Flower print and Nike Free

  • 11.11.2014 kl. 20:38

Denne dagen har vært laaang. Har brukt hele skoledagen på å gå gjennom og øve på en praktisk prøve vi skal ha gruppevis i morgen og få karakter på, noe som er veldig mye jobbing. Etter skolen var det rett hjem for å knipse noen bilder, for så å dra på kurs for en ny stilling jeg har fått. Kan fortelle mer om den senere om det er interessant å høre om!

Nå er jeg så trøtt at jeg skriver mens jeg er helt i svima, så dere får nøye dere med dagens antrekk nå, så blogges vi mer i morgen. Godnatt :-)Bukse fra Bikbok, cardigan fra Only, sko fra Nike, singlet fra Bikbok, skjerf fra Gina Tricot.

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

Todays

  • 10.09.2014 kl. 17:01

Hallo folkens!

I dag har vært en rolig dag på skolen, og finværet er kommet tilbake, noe som er ufattelig deilig. Går liksom hjemmefra uten jakke om morningen og håper at jeg ikke kommer til å fryse i hjel, så når jeg er på vei hjem så koker jeg nesten over fordi det er så sinnsykt varmt. Tror det skal bli opp mot 20 grader disse dagene her i Sandnes!!

Dagen i morgen blir også veldig herlig, da skal vi nemlig på Dalsnuten med helsefagarbeider klassene. Synes faktisk at slike dager er veldig kjekke, og man får snakket med alle man går i klassen med på en litt annen måte enn hva man får gjort på skolen. Ikke bare faglig, liksom. Så det gleder jeg meg veldig til. Her er forresten antrekket mitt for dagen, og som dere ser så måtte jeg henge cardiganen rundt hoftene når jeg skulle ta bilder, fordi det var for varmt til å ha den på. Uansett, nå er jeg nødt til å gjøre litt skolearbeid som skal være ferdig til i morgen. Vi blogges! :-)Tskjorte fra Bershka, bukse fra Bikbok, cardigan fra C&A, sko fra H&M.

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

Outfit - Nike Air Max

  • 09.09.2014 kl. 18:38Genser fra H&M, bukse fra Bikbok, skjorte fra Zara, sko fra Nike.

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

Outfit 28.08/14

  • 28.08.2014 kl. 22:27

Endelig kveld og ferdig på jobb, og endelig ligger jeg i min herlige seng igjen, hihi. Jeg elsker torsdagskvelder når jeg ligger og nesten har helg. I morgen skal vi på skolen fra kvart over åtte, til kvart på ti, så det er ikke lange skoledagen akkurat. Etter skolen i morgen så rekker jeg nok ikke å blogge med en gang, siden da må jeg nok pakke. For i morgen reiser jeg og Karen til Tau for å bo en helg hos søskenbarnet mitt, og sitte barnevakt der!! Det skal bli utrolig kjekt, og jeg gleder meg masse. Skal selvfølgelig blogge denne helgen, og med Karen blir det alltid tatt masse bilder med oss to, så ikke vær redde for det!

Her kommer dagens antrekk, før jeg dro på jobb. Blir ikke veldig motivert til å kle meg så fint når vi kun har skoledager som slutter før klokken 12, og i tillegg til at jeg skal på jobb senere på dagen. Da kler jeg meg som regel bare med noe enkelt slik som dette.
Solbriller fra Accessorize, resten fra Bershka. HVA SYNES DU?

Dagens outfit

  • 21.08.2014 kl. 13:30

Når dere leser dette innlegget er jeg mest sannsynlig på skolen eller så er jeg dratt på jobb. Skrev dette innlegget i dag morges så det er et forhåndsskrevet innlegg, slik at dere slepper å vente helt til i kveld for at jeg skal blogge. Håper dere får en fin dag videre fineste, så blogges vi mer i kveld når jeg kommer hjem også ♥Genser fra H&M, bukse fra Bikbok, sko fra H&M.

HVA SYNES DU?

Outfit 19.08/14

  • 19.08.2014 kl. 15:50

Hei!

I går fortalte jeg dere at det var streik, og at jeg ikke skulle på skolen i dag. Det var visst blitt forandret på, siden vår nye lærer ikke streiker, så derfor ble det skole på meg i dag allikevel! I går ble vi ikke delt inn i klasser, men det ble vi i dag, og jeg er utrolig fornøyd med klassen min og alle virket utrolig snille og herlige. Jeg tror dette kommer til å bli et veldig kjekt år og jeg gleder meg virkelig til å fortsette!!

Resten av dagen skal jeg bare slappe av. Er ikke noe spesielt vi gjør på skolen nå, med tanke på at de andre klassene har streik. Derfor bruker vi bare tiden på å bli skikkelig kjent med hverandre og egentlig bare har samtaler og sånt. I tillegg får jeg noe ut av dagene mine siden jeg må stå opp i riktig tid, så det er jo også ganske greit.

Tok litt antrekksbilder når jeg kom hjem, så her er de:

Bukse Bikbok, tskjorte Bershka, cardigan CA, klokke Reserved.HVA SYNES DU OM DAGENS OUTFIT?

HVA HAR DU GJORT I DAG?

Outfit 18.08/14

  • 18.08.2014 kl. 22:40

Heiaa! Kom hjem fra jobb idag i rundt 8-tiden og satte meg ned med idol med mamma, og vi storkoste oss med pizza foran peisen. Akkurat det jeg trengte, litt alenetid med mamma før jeg hoppte til sengs etterpå. Når jeg loggde på bloggen i sted så jeg at - wooow!! Jeg hadde visst utrolig mange lesere idag, så tusen takk til alle som har vært innom, det gjorde meg veldig glad :-)

Her kommer dagens antrekk, så blogges vi i morgen ♥

Alt fra H&M utenom klokken som er fra Reserved! Haha skikkelig hennes og mauritz antrekk dette her!

HVA SYNES DU?

Dagens outfit

  • 09.07.2014 kl. 23:36

Bukse fra bikbok, sko fra converse, singlet fra forever21. 
Kommer forresten et innlegg fra idag som jeg poster imorgen, ha en fin kveld videre! HVA SYNES DU?

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no