Ukens spørsmål #2

  • 13.11.2014 kl. 15:51

Kan du fortelle i et innlegg hvordan du redigerer bildene dine? De er så lyse og fine.
Det kan jeg nok! Jeg er ikke veldig god til å forklare ting, men det er jo verdt et forsøk hvis det kan være til hjelp for dere.

Kan du blogge om hvordan rommet ditt ser ut?
Det skal jeg få til! Var forresten et par som lurte på dette, og om jeg kunne ha videoblogg av rommet også. Får se hva jeg velger, men bilder skal jeg klare i hvert fall:-)


 

Hva liker du å gjøre på fritiden?
Jeg liker veldig godt å være med venner og selvfølgelig å blogge. I ukedagene blir det som regel til at jeg går hjem og legger meg i sengen og enten sover eller så er jeg med venner, haha! Når det blir helg går jeg for det meste på fest, ligger hjemme med godteri og film, eller så jobber jeg.

Kan du lage sangvideo igjen snart?
Haha, dere er så søte. Det er ikke noe problem i å gjøre det egentlig, men jeg kommer aldri på det og hvis jeg kommer på det så er jeg selvfølgelig ikke i humør til å lage sangvideo, hahaha. Men selvfølgelig kommer det nok en gang, spørsmålet er bare når, hehe. Time will show;-)

Hvor er "I Love Chocolate"-koppen fra?
Det vet jeg desverre ikke, det var mamma som kjøpte den til meg. Skal si i fra med en gang jeg finner ut hvor den er fra, den er genial og jeg elsker den ♥

Hvilke serier har du sett som du anbefaler?
Jeg ser ikke så mye serier, eller jeg er ikke veldig flink i hvert fall. Jeg begynte på Pretty Little Liars for mange år siden, og har fortsatt bare sett 2 sesonger. Men jeg liker det jo, så det er å anbefale! I tillegg ser jeg Gossip Girl i blandt, noe jeg også synes er veldig gøy.

Hvor mye penger bruker du sånn ca. i måneden?
Dette skulle jeg likt å ha kontroll over, men jeg vet ikke desverre... ikke presist i hvert fall. Men jeg kan tenke meg at bruker rundt 1-2tusen i måneden? Det er ikke så mye håper jeg. Kommer an på hva jeg skal og hva jeg kjøper selvfølgelig.

Er de hvite skoene dine fra H&M?
Hihi, ja det er de.

Hvor lang tid bruker du på å stelle deg om morgenen?
Jeg forsover meg alltiiiiid, så det vil si at jeg ikke får god tid til å stelle meg, og jeg kan ikke bruke tiden på hvordan jeg ser ut, men rett og slett å springe ut døren. Men hvis jeg ikke forsover meg så bruker jeg vel 20 minutter hvis jeg vil være fin en dag? Noe sånt.

Kan du lage et innlegg om hele dagen din? Hva du gjør fra du står opp til du legger deg?
Hmm, oi. Dagene mine er ikke så veldig spennende egentlig, men hvis det er en dag hvor jeg vet at jeg skal noe og at det skjer ting så kan jeg sikkert det!

Hva tenker du videre i livet? Har du planer på hva du vil bli?
Akkurat nå ser jeg for meg at jeg vil bli helsefagarbeider. Jeg liker veldig godt den linjen jeg går nå, og trives på sykehjem, så for øyeblikket er det det jeg tenker. Kan hende at jeg forandrer mening senere, har heldigvis litt tid til å bestemme meg ennå! 

Hvordan er det å gå helsefagarbeider på Jåttå vgs? Trives du? Er det en bra skole?
Det er veldig kjekt og jeg lærer veldig mye! Jeg trives kjempegodt, og har mange av de beste vennene mine der, så det passer meg midt i blinken. Det er også en bra skole, med et veldig godt læringsmiljø.

Hvor mye kostet dine Nike Air Max og hvor kjøpte du dem?
Nå må jeg tenke, hahaha! Jeg tror jeg betalte 700,- for dem (?) og jeg kjøpte dem på en Nike butikk i Polen når jeg var der i sommer. Jeg er ikke sikker på hva de koster her hjemme, men jeg tror det er ca dobbelt så mye.


 

Hvis det er noe dere lurer på til neste gang, så ikke vær redd for å spytte ut. Synes faktisk det er veldig kjekt å svare på spørsmålene deres! Er veldig kjekt når det er mange spørsmål også (ja, det var et hint). Vi blogges!

NOE DU LURER PÅ?

