Ukens spørsmål #2

  • 13.11.2014 kl. 15:51

Kan du fortelle i et innlegg hvordan du redigerer bildene dine? De er så lyse og fine.
Det kan jeg nok! Jeg er ikke veldig god til å forklare ting, men det er jo verdt et forsøk hvis det kan være til hjelp for dere.

Kan du blogge om hvordan rommet ditt ser ut?
Det skal jeg få til! Var forresten et par som lurte på dette, og om jeg kunne ha videoblogg av rommet også. Får se hva jeg velger, men bilder skal jeg klare i hvert fall:-)


 

Hva liker du å gjøre på fritiden?
Jeg liker veldig godt å være med venner og selvfølgelig å blogge. I ukedagene blir det som regel til at jeg går hjem og legger meg i sengen og enten sover eller så er jeg med venner, haha! Når det blir helg går jeg for det meste på fest, ligger hjemme med godteri og film, eller så jobber jeg.

Kan du lage sangvideo igjen snart?
Haha, dere er så søte. Det er ikke noe problem i å gjøre det egentlig, men jeg kommer aldri på det og hvis jeg kommer på det så er jeg selvfølgelig ikke i humør til å lage sangvideo, hahaha. Men selvfølgelig kommer det nok en gang, spørsmålet er bare når, hehe. Time will show;-)

Hvor er "I Love Chocolate"-koppen fra?
Det vet jeg desverre ikke, det var mamma som kjøpte den til meg. Skal si i fra med en gang jeg finner ut hvor den er fra, den er genial og jeg elsker den ♥

Hvilke serier har du sett som du anbefaler?
Jeg ser ikke så mye serier, eller jeg er ikke veldig flink i hvert fall. Jeg begynte på Pretty Little Liars for mange år siden, og har fortsatt bare sett 2 sesonger. Men jeg liker det jo, så det er å anbefale! I tillegg ser jeg Gossip Girl i blandt, noe jeg også synes er veldig gøy.

Hvor mye penger bruker du sånn ca. i måneden?
Dette skulle jeg likt å ha kontroll over, men jeg vet ikke desverre... ikke presist i hvert fall. Men jeg kan tenke meg at bruker rundt 1-2tusen i måneden? Det er ikke så mye håper jeg. Kommer an på hva jeg skal og hva jeg kjøper selvfølgelig.

Er de hvite skoene dine fra H&M?
Hihi, ja det er de.

Hvor lang tid bruker du på å stelle deg om morgenen?
Jeg forsover meg alltiiiiid, så det vil si at jeg ikke får god tid til å stelle meg, og jeg kan ikke bruke tiden på hvordan jeg ser ut, men rett og slett å springe ut døren. Men hvis jeg ikke forsover meg så bruker jeg vel 20 minutter hvis jeg vil være fin en dag? Noe sånt.

Kan du lage et innlegg om hele dagen din? Hva du gjør fra du står opp til du legger deg?
Hmm, oi. Dagene mine er ikke så veldig spennende egentlig, men hvis det er en dag hvor jeg vet at jeg skal noe og at det skjer ting så kan jeg sikkert det!

Hva tenker du videre i livet? Har du planer på hva du vil bli?
Akkurat nå ser jeg for meg at jeg vil bli helsefagarbeider. Jeg liker veldig godt den linjen jeg går nå, og trives på sykehjem, så for øyeblikket er det det jeg tenker. Kan hende at jeg forandrer mening senere, har heldigvis litt tid til å bestemme meg ennå! 

Hvordan er det å gå helsefagarbeider på Jåttå vgs? Trives du? Er det en bra skole?
Det er veldig kjekt og jeg lærer veldig mye! Jeg trives kjempegodt, og har mange av de beste vennene mine der, så det passer meg midt i blinken. Det er også en bra skole, med et veldig godt læringsmiljø.

Hvor mye kostet dine Nike Air Max og hvor kjøpte du dem?
Nå må jeg tenke, hahaha! Jeg tror jeg betalte 700,- for dem (?) og jeg kjøpte dem på en Nike butikk i Polen når jeg var der i sommer. Jeg er ikke sikker på hva de koster her hjemme, men jeg tror det er ca dobbelt så mye.


