tilbake på skolen, "but nobody said it was easy" hahaha. Merker jeg blir utrolig sliten av ingenting, siden jeg ikke har gjort noe i sommerferien. Det blir nok bedre med en gang vi kommer litt bedre inn i det. Vi blogges senere i kveld, når jeg er hjemme fra jobb :-)Genser fra H&M, bukse fra Bikbok.

HVA SKAL DU GJØRE I DAG?

Unblogged pictures

 • 25.08.2014 kl. 23:06

Har en god del bilder fra sommerferien som jeg fortsatt ikke har postet, og som jeg ikke kommer til å få bruk for til andre anledninger/innlegg. Derfor blir dette innlegget en slags liten "throwback" på sommeren 2014, og legg merke til at jeg sier "liten". Hmm.... Kanskje dere har en video i vente? ;-)

Innkjøpene jeg gjorde i Sopot som ligger i Polen. Stooorfornøyd, og som dere ser så har jeg nok fornyet garderoben min litt, så jeg skal ikke klage på at jeg har lite klær på en stund.

En herlig dag i Stavanger med Ingrid, dette var samme dag VG-lista var, men vi var ikke på den allikevel siden det var så stappet med folk. Derfor gikk vi bare rundt i byen nesten alene, siden alle andre var på VG-lista og hang, så det var koselig!

Hihi meg siste kvelden i Polen, glaaad og veldig fornøyd med en FIN ferie i Sopot.

På Cafè med verdens mest tolmodige pappa, som var med meg og shoppet hele denne dagen bare for min skyld!! Og herregud seeee på de stykkene, hahaha! Vi ble dødsmette begge to og klarte ikke engang å spise opp, men det var utrolig godt og det passte to kakemonstre som oss midt i blinken etter en lang shoppingtur.

Meg en dag før vi skulle ut å spise tror jeg. Dette var den eneste dagen hele uken i Polen hvor jeg brukte speilrefleksen til å ta bilder, og selvfølgelig resulterte det i selfies all the way... hahaha!

Og lille meg første skoledag - fornøyd etter en vellykket sommerferie, selvom jeg har jobbet nesten hele ferien, så har jeg fremdeles hatt det dødsgøy! Denne sommeren kommer jeg til å se tilbake på og savne.


Jeg er flau over bloggingen min de to siste dagene og jeg lover at det skal bli bedre. Jobber med en del innlegg til bloggen som jeg har liggende som utkast. Skal også prøve å slutte med iphonebilder, jeg synes også selv det er fælt å se mobilbilder på en blogg ... Så det er det slutt på nå! Jeg må bli mye flinkere til å bruke speilrefleksen. Men okei, nok om alt, nå er det lalletid og bedre blogging blir det de neste dagene, jeg lover ♥ Forresten - Tusen takk for at akkurat DU leser bloggen min, det gjør meg utrolig glad!! Si hvis det er noe dere vil jeg skal blogge om, jeg liker å gi noe tilbake til dere når dere er så aktive på bloggen min.

Gårsdagens festligheter

 • 24.08.2014 kl. 21:05

Hallo folkens! Beklager for to dager uten blogging, men jeg har hatt det litt travelt med jobbing og bursdagsfeiring, så nå er jeg tilbake og skal prøve å gjøre det godt igjen, hahaha. Neida, men som sagt så har jeg vært i bursdag, og vi feiret verdens fineste Ingrid. Det ble en veldig kjekk feiring med jentegjengen først, og vi spiste pizza og koste oss. Etter noen timer kom det noen flere folk, og kvelden var alt i alt veldig bra!

Upsiii, utrolig dårlige bilder, men alle er tatt med mobil og da kan man ikke forvente den beste kvaliteten desverre... Tar aldri med meg kameraet når jeg er ute på ting, så da blir det ofte til at jeg bruker iphonen og knipser litt bilder, så det får bare være av og til, håper det går fint!

Nå skal jeg legge fram klær til i morgen, for i morgen er det mandag - noe som betyr ny uke, og skole! Kjenner faktisk at jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang. Siden det er streik så har denne første uken vært gaanske så rolig og med tanke på at vi bare har èn lærer som ikke streiker så er vi ikke lenge på skolen hver dag. Men jeg har ikke noe i mot å snart begynne skikkelig med skole og vanlige hverdager, blir bare herlig.

HVA HAR DU GJORT DENNE HELGEN?

