Lørdag

  • 27.09.2014 kl. 13:54

Hallo alle sammen, og god lørdag! De to siste dagene har jeg vært på skole og i praksis på sykehjem for eldre. Noe jeg synes er veldig kjekt! Etter det så har jeg reist rett på jobb, noe som er dritt, men penger blir det jo!

Siden jeg har fri i dag og ikke skal på jobb, skal jeg være med Kamilla som jeg gikk i klasse med i fjor. Har ikke vært med henne skikkelig på dødslenge. Sist gang var på onsdag da ironisk nok, hahha, men utenom det så var det før sommerferien. Så det skal bli veldig godt å finne på noe igjen. Vi skal altså ut, og ha en skikkelig kjekk kveld! Alltid kjekt å være med glade Kamilla ♥

Nå tenker jeg å bare slappe av før jeg reiser ut, kanskje se noen episoder av Gossip Girl, og bare ha litt alenetid før vi sier hallo til kvelden. Håper alle får en fin lørdag, det skal i hvert fall jeg!



HVORDAN SER DIN LØRDAG UT?

Deatils in my room

  • 18.09.2014 kl. 21:09







Her ser dere litt av rommet mitt, jeg er dødsfornøyd. Rommet har vært ferdig en stund, men har ikke tatt meg tiden til å ta bilder av det ennå. Her har dere noen "detalje"-bilder, så får dere se bedre bilder senere, når jeg har ryddet litt av det som ligger på gulvet her, haha. Tenkte også kanskje å lage en video av det, selvom det kanskje er litt kjedelig? Jeg vet ikke. Kan prøve å lage det og sørge for at den ikke blir for lang. Håper det høres bra ut!

Har ikke mye å blogge om for tiden, er ikke veldig mye som skjer i disse dager. Steller meg aldri spesielt fint til skolen heller, så blir ikke til at jeg går hjem og stiller meg opp for å ta bilder heller. Men dette er det ingen andre enn meg som kan gjøre noe med, så det skal jeg prøve å ta tak i! Vet hvor kjedelig det er å lese blogger som aldri oppdaterer, og når det først skjer så er det bare klaging... Håper på å ikke forsove meg mer fremover, slik at dagene ikke blir helt ødelagte fra morningen av, og at jeg orker å kle meg fint for så å gå hjem og ta bilder.

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Dalsnuten

  • 11.09.2014 kl. 15:16

Heei.

I dag har hele trinnet på helsefagarbeider vært og gått tur til Dalsnuten. Turen opp var faktisk mye tyngre enn jeg trodde, og det ble mange pauser, hahaha. Men veien ned gikk fint, og det ble en kort dag med tanke på at vi begynte turen klokken 10 og var nede igjen til ca klokken 12. Så fra jeg kom hjem til nå, så har jeg og Maren bare slappet av med film. Tenker faktisk å sove de siste 20 minuttene før jeg må på jobb, så vi blogges kanskje senere i kveld!







Eilen, Maren, Thea, Kine og Karen, fineste jentene! 

Todays

  • 10.09.2014 kl. 17:01

Hallo folkens!

I dag har vært en rolig dag på skolen, og finværet er kommet tilbake, noe som er ufattelig deilig. Går liksom hjemmefra uten jakke om morningen og håper at jeg ikke kommer til å fryse i hjel, så når jeg er på vei hjem så koker jeg nesten over fordi det er så sinnsykt varmt. Tror det skal bli opp mot 20 grader disse dagene her i Sandnes!!

Dagen i morgen blir også veldig herlig, da skal vi nemlig på Dalsnuten med helsefagarbeider klassene. Synes faktisk at slike dager er veldig kjekke, og man får snakket med alle man går i klassen med på en litt annen måte enn hva man får gjort på skolen. Ikke bare faglig, liksom. Så det gleder jeg meg veldig til. Her er forresten antrekket mitt for dagen, og som dere ser så måtte jeg henge cardiganen rundt hoftene når jeg skulle ta bilder, fordi det var for varmt til å ha den på. Uansett, nå er jeg nødt til å gjøre litt skolearbeid som skal være ferdig til i morgen. Vi blogges! :-)



Tskjorte fra Bershka, bukse fra Bikbok, cardigan fra C&A, sko fra H&M.

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

Outfit - Nike Air Max

  • 09.09.2014 kl. 18:38



Genser fra H&M, bukse fra Bikbok, skjorte fra Zara, sko fra Nike.