 

Hvis det er noe dere lurer på til neste gang, så ikke vær redd for å spytte ut. Synes faktisk det er veldig kjekt å svare på spørsmålene deres! Er veldig kjekt når det er mange spørsmål også (ja, det var et hint). Vi blogges!

NOE DU LURER PÅ?

Christmas Wishlist

  • 12.11.2014 kl. 23:16

Christmas Wishlist

For å se hvor tingene er fra, kan du trykke på bildet!

Jeg føler egentlig det er altfor tidlig å skrive om hva jeg ønsker meg til jul i år, men når jeg tenker meg om så er vi faktisk snart halvveis i november. Det er jo nå man skal skrive ønskelister, og snakke om jula. Tiden går så utrolig fort, og høsten er snart over. Det er ikke lenge igjen til jul dere, bare litt mer enn en måned!! Haha jeg synes det er så sykt. På denne tiden hvert år drikker jeg julebrus i slutten av oktober og begynner å høre på julesanger i begynnelsen av november. I år har tanken om jul nesten ikke slått meg engang. Har drukket èn julebrus, og det er det hahaha.

Fant til slutt ut at det var på tide å skrive ønskeliste, så her er min. Merker at jeg har sluttet å ønske meg like mye klær som før, nå tenker jeg veldig på at jeg faktisk skal flytte ut en dag, og om jeg virkelig trenger de klærne? Ironisk som jeg alltid klarer å være så er det jo selvfølgelig 50% med klær på min ønskeliste i år... Men til mitt eget forsvar så har jeg ingen kjoler som passer til nyttårsaften, og skoleveska mi er ødelagt:-):-) Neida, men jeg har blitt mye bedre enn før. De forrige årene har jeg kun ønsket meg klær, spesielt som jeg syntes var fine der og da og som jeg ikke har brukt etter to runder i vaskemaskinen.


Okei jeg blir jo aldri ferdig, så nå skal jeg bli det. Nå skal jeg legge meg, har fri i morgen så da kan jeg sove leeenge. Skal ikke drøye det altfor lenge med tanke på at jeg faktisk vil få noe ut av dagen i morgen, noe jeg ikke er flink til når jeg først har fri. Så vi blogges i morgen, forhåpentligvis ikke sent på kvelden. Haha, natta!

Flower print and Nike Free

  • 11.11.2014 kl. 20:38

Denne dagen har vært laaang. Har brukt hele skoledagen på å gå gjennom og øve på en praktisk prøve vi skal ha gruppevis i morgen og få karakter på, noe som er veldig mye jobbing. Etter skolen var det rett hjem for å knipse noen bilder, for så å dra på kurs for en ny stilling jeg har fått. Kan fortelle mer om den senere om det er interessant å høre om!

Nå er jeg så trøtt at jeg skriver mens jeg er helt i svima, så dere får nøye dere med dagens antrekk nå, så blogges vi mer i morgen. Godnatt :-)Bukse fra Bikbok, cardigan fra Only, sko fra Nike, singlet fra Bikbok, skjerf fra Gina Tricot.

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

Farsdag

  • 09.11.2014 kl. 20:20

Gratulerer med farsdagen til verdens beste pappa! Håper du har hatt en fin feiring ♥Ja, søndag og farsdag på samme tid, kan vel ikke klage. I dag har vært en veldig herlig søndag. Startet dagen med å sove lenge, og når jeg først våknet så var det å åpne macen for å se serier og spise sjokolade, haha. Som dere ser på bildene har vi også hatt god middag og feiret farsdag, noe som var veldig koselig. Utenom det, ingenting. Ligger her i sengen fortsatt, det er slik alle mine søndager ser ut, og jeg elsker det. Kommer sikkert alltid til å ha det slik også, "hold hviledagen hellig" er det ikke det de sier? Hahaha jeg tuller (men jeg mener det litt også).