Anbefaling: Babylips

 • 21.08.2014 kl. 23:05

Hei alle sammen. Jeg har en liten anbefaling å komme med nå faktisk! Jeg er sikker på at dere har hørt om de såkalte "babylips", og det er nettopp de jeg skal anbefale. Jeg kjøpte mine når jeg var i Polen, fordi jeg hadde hørt veldig mye bra om de. I Polen er det jo som dere sikkert vet veldig billig, og for èn babylips så måtte jeg kun betale 20 norske kroner, derfor endte det opp med at jeg kjøpte alle. Tror det koster rundt 50 kroner for èn her hjemme, så jeg gjorde altså et godt kupp!

Seee så søte ♥

Som dere ser så er det noen av dem som er hvite, og noen er med farge på. De som har farge gir litt farge fra seg på leppene i tillegg til fuktighet, men de er ikke veldig pigmenterte. Hvis man tar på mye så viser det litt, spesielt av den knæsjrosa i rosa beholder. De som er hvite har ikke noe farge, men gir bare veldig god fuktighet.

Regner ikke med at dere ser det, men her kan det hende at dere ser litt farge som den oransje babylipsen har gitt fra seg. Det er altså ikke mye som dere ser. Min favoritt av alle er den lilla, fordi den har litt farge i seg, men det ser veldig naturlig ut.Vil anbefale babylips til dere som vil ha en bra lipsyl som gir bra fuktighet som varer leeenge, og hvis du vil ha litt farge på leppene i tillegg så er jo det også mulig. Håper dere likte dette innlegget, så blogges vi mer i morgen! Godnatt :-)

HAR DU PRØVD BABYLIPS?

Dagens outfit

 • 21.08.2014 kl. 13:30

Når dere leser dette innlegget er jeg mest sannsynlig på skolen eller så er jeg dratt på jobb. Skrev dette innlegget i dag morges så det er et forhåndsskrevet innlegg, slik at dere slepper å vente helt til i kveld for at jeg skal blogge. Håper dere får en fin dag videre fineste, så blogges vi mer i kveld når jeg kommer hjem også ♥Genser fra H&M, bukse fra Bikbok, sko fra H&M.

HVA SYNES DU?

Rom inspo

 • 20.08.2014 kl. 21:40

Har lenge hatt lyst til å ommøblere rommet mitt, og jeg elsker å lage slike forandringer! Over her har jeg samlet litt inspirasjon til meg selv, og til dere med idèer for interiør til soverommet. Jeg elsker å se på bilder av fine og lyse rom, det inspirerer meg veldig! Alle bildene er forresten fra weheartit.com.

HVA INSPIRERER DEG?

Onsdags innkjøp

 • 20.08.2014 kl. 15:05

Hei mine skjønninger! I dag har jeg vært på skolen, men ikke lenge. Var der i kanskje et kvarter, fordi det er streik for alle andre lærerene enn den ene vi har. Derfor ble det bare å stikke innom, å ha en liten samtale, for så å reise hjem igjen. Jeg reiste ikke heelt hjem da, reiste til sentrum for å kjøpe meg noen nye bukser, hihi.

Favorittbuksene mine of all time er disse buksene fra bikbok, som kalles "Linda" og "Linda high". I hele fjor så var jeg ikke å se i noen andre bukser enn disse buksene, bortsett fra joggebukse da, hehe. Men disse sitter utroolig fint på både rumpe, lår og nede med ankelen. De er helt stramme og veldig stretchy og i tillegg koster de kun 200 kroner for 1 bukse, så disse anbefaler jeg altså på det sterkeste!Hihi uups, en liten flekk på genseren der ja... Men SÅÅÅ nøgd!!Kjøpte en svart og en grå med highwaist, og en beige og en rosa med normal waist fordi de ikke har de i highwaist. Jeg er mest fan av highwaist, fordi jeg føler at de sitter mye bedre, men disse går helt fint de også, de sitter bra uansett. De hadde noen veldig fine farger inne på bikbok akkurat i dag, så det passet meg perfekt og da slo jeg til!

Dere skal få bilder av buksene på en annen gang, kommer nok på nærmeste outfit, haha! Bruker disse buksene hele tiden, men her er et bilde av hvordan den svarte med highwaist ser ut på, fra et innlegg jeg skrev om disse buksene en gang tidligere:HAR DU PRØVD DISSE BUKSENE?

