Dagens innkjøp

  • 30.08.2014 kl. 14:43

Alt fra Cubus

 Så produktive som meg og Karen er, så har vi altså vært i byen for å svi kortet litt. Dette var det jeg handlet meg, og jeg er veldig fornøyd. Bruker som regel alltid koseklær, så dette er jeg veldig fornyød med. Og skjerfet kommer jo snart til bruk det også, det er jo allerede blitt høst! Cubus hadde 40% på alle dameklær, så dette ble ikke så veldig dyrt, så det er bra! Er i hvert fall veldig fornøyd med dagens innkjøp.

Karen og jeg har selvfølgelig tatt bilder også i dag, selvom det begynte å regne mens vi holdt på, men da var det bare å sette opp farten, haha. De kommer senere, så får dere ha en fin dag videre ♥

HVA SYNES DU OM INNKJØPENE?

Onsdags innkjøp

  • 20.08.2014 kl. 15:05

Hei mine skjønninger! I dag har jeg vært på skolen, men ikke lenge. Var der i kanskje et kvarter, fordi det er streik for alle andre lærerene enn den ene vi har. Derfor ble det bare å stikke innom, å ha en liten samtale, for så å reise hjem igjen. Jeg reiste ikke heelt hjem da, reiste til sentrum for å kjøpe meg noen nye bukser, hihi.

Favorittbuksene mine of all time er disse buksene fra bikbok, som kalles "Linda" og "Linda high". I hele fjor så var jeg ikke å se i noen andre bukser enn disse buksene, bortsett fra joggebukse da, hehe. Men disse sitter utroolig fint på både rumpe, lår og nede med ankelen. De er helt stramme og veldig stretchy og i tillegg koster de kun 200 kroner for 1 bukse, så disse anbefaler jeg altså på det sterkeste!Hihi uups, en liten flekk på genseren der ja... Men SÅÅÅ nøgd!!Kjøpte en svart og en grå med highwaist, og en beige og en rosa med normal waist fordi de ikke har de i highwaist. Jeg er mest fan av highwaist, fordi jeg føler at de sitter mye bedre, men disse går helt fint de også, de sitter bra uansett. De hadde noen veldig fine farger inne på bikbok akkurat i dag, så det passet meg perfekt og da slo jeg til!

Dere skal få bilder av buksene på en annen gang, kommer nok på nærmeste outfit, haha! Bruker disse buksene hele tiden, men her er et bilde av hvordan den svarte med highwaist ser ut på, fra et innlegg jeg skrev om disse buksene en gang tidligere:HAR DU PRØVD DISSE BUKSENE?

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no