Nå skal jeg fortsette å ligge her og gjøre ingenting, og begynne å forberede meg på en ny uke. Rart hvor fort tiden går, det er snart jul!! Blir herlig det også, elsker den tiden. Jeg har ikke mer å si nå, merker jeg bare skriver tull her. Vi blogges ♥

Best av alle

  • 09.11.2014 kl. 15:19
Hahahaha, må le når jeg ser disse bildene. På fredag var Maren her og vi hadde det som vanlig utrolig morsomt. Vi fant ut at vi skulle ta bilder, noe som ikke ble veldig lett og det var heller ikke lett å få noen fine poseringsbilder - det ble bare masse tulling. Men herregud så morsomt vi hadde det, og så glad jeg er for at jeg har en venninne jeg kan være meg selv hundre prosent med og hun er der for meg uansett. Du er så viktig for meg, love you ♥

Resten av helga har jeg ikke gjort noe spesielt egentlig, var på jobb i går og i dag slapper jeg bare av og har lar søndag være søndag. Jo forresten! I går kom søsteren min hjem fra USA-tur i sammenheng med folkehøyskolen hun går på i Trondheim. Så det var herlig å få henne hjem i en liten uke nå før hun reiser tilbake. Godt å se henne igjen!! Fikk også mye fint av henne som hun hadde kjøpt til meg i USA, så det kan jeg vise på bloggen litt senere når jeg har fått tatt bilder av det. Blogges om ikke så altfor lenge!!

HVORDAN HAR DIN HELG VÆRT?

Se denne og få tårer

  • 08.11.2014 kl. 02:05

Hvorfor er det slik at vi ikke kan trives med vår egen kropp. Jeg synes det er så synd at hovedfokuset her i verden er hvordan man skal se ut, og at man skal være bra nok for hverandre, når man egentlig er det og at vi heller burde fokusere på ting som er viktigere enn å være perfekte nok. Alle er bra nok, men ingen klarer å se det.

Det ga meg frysninger når delen med barna i videoen kom, det viste bare hvor mye samfunnet påvirker oss og at man ikke er født med slike syn på seg selv. Det kommer av alt presset rundt oss og ting som gjør at vi ikke føler oss gode nok for "slik må man være". Vet ikke om jeg skal synes at denne videoen var søt, eller om jeg skal syntes at den var trist, for den var litt begge deler. Jeg savner å være uvitende, og å slippe å tenke på at jeg alltid må være bra nok for alle andre. Hva er det som skjer med verden, vi ødelegger oss selv...

Så mitt spørsmål til deg; Hvis det var èn ting du kunne forandret på kroppen din, hva ville det vært?

11:11

  • 06.11.2014 kl. 11:11

11:11 - Make a wish!!!

Haha en liten fun fact om meg, at jeg alltid sier det og ønsker meg noe...

Hei igjen folkens. Det er så rart å skrive et blogg innlegg når det er lenge siden jeg har blogget. Blir nesten som å snakke til en person du ikke har snakket med på lenge, og man må prøve å ikke gjøre det altfor kleint. Jeg vet liksom ikke helt hvor jeg skal begynne eller hva jeg kan fortelle, men jeg kan vel starte med å si HEI :-)

Har faktisk noe å fortelle dere, og det er at vi ble ferdige med den største oppgaven for dette halvåret på skolen i dag. Eller jeg ble ferdig i går, og de som var ferdige kunne levere den i papirform i dag tidlig og fikk lov å gå hjem tidlig. Jeg var en av dem ♥ Sooo worth it. Så her ligger jeg i sengen og hører på musikk og slapper av før jeg skal på jobb klokken 4, etter det blir det langhelg på meg, for det er nemlig planleggingsdag for skolen min i morgen. Noe så herlig!

I morgen er planen å være med Maren og bare ta det chill tror jeg, håper det i alle fall. Nå skal jeg ta meg en liten powernap før det som sagt bærer videre på jobb, så vi blogges!

HVA SKAL DU GJØRE I DAG?

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no