Outfit 19.08/14

 • 19.08.2014 kl. 15:50

Hei!

I går fortalte jeg dere at det var streik, og at jeg ikke skulle på skolen i dag. Det var visst blitt forandret på, siden vår nye lærer ikke streiker, så derfor ble det skole på meg i dag allikevel! I går ble vi ikke delt inn i klasser, men det ble vi i dag, og jeg er utrolig fornøyd med klassen min og alle virket utrolig snille og herlige. Jeg tror dette kommer til å bli et veldig kjekt år og jeg gleder meg virkelig til å fortsette!!

Resten av dagen skal jeg bare slappe av. Er ikke noe spesielt vi gjør på skolen nå, med tanke på at de andre klassene har streik. Derfor bruker vi bare tiden på å bli skikkelig kjent med hverandre og egentlig bare har samtaler og sånt. I tillegg får jeg noe ut av dagene mine siden jeg må stå opp i riktig tid, så det er jo også ganske greit.

Tok litt antrekksbilder når jeg kom hjem, så her er de:

Bukse Bikbok, tskjorte Bershka, cardigan CA, klokke Reserved.HVA SYNES DU OM DAGENS OUTFIT?

HVA HAR DU GJORT I DAG?

Outfit 18.08/14

 • 18.08.2014 kl. 22:40

Heiaa! Kom hjem fra jobb idag i rundt 8-tiden og satte meg ned med idol med mamma, og vi storkoste oss med pizza foran peisen. Akkurat det jeg trengte, litt alenetid med mamma før jeg hoppte til sengs etterpå. Når jeg loggde på bloggen i sted så jeg at - wooow!! Jeg hadde visst utrolig mange lesere idag, så tusen takk til alle som har vært innom, det gjorde meg veldig glad :-)

Her kommer dagens antrekk, så blogges vi i morgen ♥

Alt fra H&M utenom klokken som er fra Reserved! Haha skikkelig hennes og mauritz antrekk dette her!

HVA SYNES DU?

Første skoledag

 • 18.08.2014 kl. 13:54

Hallo mine fine. I dag var det jo som sagt første skoledag for mange, og den varte ikke spesielt lenge. Det var først oppmøte, slik at vi fikk skoleplassen vår. Etter det gikk vi rett og slett bare hjem, og alt dette på grunn av den forbanna streiken. Så nå er det ferie igjen, hahaha wiiuu!! Neida, jeg vil egentlig på skolen jeg med tanke på at det blir så sinnsykt hardt å måtte ta alt igjen når vi begynner på. Men nå siden vi har fri, så må jeg nesten bare nyte det også. Fikk ikke engang vite klassene i dag, så det var også litt dritt. Nå er det altså bare å vente å se hva som skjer med skole osv.

Tidlig i morges kom Karen til meg, og dette var før skolen (vi begynte seint vel og merke). Da hun kom tok vi litt bilder, og spiste litt jordbær og egentlig bare koste oss i noen raske minutter før vi stakk videre til schoool. Så her er noen bilder av min morgen, og senere tenker jeg det kommer antrekksbilder, så stay tuned! :-)

HVORDAN VAR DIN FØRSTE SKOLEDAG?

Sneak peek

 • 17.08.2014 kl. 21:25

Hallo folkens! Tipper det er mange som sitter med blandede følelser for morgendagen? Jeg er i hvert fall veldig spent med tanke på helt ny skole, nye klasser, nye lærere... og ja, nytt skoleår! Vet ikke om jeg skal glede meg eller grue meg, men jeg tror nok det kommer til å bli veldig kjekt å begynne på igjen med vanlige rutiner, selvom jeg merker at jeg faktisk er litt nervøs på samme tid. Men det er spennende da!

Siden sist innlegg så har jeg lett etter hva jeg skal gå med i morgen, og jeg har endelig bestemt meg, hahaha. Kommer nok antrekksbilder i morgen, men her er en liten "sneak peek" på morgendagens outfit!

Bukse H&M, genser H&M, klokke Reversed.

Ja dette er altså det jeg tenker å gå med i morgen. Ikke noe altfor overdrevent, siden det er jo bare skole, og i tillegg så må man ikke overgå seg selv hvis man ikke har tenkt til å kle seg fint hver eneste dag hele året. Så her er mitt antrekk!