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

One of those days

  • 08.09.2014 kl. 20:38

Hei fininger ♥

Dette er en slik dag, hvor man kommer hjem og hiver på seg joggebuksa uten å i det hele tatt nøle. Var taco på menyen for min del når jeg kom hjem, og spiste restene fra lørdagen, noe jeg slettes ikke hadde noe i mot. Når jeg var god og mett så vimset jeg meg opp på rommet, hvor jeg sovnet i 4 (!!) timer... Så ja, kan vel ikke si at jeg har gjort så mye i dag, men har i hvert fall fått meg en god søvn. Får bare håpe at jeg klarer å sovne i kveld, det er alltid den store haken ved å sove på dagen. Men det skal nok gå fint, med tanke på det sovehjertet jeg har!

Har egentlig ikke noe mer å fortelle dere, enn at jeg endelig har fått ladet kameraet mitt igjen, noe jeg ikke har fortalt dere at engang var utladet når jeg tenker meg om. Men det har altså ligget uladet i snart èn uke, så da var det på tide å endelig lade det - og heldigvis at jeg fant laderen! Okei, nå er det ikke noe mer å si, så vi snakkes!



Hahahaha, se så trøtt!

HVA HAR DU GJORT I DAG?

I love chocolate

  • 07.09.2014 kl. 15:35

Hei søtinger!

Har hatt et lite fravær fra bloggen denne helgen, uten å si i fra (jeg vet..), men blogglysten gikk fra hundre til null på utrolig kort tid. Derfor fikk jeg ikke blogget, da hadde det bare blitt dårlige innlegg. Jeg hater å se bloggere som blogger dårlige innlegg bare fordi de ikke har noe å blogge om, i stedet for å blogge bare bra innlegg litt sjeldnere. Jeg setter kvalitet foran kvantitet, er dere ikke litt enige?

Denne helgen har for det meste gått ut på å slappe av, utenom på fredag. Da var det ut med jentene, og vi hadde det dødsmorro! Er herlig når man kan være mange sammen, og finne på noe gøy. Resten av helgen har jeg som sagt bare slappet av, og sett på Gossip Girl selvfølgelig. Om en time så er det jobb på meg, og når jeg kommer hjem så er det å hoppe rett i køya for en ny uke i morgen.

Se denne søte koppen jeg fikk av mamma forresten! Den er slik at du legger sjokolade oppi koppen, og tenner et lys under så smelter sjokoladen, og du har etter 10 minutter sjokolade som du kan dyppe noe i. Jeg hadde dette i går, og dyppet jordbær i sjokoladen, dødsgodt og utrolig genialt. Så slipper man å stresse med vannbad til sjokoladen, eller andre ting.

Apropos sjokolade, så koste jeg meg med denne i dag. Sunnheten kaller :-) Hahaha, men nei denne var ikke noe god. Ikke kjøp denne isen med mindre du liker helt mørk sjokoladeis uten noe i seg, og kakao-lignende sjokoladesaus som var døds sterk og ekkel. Testet den for første gang idag, og jeg blir aldri å ha den igjen. Heldigvis likte jeg halve siden av den da, som var cookie dough!

Men uansett - håper alle har hatt en fin helg, og har en fortsatt fin søndag videre, vi blogges ♥

Første høstmåned

  • 02.09.2014 kl. 16:55

Tenk at det allerede er September, og andre dagen i en helt ny årstid. Tiden går så utrolig fort, spesielt når man har det som best ... altså om sommeren for min del! Mørketiden som vi nå går inn i er ikke akkurat favoritt tiden min av året. Det blir som regel til at jeg aldri klarer å holde meg våken når jeg kommer hjem fra skolen, og derfor bare går å legger meg, selvom jeg prøver så godt jeg kan å ikke gjøre det. Noen ganger er det faktisk bare helt umulig, og det blir sikkert verre denne vinteren - på grunn av den nye sengen min (nok snakk om den sengen snart eller?! hahhaha).

Som jeg regner alle har fått med seg, så ble jo streiken avblåst i går, noe jeg har gledet meg til. Ikke siden jeg er bitter fordi "vi var en av klassene som måtte på skolen hver dag", men for nå får alle kommet skikkelig i gang. Endelig sier nå bare jeg, ♥ skole ♥

Har forresten begynt på en serie, noe som ikke er typisk meg! De som kjenner meg vet at jeg ikke ser på serier, og hvis jeg gjør det så bruker jeg døødslang tid på å fullføre kun èn sesong. Begynte på Pretty Little Liars for litt mer enn to år siden tror jeg, og har ikke kommet lenger enn litt forbi andre sesong... Så flink er altså jeg! På grunn av alle pausene jeg hadde mellom hver gang jeg så på det, så sluttet jeg å se det, siden det ble så vanskelig å følge med.

Nå har jeg begynt på Gossip Girl, og er heeelt hekta. Elsker det allerede, og har bare sett 5 episoder. Andre hadde sikkert sett 5 episoder på en dag, jeg klarer ikke det jeg, haha blir så utrolig rastløs, og føler jeg ikke klarer å følge med etter en stund.