Ukens spørsmål #1

  • 01.09.2014 kl. 15:18

Heihei! Nå tenkte jeg at jeg kunne svare på noen spørsmål som jeg har fått inn de siste ukene. Er ikke mange spørsmål, men er et par, derfor tenkte jeg at jeg like så greit kan ta det i et innlegg i tilfelle at noen av dere lurer på det samme - da får dere svar her! Mange av spørsmålene er (vel og merke) veldig lenge siden de ble spurt, så derfor kan det hende at det er gjort endringer på siden da, eller at de er obvious. Men jeg velger å svare på dem allikevel!

Forresten så tenker jeg å begynne med ukens spørsmål. Det er noe jeg har hatt før, og det er veldig genialt med tanke på at jeg får svart dere på spørsmål gjevnlig, og at jeg slipper å svare i kommentarfeltet der ingen ser hva jeg svarer til dem. Og de som lurer på det samme gidder ikke lete etter om noen har spurt om det, hvis dere skjønner. Derfor begynner jeg med dette igjen, så hvis det er noe dere lurer på fremover, så kommer jeg altså til å samle opp alle spørsmålene som har blitt stilt den uken, og svare på dem i innleggene "ukens spørsmål". Høres det ut som en grei deal? Hehe, så bare begynn å spør masse!!


Hvilken størrelse bruker du i den buksa fra Bikbok?
I den bruker jeg enten M eller L. Jeg bruker L i de som er low-waist, fordi hvis ikke detter dem ned, men i de som er high-waist så bruker jeg M, siden da sitter de bedre og får på en måte "feste" seg til hoftene om dere skjønner, haha.

Vurderer å kjøpe ei av de buksene på nettet, men lurer på hvordan du synes de er i størrelsen? Føler ofte størrelser kan variere veldig!
Ja størrelser kan variere veldig! Men disse buksene er helt normale i størrelsen. Jeg bruker som regel M eller L i bukser, og M går akkurat for meg, siden det er så mye stretch i dem. Jeg bruker L hvis jeg vil ha en som jeg på en måte kan "slappe litt mer av i" om det gir mening? Haha. Den er fortsatt stram, så det er spiller på en måte ingen rolle hvilken jeg tar av de to.

Blir de fort slitt i vask?
Jeg synes faktisk ikke det. Kanskje litt, men de er vel slik som alle bukser. At hvis du vasker dem mye, så blir fargen falmet vekk. Men det er jo normalt, så jeg tror de er ganske normale. Jeg har hatt min ene i ett år nå, og jeg kaster den ikke fordeom liksom, selvom den er veldig falmet ved siden av en som er ny.

Hvor jobber du?
Jeg jobber på McDonalds, haha. Ikke den herligste jobben en kan ha, men jeg tjener i hvert fall penger, og jeg har i det minste en jobb, i forhold til mange andre ungdommer rundt om i landet.

Hvor lenge har du blogget?
Jeg husker faktisk ikke helt. Jeg slettet alle innleggene mine når jeg begynte å blogge igjen i Mars i år, og da forsvant arkivet mitt, og hvor det står hva som var den første måneden jeg blogget. Så det husker jeg desverre ikke presist, men på denne bloggen er det nok snart 3 år, og med alle bloggene jeg har hatt så tror jeg det er 5 år. Haha, oi.. Det er faktisk veldig mye.

Hvor er Hello Kitty flasken din fra? Link?
Den kjøpte jeg på Tax Freen på Sola Flyplass, så du får desverre ikke tak i den tror jeg hvis ikke du skal ut å fly.

Hva skal du gå neste år?
Dette tror jeg var spurt i sommerferien en gang, men jeg går altså Helsefagarbeider på Jåttå videregående skole, andre året. Til neste år tror jeg at jeg skal gå påbygg, men jeg har ikke helt bestemt meg ennå.

Kan du blogge oftere?
Dette var også et av spørsmålene som ble stilt for lenge siden, og jeg tror det har blitt forandringer på det nå, heldigvis. Prøver så godt jeg kan å blogge ofte, og jeg legger mye tid ned i bloggen, i forhold til før!


Sånn! Nå fikk jeg svart på mange av spørsmålene deres, så håper dere ble fornøyde med det. Fortsett å spør masse, så svarer jeg i neste "Ukens spørsmål". Spør om alt, så skal jeg svare så godt jeg klarer.

NOE DU LURER PÅ TIL NESTE GANG?

Silje Orre Olsen

På bloggen min skriver jeg om hva jeg gjør i hverdagen, jeg legger ut bilder jeg tar, og om sminke og klær. Legg gjerne igjen en kommentar! Hvis du vil kan du også legge meg til som venn. Kontakt meg på: siljeit_blogg@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no