Nå er klokken blitt så mye at jeg snart skal spise kveldsmat og hoppe i dusjen. Det kommer faktisk til å bli utrolig herlig å begynne å stå opp litt tidligere og faktisk få noe ut av dagene, i motsetning til hva jeg har gjort denne ferien. Men nå stikker jeg, og jeg håper at alle får en fiiin dag i morgen, og lykke til med første skoledag til alle som skal på skolen! Goood natt ♥

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

Antrekk til skolestart

 • 17.08.2014 kl. 14:36

Jeg regner med at de fleste av dere er lik meg, når det gjelder klær til første skoledag. At dere legger klærne klart dagen før dere skal på skolen, slik at det ikke skal være noe stress på morningen? En annen ting jeg ikke tror jeg er alene om er hva jeg faktisk skal legge fram?! Jeg tenker alltid at jeg ikke kan være for fin, eller for stygg på en måte, men at det skal se ut som jeg bryr meg, hahaha! Tror dere forstår.

Nedenfor har jeg altså satt sammen fire antrekk til inspirasjon for antrekk til første skoledag. Trenger ikke være til første skoledag heller, men dette er fire forskjellige høstantrekk til skolen :-)

1l

Jeg synes at svart og hvitt er så utrolig fint sammen, og man ser så classy ut! Hvis man steller seg litt i tillegg til å ta på seg noe som dette, blir man utroolig fin synes jeg, og jeg elsker sånn classy look. Man ser liksom så vellstelt ut, uten å ha gjort så veldig mye ekstra.
2l
Denne looken er på en måte en litt kul og chill på samme tid. Elsker sånn stil som dette, og jeg tror at denne er mest meg hvis jeg skulle stelt meg en dag. Ikke at jeg er en "skatergirl" liksom, men dere skjønner hahaha. Svart bukse og hvite converse og en slakk men ok fin tskjorte er tyyypisk meg.
3m
Hvis jeg skulle kledd meg slik som dette tror jeg at folk hadde fått sjokk, siden jeg steller meg aldri til skolen - i hvertfall ikke fint! Men jeg synes det er utrolig fint når folk kler seg slik og jeg elsker hvor elegant det er (haha elegant). Men det viser liksom at de bryr seg om hvordan de ser ut, samtidig så synes jeg det blir litt mye hvis det skal være slik hver dag.
4k
Denne looken synes blir sånn "stygg-fin" men fremdeles ser den bra ut. Det finnes to forskjellige måter å kle seg stygg på - "stygg-stygg" og "stygg-fin" hahaha. Denne måten ser bra ut selvom man ikke bryr seg så mye om å være fin heller. Noe som er et pluss for meg, siden jeg hater egentlig å stelle meg til skolen, i tillegg til at jeg alltid forsover meg, så derfor regner jeg med at folk blir å se meg i noe som dette veldig ofte, er for lat til noen av de ovenfor, hehe.
HVILKEN STIL ER MEST DEG? VAR DETTE TIL HJELP?

Catching Fire

 • 14.08.2014 kl. 21:27Her kan dere altså se hva jeg har brukt kvelden min på! Burde kanskje heller ha ryddet rommet, men jeg har altså sett Catching Fire. En veldig bra film, med en utrolig dum slutt, hahaha. Nå skal jeg stelle meg for å hoppe i sengs. Skal nemlig på jobb i morgen tidlig... Men sånn er det, og jeg må bare tenke på pengene!

HVA HAR DU GJORT I DAG?

Time you enjoyed wasting, was not wasted

 • 13.08.2014 kl. 13:21

Hei. Akkurat nå sitter jeg foran tven og har nettopp spist frokost, så nå koser jeg meg med sjokolade før det bærer videre på jobb. Elsker når man har litt tid før jobb eller før man skal noe, til bare å sitte å gjøre ingenting, å kose seg med det. "Time you enjoyed wasting, was not wasted" hahahaha, jeg lever litt for den. Neida... joda:)

Jobber til sent i kveld idag, til klokken 11 tror jeg... så regner ikke med at jeg gidder å blogge når jeg kommer hjem, uansett så har jeg jo bare vært på jobb. Til dere som lurer så jobber jeg på McDonalds. Men i morgen har jeg friiii, så da kan jeg nok blogge litt mer. Håper uansett dere får en fin dag, mens vi andre jobber...