Men nu må jeg si hade til dere, er nødt å se i hvert fall to episoder av Gossip Girl nå, det er såå gøy! Anbefaler det til alle jenter som elsker storbyliv, luksus, deilige gutter, drama, kjærlighet og å drømme seg bort. Vi snakkes ♥

SER DU PÅ EN SERIE?

 

Ukens spørsmål #1

  • 01.09.2014 kl. 15:18

Heihei! Nå tenkte jeg at jeg kunne svare på noen spørsmål som jeg har fått inn de siste ukene. Er ikke mange spørsmål, men er et par, derfor tenkte jeg at jeg like så greit kan ta det i et innlegg i tilfelle at noen av dere lurer på det samme - da får dere svar her! Mange av spørsmålene er (vel og merke) veldig lenge siden de ble spurt, så derfor kan det hende at det er gjort endringer på siden da, eller at de er obvious. Men jeg velger å svare på dem allikevel!

Forresten så tenker jeg å begynne med ukens spørsmål. Det er noe jeg har hatt før, og det er veldig genialt med tanke på at jeg får svart dere på spørsmål gjevnlig, og at jeg slipper å svare i kommentarfeltet der ingen ser hva jeg svarer til dem. Og de som lurer på det samme gidder ikke lete etter om noen har spurt om det, hvis dere skjønner. Derfor begynner jeg med dette igjen, så hvis det er noe dere lurer på fremover, så kommer jeg altså til å samle opp alle spørsmålene som har blitt stilt den uken, og svare på dem i innleggene "ukens spørsmål". Høres det ut som en grei deal? Hehe, så bare begynn å spør masse!!


Hvilken størrelse bruker du i den buksa fra Bikbok?
I den bruker jeg enten M eller L. Jeg bruker L i de som er low-waist, fordi hvis ikke detter dem ned, men i de som er high-waist så bruker jeg M, siden da sitter de bedre og får på en måte "feste" seg til hoftene om dere skjønner, haha.

Vurderer å kjøpe ei av de buksene på nettet, men lurer på hvordan du synes de er i størrelsen? Føler ofte størrelser kan variere veldig!
Ja størrelser kan variere veldig! Men disse buksene er helt normale i størrelsen. Jeg bruker som regel M eller L i bukser, og M går akkurat for meg, siden det er så mye stretch i dem. Jeg bruker L hvis jeg vil ha en som jeg på en måte kan "slappe litt mer av i" om det gir mening? Haha. Den er fortsatt stram, så det er spiller på en måte ingen rolle hvilken jeg tar av de to.

Blir de fort slitt i vask?
Jeg synes faktisk ikke det. Kanskje litt, men de er vel slik som alle bukser. At hvis du vasker dem mye, så blir fargen falmet vekk. Men det er jo normalt, så jeg tror de er ganske normale. Jeg har hatt min ene i ett år nå, og jeg kaster den ikke fordeom liksom, selvom den er veldig falmet ved siden av en som er ny.

Hvor jobber du?
Jeg jobber på McDonalds, haha. Ikke den herligste jobben en kan ha, men jeg tjener i hvert fall penger, og jeg har i det minste en jobb, i forhold til mange andre ungdommer rundt om i landet.

Hvor lenge har du blogget?
Jeg husker faktisk ikke helt. Jeg slettet alle innleggene mine når jeg begynte å blogge igjen i Mars i år, og da forsvant arkivet mitt, og hvor det står hva som var den første måneden jeg blogget. Så det husker jeg desverre ikke presist, men på denne bloggen er det nok snart 3 år, og med alle bloggene jeg har hatt så tror jeg det er 5 år. Haha, oi.. Det er faktisk veldig mye.

Hvor er Hello Kitty flasken din fra? Link?
Den kjøpte jeg på Tax Freen på Sola Flyplass, så du får desverre ikke tak i den tror jeg hvis ikke du skal ut å fly.

Hva skal du gå neste år?
Dette tror jeg var spurt i sommerferien en gang, men jeg går altså Helsefagarbeider på Jåttå videregående skole, andre året. Til neste år tror jeg at jeg skal gå påbygg, men jeg har ikke helt bestemt meg ennå.

Kan du blogge oftere?
Dette var også et av spørsmålene som ble stilt for lenge siden, og jeg tror det har blitt forandringer på det nå, heldigvis. Prøver så godt jeg kan å blogge ofte, og jeg legger mye tid ned i bloggen, i forhold til før!


Sånn! Nå fikk jeg svart på mange av spørsmålene deres, så håper dere ble fornøyde med det. Fortsett å spør masse, så svarer jeg i neste "Ukens spørsmål". Spør om alt, så skal jeg svare så godt jeg klarer.

NOE DU LURER PÅ TIL NESTE GANG?

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no