ANDRE ENN MEG SOM HAR JOBBET MYE AV FERIEN? Haha, føler nesten ikke jeg har hatt fri.

Innkjøpsvideo

 • 12.08.2014 kl. 21:44

Sett på 720p for bedre kvalitet!

I dag satte jeg meg faktisk ned for å filme en innkjøpsvideo til dere, noe jeg faktisk aldri har hatt før. Så det var gøy, og veldig greit med tanke på at jeg slepper å ta bilde av alt jeg har kjøpt. Jeg ser at videoen ble litt lys og at mange av tingene ikke viser så godt, men jeg har klart å skru noe på innstillinger som gjør at jeg filmer med et sykt sterkt lys, så det skal jeg fikse til neste gang. Dere kommer jo uansett til å få se alle tingene bedre senere, så det er ikke krise. Men ellers håper jeg at dere er fornøyde!

Jeg er forresten veldig giret på å lage flere videoer fremover, synes det var veldig gøy og kom på at det er utrolig lenge siden sist jeg hadde video, så det skal jeg prøve å få til. Bare kommenter noe dere har lyst på video av, så kan jeg se hva jeg klarer å få til ♥

HVA SYNES DU OM VIDEOEN?

Bilder fra Polen

 • 12.08.2014 kl. 15:07

Hallooo folkens<3 På fredag kom jeg hjem fra en herlig uke i Sopot som ligger i Polen. Hadde det utrolig greit der nede og det var utrolig fint vær, billige priser, det lå veldig nærme stranden og det var god mat. Det minnet veldig mye om sånn typiske syden land, så jeg er veldig glad for at vi ikke betalte masse penger for å reise til syden i år, for det fikk vi allikevel hjemme og i Sopot. Så der var vi heldige!

Merket at det var utrolig herlig å komme hjem, og at man faktisk blir veldig sliten av å være på en slappe-av-ferie. Haha det høres så rart ut, men det er sant. Dette var vel mest en shopping ferie, så det har blitt utrolig mye shopping på meg, med tanke på at jeg shoppet noe hver eneste av de syv dagene vi var der, hahaha.. Kanskje litt for mye shopping? Så nå skal jeg ikke kjøpe noe på en god stund tenker jeg!! Vurderer forresten å lage en innkjøpsvideo før det er forseint og at jeg roter bort eller skitner til alle de nye klærne, hva tenker dere om det?

Har tatt en del bilder på turen, så tenkte å vise dere noen av dem. Har lagt ut veldig mye bilder på instagram denne uken, så nå skal jeg prøve å poste noen bilder her som jeg ikke har på instagram, slik at det blir litt mer variasjon på det.
Sååånn! Dette var bare noen av bildene, resten kan jeg spare til innlegg senere, jeg vet hvor slitsomt det er å bare se på bilder nedover i et innlegg, så jeg tenker vi stopper her. Jeg har i hvert fall hatt en veldig fin tur, og håper dere også har hatt en fin ferie hvor enn dere har vært, om så dere bare har vært hjemme!

HVA TENKER DERE OM INNKJØPS VIDEO?

Shopping, here I come

 • 01.08.2014 kl. 02:16

Hallo folkens. Om bare noen få timer må jeg stå opp for å rekke taxien til flyplassen, for neste stopp er nemlig Polen!! Har gledet meg så utrolig mye til dette, og endelig skal det skje. Har spart opp over ti tusen som jeg skal ha med meg (haha nei jeg tror nok ikke jeg kommer til å bruke opp alt) så nå blir det shopping, og en hel uke hvor jeg bare lever som en dans på roser!

Tror flyturen tar litt mindre enn to timer, så den første august klokken tre på dagen er Silje altså ankommet Polen, noe jeg nesten ikke klarer å vente til. Vil også bare informere om at selvom det er mye å blogge om mens jeg er der nede, så kommer jeg ikke til å ta med meg macen, så det blir ingen blogging denne uken, det får bli når jeg kommer hjem. Følg meg heller på instagram, regner med at instagram kommer til å bli myyye brukt mens jeg er der nede! Kommer sikkert også til å legge ut noen bilder fra instagram på bloggen når jeg kommer hjem også, til dere som ikke har instagram. Min instagram er siljeorreolsen.

Okei, det var det. Et lite hei før jeg må si hade, hahaha :-) Håper dere koser dere denne uken, det skal i alle fall jeg! Snakkes om en uke fineste dere ♥
Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no